Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egész pofás kis gép!
Közel 40 LE nem is rossz, bár arányait nézve..... mitől ilyen nehéz? 168 kg
A lányomnak most vettünk egy Z300-at és meglepően jó kis gép viszont A2-es jogsi kell hozzá, nem tudom, hogy neked milyen van vagy lesz?
Háhá, :D Gondoltam, hogy nem úszom meg valami hasonló ,,javaslattal" :D Aranyos:))
Nagyon köszönöm a választ! Utánuk néztem, és hát megdobbantották a szívem.:) Még egyszer köszi, szép napot!!!
Valami csoppert azok elég alacsonyak, ha azok nem tetszenek akkor a Z300, MT03, kis CBR meg ilyenek, ezek tipikus kezdő motorok és alacsonyak.
Sziasztok! A 'Tippek kezdőknek' fórumon már fél éve csend honol, ahogy néztem, gondoltam inkább itt próbálom feltenni a kérdéseim, hátha kapok segítséget. Eddig csak utasként motoroztam, de annyira beleszerettem, hogy eldöntöttem, már nem csak utas szeretnék lenni. Viszont van egy olyan ,,problémám", hogy a magasságom nem haladja meg a 154 centit, a súlyom 52 kg. (Ez még változhat :) - nem előnyömre :) A kérdésem az lenne, hogy milyen 125 cm3-s motort tudnék ezekkel a paraméterekkel elvezetni? Köszönöm, ha adtok tippeket.
Hali! Olasz okmanyos motort szeretnék lepapiroztatni. Szívesen fogadnék tapasztalatokat papirozassal kapcsolatban esetleg okossagokat.
de hát ez a segítség, jótanács topic
Tőlem ennyire tellett
Az én értelmezésemben a csopper úgy is csak egy blokk meg sok krómozott csű
Azt mondod, a csopper helyett a szomszéd mami nyuggertáltosával menjen Alsóörsre?
én pont így jártam a sövénnyírómmal Legalább 5 éve nem volt beindítva, de most, hogy kerítés lécet kellett volna cserélnem szükségem lett volna rá, a keítés mögötti sövényt ritkítani. beindulni beindul, egy darabig el is pöfög aztán gázadásra lefullad, mert egyszerűen annyi üzemanyagot kap, hogy akipufogón is folyik belőlle.
Mivel a munka nem bukhatott ezen így elővettem az elektromosat azzal oldottam meg
Ezt tanácsolom neked is
épp most műtök egy több évig álló motort, pl a tűszelep annyira össze volt rohadva hogy másikat kellett venni
az alapjárati fúvóka is eltört mire kijött
szóval ha csak egy takarítás ennyi idő után akkor az szerencsés pihentetés volt....
Összes benzint lecserélni, karburátorokat kitakarítani....
Segítséget kérek!
Van egy Yamaha Virago 535-ös motorom. Másfél éve nem indítottam be. Új aksival új gyertyával beindítottam,beindúlt. Ahogy gázolom,lefullad.
Valami ötlet? Előre is köszönöm!
A sajat legfrissebb tapasztalataim szerint gyorsak, versenykepes az aruk es a legyartott modulok is az uj gyartosorokhoz. Kimerithetetlen a kapacitasuk, a szakszervezet nem teszi Oda a labat az ajtoba ha hetvegeken is dolgozni tulorazni kell. Az utobbi evtizedekben kikupalodott a szakember, mernoki munkaero, es hatalmas fegyelemmel vegzik a munkajuk. Mindezek ellenere szivesen veszik a szakmai tamogatast, es nem olyan pending mint pl az amerikai kollegak.
Teljesen mas dolog hogy otthon vannak a gagyik gyartasaban is, de az nyugat "strategiaja" hogy a lecsuszott osztalyretegek is tudjanak szep szines " karacsonyfa diszeket" vasarolni...ezert vannak a balas turkalok, kinai boltok, primark es egyebb olcso uzletlancok...a nincstelenek is vagynak szines kacatokra, hogy megjutalmazzak maguk, de ha nekik nincs penzuk hogy 500 euroert vegyenek egy par euroert szinten azsiaban gyartott kacatot akkor tudnak venni toredek aron is valamit...
Gildan pólókat használunk a tűzoltóságnál.
Strapabíró cucc.
én akkora vagyok mint egy viziló rám nemigen van semmi sem a kínai boltokban
a gildanból meg a 3xl pont fasza és sok póló 6xl-ig van, egyszer volt ilyenem az volt a hálóingem vagy 5 évig
ha nem lennék rest a helyi nyomdában bármit rá tudnának nyomtatni nem is nagy összegért
Én meg a Pepco-ba megyek vásárolni, ha sima, környakas, egyszínű póló kell. Amúgy egy alapból varrónő egyszeri kolléganő árulta el, hogy a minőség kiderítésére nem az anyagot kell elsősorban nézni (de az is fontos) hanem a varrást. Azt nem tudom, hogy mit és elég hülyén is néz ki, hogy olyant írok amit csak hallottam, de lehet benne valami. Majd egyszer majd megtudom én is a titkot.
De a Gildan valóban jó emlékeket ébreszt bennem is.
mostanában rászoktam a gildan termékekre, nem túl drágák és egész tartósak
Most is vehetsz "nyugaton" olyan kínai pólót, ami fényévekkel jobb, mint amit idehaza kapsz.
Nekem is van ilyen még most is.
Azt nem mondanám, hogy jobbat, de mindenből tudnak megfelelő minőséget gyártani ha akarnak. De minek, ha az olcsóbbon nagyobbat szakítanak?
Érdekességképpen
Sok éve jártam kungfuzni aztán ami pólót akkor adtak anyám meg mindig hordja
Pedig több mint 25 éves
Persze nem napi használat de nyáron 1-2 hetente felveszi
Kicsit összement kicsit kifakult a felirat de teljesen vállalható állapot
Az is Kínából lett hozatva
A kina barmilyen minosegu termeket le tud gyartani. Nincs is talan olyan pl nemet nagy vallalat aminek ott ne lenne gyara esetenkent kulonb minoseget gyartanak mint az amerikai vagy europai telephelyeken. Es fele annyiert legyartanak egy gyartosort mint a tobbi kontinensen ugyanazon specifikacio alapjan...
Mert a kínaiak nem hülyék. Pontosan azt csinálják, amiből a legtöbbet el tudnak adni.
Van igény a normális minőségre is, csak ahhoz normális anyag, gép és munkaerő kell, de akkor meg pont annyiba fog fájni, mint a "nyugati".