Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Kéne egy kis segítség. Van egy 1979 Kawasaki kz 400-asom. Kéne hozzá féktárcsa, féknyereg, fékcső, fékmunkahenger, fékkar.....szóval minden ami az első fékhez kell.
Én csak egy bontót ismerek de ott nem volt. Hol tudnék ilyet venni.....persze olcsón!
Előre is köszönöm a segítségeteket!

Popper
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy valaki megtudná nekem mondani, hogy a Kawasaki ER6n fekete színének mi a színkódja és hol tudnék kevertetni ebből a színből!
S.O.S
Köszi mindenkinek előre is

forgop@freemail.hu
Hali mindenkinek! Tudnátok segíteni? Van egy Kawasaki K1E 125 ös cross mocim,hol tudnék alkatrészeket bele?
Előre is köszönöm!
Kössz :)! Gondolod hogy nem hívtam fel vagy1001-et egyiknek sem volt! De azóta sikerűlt szereznem külföldről.
Üdv PiciZ!
Csáó!Figy szerintem híd fel a bontókat...az a legegyszerüb!1000 hogy van nekik!Üdv:Norbi
Üdv!
Nekem is ilyen motorom van nem tudsz véletlenül segíteni? Honnan tudnék hozzá gyújtáselektronikát szerezni? És azt szinek szerint hogy kell bekötni?
Üdv PiciZ!
Nagyon jól néz ki.
Ez egy GPZ 500-as?
szia Gyöngyi!ano amikor mé öszevolt törve a vasam te segítettél neekm egy-két dologba!ígértem neked képet!most oda is adom!mégegyszer köszi szija
500-as buli!!!!
Csáó a bátyámnak is ER-5-e van és nagyon megy!!!
Volt szerencsém tapasztalni pedig akkor még bejáratos volt és csak 4000-ig lehetett pörgetni de nem is kellett nagyon huzni nekki már ment mint a puska golyó!!!!
Szóval szerintem nagyon jó motor!!!
szeritem nyugi lehetsz nem fog cserben hagyni ha normálisan bánsz vele! jó kis motor lehet gratula hozzá!
széles utat mindenkinek ciao
Helló!

Én nemrég vettem a motort ( ER-500), most megyek vizsgázni. Nagyon könnyü vele motorozni és motorozni tanulni. Amúgy meg nagyon megy. Azt, hogy megbízható-e nem tudom. Még csak 2 hónapja van nálam, 1 éves, még két év garancia van rá. Remélem nem lesz vele probléma. Egyszóval én nagyon ajánlom. Ja és nöi motoros vagyok (leszek).
Szevasz!

no akkor K-Bikersnél valóban valamivel olcsóbbak a motorok, DE
- nem hivatalos magyar kereskedő
- amit látsz árat, az nem tartalmazza SE a reg.adót, SE az üzembehelyezési díjat
- egy másik fórumon a srác befizette az előleget, és három hete hitegetik, hogy mikor lesz motor

Jól gondold meg, hogy akkor milyen kereskedőnél veszel új motort, feltéve, ha újat szeretnél. mondjuk nem tudom milyen az elékpzelésed, mekkorát szeretnél, meg ilyen dolgok, de ha ilyen régen motoroztál akkor nem ülnék fel egy 100 lovas vagy annál erősebb motorral.

Én új motorként vettem egy ER-6n-t! Nagyon tudom ajánlani, itt a fórumon másik topicban írtam róla egy eléggé hosszú kis bemutatót, hogy én milyennek látom, és érzem a motort.

Jó vadászatot, és széles, sima utat!
Új vagyok a fórumon és a motorosok között is, olyannyira, hogy még gépem sincs jelenleg. ( előtte 20 évvel kb. 5 évig, azóta csak alakamanként motoroztam ) Olvastam valamelyik Kawa-fórumon, hogy a K-Bikersnél és még valahol a közölt áraknál jóval olcsóbban lehet vásárolni. Ha nem értettem félre, kérlek segítsetek lehetőleg Bp.-Sz.fehérvár környékén ilyeoltot találni, vagy 750S-t kiválló állapotban keresék.
Oké, várom a képet! Remélem sikerrel jársz!
Nagyon szépen köszi a segítésget!Holnap felhívom őket!Ha készles rakok fel róla képet
Szia Norbi! A kálinak a számát nem találtam, de van itt pár másik bontó, amit megkérdezhetnél.
Majosházi bontó: 0624/486-129
Jánoshalmi bontó: 0630/9643532
Lakihegyi bontó: 0624/475-383
Polgárdi bontó: 0620/9450610
Remélem, sikerül kapnod, amit keresel! szia
Szia! Mindjárt megnézem!
szia!Megtudnád adni ennek a motorbontónak a számát mert nemtudom melyikre gondosz? előre is köszi Norbi
Kálon van jó Kawasaki bontó! Nézd meg ott!
Hali!2 hete eldobtam a kawa gpz 500s típusu moccom!Sehol sem találok hozzá első telokat!Valaki nem ismer olyan bontot ahol van vagy magánszemélynél nincs elado?Az ER-5 nek a teloja is jo mert a gpz ről koppintottak mindent.Előre is köszi
Norbi
Szeva!

jómagam egy ER-6n-t vettem 2005 novemberében. Ez az első motorom, és ezzel tanulok motorozni is. Szerintem nagyon jó tanuló motor, pláne, hogy újan vettem, és így volt bejáratási idő, amikor nem szabad tépni neki. nincsen rajt semmi idom, és ezért egy idő után már nem fogod rángatni neki a gázt, mert 130 körül eléggé nagy a szél a motoron. Szóval ahogy én tapasztalom, ezzel a "nagyon sok" megtett kilóméterrel a seggemben, szerintem egy 70-75 lovas motor még nem olyan erős, hogy ne lehessen meglovagolni. De egy 100 lovasra nem ülnék fel (jó azért volt mikor ZX636-al mentem), szóval nem vennék magamnak 100 lovas motort. Tehát szerintem nem kell tőle félni, ha ésszel motorozol akkor nem lesz túl nagy. Hangsúlyozom ésszel motorozol, és persze, hogy nekem ez az első motorom, és nem mentem vele még millió kilómétereket.

Üdv.
Látogass el ide...:) http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=kawaforum

Remélem tudtam segíteni.
Üdv: wombat
egyik haverom vett tavaly neki semmi gond nincs vele. most vett rá valamilyen kipufogót igy már a hangja is jó
Most tervezek motort venni. Tanuló motornak szánom érdekelne inden tanács észrevétel ezzel a tipussal kapcsolatban, és a kawasakirol megbízhatóság terén.