Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért az fura hogy a kis hazántól x ezer km távra olcsóbb a termék mint a gyár melletti mintaboltban
erről jut eszembe itthon is ki kell cserélni a budit....
gondolom elég macerás dolog lesz mert még sosem csináltam
Ok, én csak amit mondott és az én tapasztalataimat tudom leírni, nincs kint se minden kolbászból, de valamiért nem akarnak hazajönni legalábbis most így gondolják és felszámoltak itthon mindent pedig itthon sem keresett rosszul, én csak látogatóba megyek ki nem lakni.
Bazz...... attól még fel lehet tüntetni a kg árat!
Miota movaron lakik teso tobb ralatasom volt az arakra.Nemigen lattam ezt a nagy olcsosagot.Spec a asszem 1,5 es cola valami 500 folott volt.A tobbi is egal vagy nemileg dragabb.
A ruhazat,muszaki dolgok mas teszta,parndorfban igen sok outlet motyot lehet kifogni.
De az árat feltüntetik gondolom ott is kg.-ban.
mar csak azert fura mert nincs kilos kiszereles.
Pedig roppant egyszerű! "Miért mi bogarásszunk, majd a paraszt megteszi, ha eredményt akar!!"
Ha csalad vagy viszed a gyerekeket,akkor tobbfele oszlik a meses fizetes.
A lenyeg hogy az alja fizikai munka itt se kint se kanaan,a kepzettebbek mar kint is itthonis jobb helyzetbe vannak.
teso kezdesre 10 eve kapott 3 kilot,nem 130-at,pesten,kolteni lakasra meg nem kellett.
Igaz nem mosogatott,vagy arkot asott.
/kg-nak ennyi az ára nem száljának, de pontosabbat majd akkor írok ha saját tapasztalatom lesz, de nyilván nem a helyi luxus boltokba járnak hanem a diszkontokba ahogy itthon mi is és azok árait tudják összehasonlítani az itteniekkel nekem a tavalyi olasz utunknál volt ez a meglepetés, hogy az ottani (jesolo) diszkontban mennyivel voltak olcsóbb árak mint itthon, nem mindenben, de nagyon sok olyan cuccot hoztunk (a lábunk között mosóporok, öblítők meg minden amit az asszony meglátott és olcsónak talált) amiket itthon jóval drágábban kapunk meg. Az itthoni drágaságnak csak tippelni tudom az okát, de érteni nem.
jogos, de 130 -ból már nem fogod megvalósítani azt amit eltervezel. kint is robotolni kell 3000-ért, és minőséget hozni. viszont nettó 900 e haviért megérné , nem e ? ott sem királyként élsz, ha pedig időnként haza jössz látod mit is ér a kinti zsé !
Mivel kg-ot írta 11€-nak, nem a rudat, mint mennyiséget....
Mindenkepp. Kerdes hogy 400-800-1200g .
Ilyen esetben leadod a rendszámOD a biztosítódnál és addig nem kell fizetni.
A-ban kb. 30 éve így működik.....
de ha családként vagy kint akkor 2500-3000 -ből már másabb nemde ?
Majd hozok áprilisban ha tényleg annyi.
kint is meg kell dolgozni érte, sőt ott minőséget is kell produkálni. a magyar már elszokott évtizedek óta minőségtől. a komoly szakmai képeket most nem találtam meg, karton papír fugázót és társait. van még hová fejlődni, a béka segge közelebb van mint gondolnánk.
Ezért a károkozás esetén a kar mértékétől függően lehetne büntetni a karokozot.... kamionnal is lehet filléres kárt okozni és robogóval is milliosat...
de akar azt is el tudnám képzelni, hogy aki eddig kamionozott, de most irodista egy gombnyomással szuneteltethetné a kategóriát, amíg nincs ra szüksége és dinamikusan változna a biztosítás, nem hiszem, hogy ez a rendszer 2019-ben nagy gondot okozhatna
Azt mondják, hogy áááááá nem tudjuk lekérni..... kár is basztatni őket
Azert kene egy 3 rud abbol a pickbol.
5 helyre járok vizsgáztatni és mindenhol kötelezően kérik a befizetést igazoló bármit és nem kérdezik le, majd megkérdezem, hogy miért ha van hozzáférésük?
Ami fent van a központi nyilvántartó rendszerben, azt mindent látnak....ha akarnak.
De ettől még azt mondanak neked, amit akarnak....ha az nekik egyszerűbb.
2 napja hívott öcsém megbeszélni, hogy mikor látogatjuk meg őket és közben árakról is szó esett, pick téli 11€/kg és eredeti, felénk ez 5-6 rugó körül van, az árak jó esetben is max. annyi mint itthon, de inkább olcsóbban vásárolnak, melót is intézett bár mondtam, hogy NEM akarok kint dolgozni, de nagyon rajta van.
Nemsokára megint viszek vizsgára valamiét és akkor is megkérdezem mert máshova megyek.
azért az 5000 euró kint is borsos összeg..... még ha 3000 a fizetésed akkor is
nem mondom hogy kint rosszabb, de ha kint is úgy élsz mint itthon nem arad annyival több mint itthon
persze ott a teszkós párizsiban is több a hús mint itthon, a csoki is finomabb, de azért ott se él úgy mindenki mint egy lottó főnyereményes
ezt csak mi gondoljuk mert egyes részleteket ismerünk egyes részleteket nem
pl én ha ismét 20 éves lennék valószínűleg kipróbálnék egy angol nyelvterületen valami munkát aztán vagy sikerülne vagy nem, de most már nem volna az a pénz amiért elhagynám az országot hosszabb távra