Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem!!!..miért kéne?
Szia! A hibakód lámpa nem világított a sportkipufogó miatt?
Nekem az er6-n AKRAPOVIC volt,de nagyon jó hangja volt vele!
Sziasztok!
Egy 2008-as Kawasaki ER6-F-re szeretnék sportkipufogót! Milyet ajánlatok, vélemények, tapasztaltok stb.? Van esetleg valakinek eladó? Egyenlőre Martin dobnál szeretnék csináltatni rá márciusba, esetleg valami más?
Üdv! Érdeklődnék, hogy mennyit kajol ez a jószág nyugis meg nem nyugis stílusban. Illetve jól tudom e, hogy 2007-es alatt voltak gondok, pl a 2005-ös vázrepedése, fi lámpa gyakran világít stb. Néhány éve hallottam. Pl a vázrepedést láttam is. Köszi!
Sziasztok! Keresek er-6hoz alkatrészeket! Sérültek is érdekelnek! Fejidom lámpa konzol oldalidom műszerfal forgalombahelyezhető váz farokidom ülés segédváz hátsó felni ezek F-hez és N-hez is érdekelnek! valakinek van valami otthon ne tartsa magában :) totadam15@gmail.com
er6.hu/forum sztem itt is várunk szeretettel ;-)
Köszi!
Vannak kanyargós utak, csak ahhoz át kell vergődni a városon, ami min. 30-40 km! Szerencsére vannak hidegebb (értsd: 20-25 fokos) napok (pl: a mai), amikor jót lehet tekeregni. Mivel nyár van a 40+ - os napok elég gyakoriak, na akkor még az utcára sem nagyon merészkedik senki.
Gratulálok hozzá! :) Sok örömteli, balesetmentes kilométert kívánok. Vannak arrafelé jó kis kanyargós utak?
Szerintem sokan irígyelnek most téged, hiszen felétek éppen tombol a nyár, míg itt a ködös, nyírkos időben kuksolunk bent a lakásban :)

Amúgy nekem is ilyen van, csak a csupasz.
Sziasztok!
Gyarapítottam a Kawások táborát Pár napja boldog tulaja vagyok egy Ninja 650-nek (más néven ER-6F-nek). Nekem ezt hozta a Jézuska . Pár kép a masináról:
Szia! Tudok segiteni adatlap!
Sziasztok!

Ha valakinek esetleg lenne elfekvőben 2005-2007 közötti ER6N-hez első fényszórója kompletten a két kis oldalsó idommal együtt ill. a műanyag tartó konzol is, akkor az érdekelne!
Ha esetleg képet tudsz küldeni róla, akkor a tgerge21@gmail.com címre kérem.

Köszi,
Geri
Sziasztok!
Van néhány Új ERMAX tuning alkatrész 06`,07`,08`-as ER-6n-hez: Plexi, hasidom, ülés alatti sárvédő idom beépített indexes, ledes hátsó lámpa beépített indexes, az idomok gyári sárga ER-6n-hez valók. Akit érdekel hívjon. 30-231-0955
Hello mindenki nincs valakinek egy eladó er-6n-je ?
Raven85x@me.com ra rudtok irni ha emailben egyszerűbb
Előre is köszi.
Sziasztok!
Eladó akrapovic sportdob! Ár:55 ezer
érd: rakottvakond@gmail.com
...bocs, Er-6, természetesen.
Lehet, hogy jön a kompresszoros r6-os?: http://totalbike.hu/hirek/2015/09/25/a_kawasaki_teljesen_raporgott_szovicc_a_kompresszorra/
Sziasztok, ER-6 f-hez 2009-től Van néhány eladó alkatrészem, első lámpa fül törött de megvan a darabja, bal oldalidom műanygozni kell.
Akit érdekel hívjon bátran.20-596-8172
Üdv:Vinkó
Jajj, bocs, neked az er-6 kell. :D

Azt 55-ért árulom .Boltban 80 körül van.
De csak a 2009-2011-es modellekre jó!

Az is új!
Szia!

Gyári száma: KFT.08.725.15000/B
Küldöldi link:http://japan.webike.net/produc...
Magyar link: http://bikeparts.hu/termekeink...

Én 50-ért adnám, új , mint írtam.
Hello! Az ára megtudható?
Szia!Új oldalsó doboztartó konzol nem érdekelne a versysedre? Givi v35 vagy kappa K33N dobozok mennek rá. 2007-es évjárattól.
Szia! A rögzítő karok miatt sajnos csak 2009-2011-es évjáratra passzol teljesen.