Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor a sok svéd ezért ilyen hülye!
Orvosi kezelés alatt voltam, de sajnos nem alkoholelvonó kúrán! Azt mondták vashiányom volt, csak éppen most olvasom, hogy a túlzott vasbevitel elhülyülést okoz!
Én csak azt nem értem, hogy ezek a balfék kínaiak miért nem csinálnak rendes dolgokat, mert így egy idő után sekki nem fogja megvenni a szrjukat! Legalább is aki normális az nem!
Vettem " rendes " LED-t, igaz ez 1300 pénz volt, de talán tovább bírja mint az elődje.
vegyél "rendes" led izzót
eddig nekem is mindenféle 300 forintos kínai szarok voltak, amik vétel után egész jók voltak leszámítva a melegedést
aztán egy idő után egyre halványabbak lettek amit csak akkor vettél észre ha betettél egy másikat hogy mennyivel fényesebb van a helyiségben
aztán kivétel nélkül mind meghal 1-2 éves korában attól függ mennyit megy nekünk van egy állólámpa ami szinte mindig világít abban még fél vet sem bírt a gagyi
aztán egyszer felbasztam magam az egyik csillárba vettem 5db philips led izzót, aztán jött az ámulat, hogy milyen szépen világít nem melegszik nem zenél(kínaiban van ami zizeg-nyivákol) szóval tök fasza
igaz nem 3-400ft darabja hanem 1200(ami még mindig nem túl sok mert van drágább is)
na utána ment minden gagyi fos a kukába azt is leszartam hogy még jó volt nem is lássam azokat a fosokat
ja és 3 év csere gari van a philips led cuccokra szóval ha addig bírja még pénzben se vagyok sokkal rosszabbul.....
de már azért megérte hogy a fénye tök fasza, hiába volt a kínai is melegfehér, akkor se volt az igazi
Kuka lett a vége a reparálásnak. Az áramkör hibátlan volt, a 48 LED közül szállt el valamelyik és ezért nem világított. Az áthidalás nem volt opció, mert olyan aprók és a hátlap is le volt fedve valamilyen anyaggal, ezért macerás lett volna az átkötése. Ennyit nem ér az egész.
Köszönöm a tanácsokat. Ennek nincs hűtés kialakítva és úgy ment tönkre, hogy egy felkapcsoláskor már nem világított. Érdekel, hogy mi lesz a hiba, ami miatt nem világít. Amúgy, igen " Made in China " .
Nem a led gyenge. A meghajto áramkör szar. Illetve olcsó.
Felesleges javitani többnyire. Itthon van egy zsákkal, de nem érdemes foglalkozni vele. Ha halványan világit akkor többnyite valamelyik led adta meg magát a sorban, azt néha szabadszemmel is meg lehet keresni. A másik ludas az a barna téglalap alaku kondi szokott lenni. A többi szinte sose megy tönkre. Hogy mitöl romlik el, arról hosszan tudnék irni, de többnyire a kinai gyártási technologiában és a mindent eladni akarásukban keresendö a hiba, másrészt meg a hütésben.
Ma viszem a Tomihoz, megpróbálkozunk a javítással, majg megírom mire jutunk.
Merre tetszett kujtorogni mostanság? Már hiányoltunk!
Kell egy egyszerű ellenállásmérő, és elég hamar ki lehet vele deríteni , hogy melyik kínai LED szrt be a sorban, mint az általam pár éve vett televizesláda működése második napján . Megveszik a legolcsóbb kínai hulladék minőségű LED-eket majd felépítik vele a készüléket és Te, meg én meg megveszed, mert így van rajta NAGY nyereség ! Másféle pedig nincs!
LED lámpa javíthatóságával kapcsolatban lenne kérdésem. Miután beadta a kulcsot, szétszedtem (szerencsére csak sziloplaszttal volt ragasztva a lencse és a LED panel) és elég puritán elektronikát találtam benne. Érdemes vele mókolni, hogy újra működésre bírjuk? Melyik alkatrészek mehettek tönkre benne? Megköszönöm, ha hozzáértők írnának némi útmutatást. Esetleg a sorba kötött LED-k közül ment tönkre valamelyik?
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Igaz hogy nem ktm. Suzuki Ltz 400 Quad-ot szeretnék Erdélyből Behozni Magyarba. Az eladó Elmondása szerint van Hozzá Forgalmi, Törzskönyv, illetve Spanyol Adásvételi mivel onnan hozta ő a motort. Ott kint Spanyol rendszám volt rajta és ott ki is lett vonatva a forgalomból.Erdélybe az új tulaj valamiféle Sárga Rendszámmal használja. De elmondása szerint simán Vissza lehet Magyarba állítani a Fekete Rendszámot. . Mindenképp szeretném itthon forgalomba helyezni! Ezért is írtam!. Kérdésem: Mire figyeljek oda? Minek kell meg lenni hogy Ne legyen itthon gondom az okmányokkal? Hol tudom lekérdezni esetleg ne e lopott jármű? Reg adó van e Quad-ra? Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Asse olyan vészes angoltudással és google maps-al.
Nem pápuaföldön van.
Természetesen az amerikai 66osra gondoltam
Hát arra a 65 kilométeres szakaszra, Pécs és Kaposvár között, nem igen kell vezető, az még gyalog sem egy nagy táv .
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tervezzük barátaimmal hogy nekivágunk a 66-os útnak. Érdemes önállóan nekivágni vagy csak a szervezett túra a járható út? Kérlek segítsetek ha tudtok!! Köszönöm!:)
Legjobb ismereteim szerint ezt jelenleg Magyarországon nem lehet lejátszani - azaz meg lehet próbálni, de nem fog sikerülni.
Olcsóbb - és mindenképpen hatékonyabb - ha nagyobb jogsira upgradelsz.
Sziasztok!
Nem tudom, hogy a jó threadet találtam e meg, de ezt állt a legközelebb. B125-ös jogsival szeretnék egy 125-ös honda NSR-t venni, ami teljesítménybe nem fér bele a jogosítvány adta keretekbe, ezért gondoltam gyári folytószettel (létezik hozzá?) bereguláznám keretek közé és új forgalmit kapna. Lehetséges e ezt kivitelezni, ha igen milyen nagyságrendű anyagi és bürokráciai teherrel járna?
Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok

Hasidom ügyében,keresnem BASI-t
Sziasztok!
https://www.sportmotor.hu/vide...
Valakinek ötlete esetleg?
Üdv!:)
Az öreg induktiv jeladok magnese elvesziti esetenkent a magnesesseget. Probakeppen tegyel oda egy erös pici magnet, ha gyengenek erzed.
Sziasztok. Abban kérném a segítségeteket hogy van egy Yamaha xt 600 85 és egy kissebb felújításra miatt ki kellett venni a blokkot. Előtte ment, rugasra indult. Vissza rakás utan egyszer van szikra egyszer nincs. Folyamatosan nincs. Át néztem már az összes kábelt. Szakadást nem találtam. Ami gyanús volt megcsináltam. Ezek után is ugyan azt csinálja. A segítséget előre is köszönöm.
Nekem a sisak plexi is vaxolva van folyékony teknőc vaxal , így a repdeső kis rohadékok nem galvanizálódnak , hanem üvegtisztító puha rongy combóval eltakarodnak könnyedén ! Tisztítás után megint vax !