Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na te meg mi lofaxt csináltál méhen?
Yoshimura TRS sport kipuf és 3 garnitúra fék és kuplung kar eladó. 2009-2011 közötti modellre. Írj és küldök képeket. Budapest
ÉVJÁRATOT ÍRHATOK MÁR BASZKI HÁT HONNAN TUDJUK MELYIKHEZ JÓ? 628X VÁLTOZOTT AZ ER6 VÁZA. Thx.

Plexi pl itt: http://motostyling.hu/
vannak kirakva is meg lehet fogni.
Sziasztok!

ER-6n-hez van egy hűtőtakaró idom párom eladó, Indexekkel együtt. Enyhén karcos, de nem törött, az index hibátlan. Ha érdekel valakit keressen nyugodtan.

Üdv.:

Roland
Köszönöm,szét fogom szedni. De állásában csak úgy beáll? Furcsa egy dolog,ha nem használom csak úgy befog. Nem tudom... :(
Szedd szét a nyergeket. Valami beragad. Talán a porvédő gyűrű van szétrohadva. Ha levegős lenne szimplán nem fogna vagy pumpálni kéne a fékkart.
Sziasztok!
Segítség kellene! Miért fog be a bal első fékem? Példák: Egész télen állt és egyszerűen nem tudtam megmozdítani,vagy menet közben fokozatosan befog,vagy megállok vele és pihenés után nem tudom eltolni. Megnyitom a légtelenítőt és utána egy darabig rendben van.Nem levegős a rendszerem! Mi lehet a probléma? Kawasaki er6n a márka Tokyco fék.
2006-os Er6f bontott alkatrészei eladók.Tel 70-3179083.
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy lenne egy Kawasaki Er6n 2008 motorom, és szeretnék hozzá plexit, érdemes venni rá, vagy nem sokat ér?
Szevasztok Valakinek nincs elfekvőbe gyári rendszámtartója meg er6n 2006-os első lámpa+lámpaidom
Miért kapaszkodtok ti is a GS-be? Úgy elfelejtettem mintha nem is lett volna. Akkoriban ő kényszer volt, ernő lett volna az első lépcső. 2 hét alatt megszoktam a motort. Én kicsinek tartom, de ennek ellenére veszek még egyet, mert nem kell nagyobb és ennél jobban egyenlőre nem akarok belemerülni.
A pézügyi részét úgy állítottam fel, hogy mai világban 1 misáért sokkal komolyabb használt gépet adnak. A váza meg inkább hagyjuk milyen. ;) ezt én itt most biztosan jobban tudom mint az aki még nem tört rommá ilyet.
Ja hát végül is miért is érne egy zsír új, meg egy egy éves motor 1 millánál többet- mikor a szaros 250- 300- 125 - ök mennek 1,5 felett új állapotban. Basszus szóltál akkorát megint mint a töltetlen puska...
Kicsi motor.. no persze egy 1,8 2 ezres géphez képest azok, de amúgy miért kicsi? Mert csak 205 a vége? Vagy mert full csomaggal "csak" 170 sz utazója? Vagy mihez képest kicsi? A váza za az elismerem, mint bármely mai 600- 1000 köbös gépnek.
Végül is a Huhuki GS 500- ad az nem volt kicsi?
Fejtsd már ki bővebben...
Vegyél korábbit. Amúgy sem ér ennyit egy ilyen kis motor amit egy 2015-2016-os verzióért kérnek. Sztem 1 misánál többet nem érnek kiváló állapotban.
Sziasztok van néhány eladó alkatrészem ER6-6F hez 2009-es évjárattól bal fejidom első lámpa BE index mindegyiket csak műanyagozni kell de a darabok megvannak hozzá,
Hívjatok bátran! 20-596-8172
Igaz az hogy a 2016-os kiadású ER6-ra nem tehető fel egyszerre hátsó és oldaldoboz? Nem igazán akarom elhinni, de ezt egy hivatalos kereskedő mondta.
Hali!

Nos.....nekünk egy 2009-es ER-6Fünk van. Eddig a Párommal kb 4.000 kilométert mentünk vele, ebből egy jelentősebb út volt az egy 1100Km-es Osztrák túra amikor is felpakolva dobozzal táskával 2 személlyel mentünk. Szerintem nyugodtan vedd meg ezt a tipust mert nem fogsz benne csalódni. Nyomatékos a blokkja így felcuccolva 6-ba is könnyen előztünk kb bármilyen helyzetbe, de ha kicsit több erő kellene akkor vissza 4-be és nincs akadály....szóval ne habozzz vegyél egyet! :)
Ja és a 160-es utazót könnyedén teljesíti......úgy 170-ig nem kérdez vissza teszi a dolgát 2 személlyel, 170 felett már nem ugrándozik de persze azért még gyorsul..... akinek ez nem elég az vegyen egy ezres túra gépet!
Majd ide írjak az érintettek, de szerintem lazán kirazza így is a 140 160 -as utazót magából. Egyiken ültem az kényelmesebb mint a Z 750 S -em azt azzal is teljesitettem már utassa egy napos túrát nem egyszer, 750 - 800 km-t.
Sziasztok.
Mennyire ajánlanátok az idomos ER6-ot több országon keresztüli túrákra két személlyel + kofferszettel?
Nem hozza be :(
Nem én vagyok. Nekem szokták mondani, hogy csöppet hangos. Én más kerben zajongok.
Sziasztok. Bp. Bartók Béla úton nap mint nap hallok-látok elhaladni egy ernőt atomdurva hanggal. Kérdezném ha itt van az úriember, miféle kipufogónak van ilyen hangja, mert nagyon király :D
Majd csak marciusban :) de koszi az infot !!! :)
Jah meg 39000-at futott. Max 42.000nél szelepek. Jó alku alap.
2008-tól mentes ezektől. Ennyi pénzért már jót adnak 2008 felettit. Van fent most egy 25kw-os papírral, 2009-es leírás alapján, de amúgy meg 2008-as mert tudom na. Mohácsi a fazon. Onnan van az enyém is. 1.25 millat nem ér meg, 1.3-rol vette le, de még mindig drága. Olyan 1 a reális ára ha szép.