Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te vagy Zoli bácsi?
Én is az atf olajat ajánlom.
ugyan ezt próbáld meg meleg motornál,ha nem fullad le és a kuplung kosár meg az agy sincs beverődve akkor 100% hogy az olajjal lesz a gond.Atf olajat tegyél bele és meg fog javulni.
ha nem húzok gázt igen és kuplung fék ugyanez
Hidegen ha behúzod a kuplungot és berakod egyesbe akkor lefullad a motor?
Koszi sikerult leszednem kicsereltem a két kis csaapagyat megreszeltem a kosarat viszatettem 10w30 10w40helyettolajjal feltöltve de sokat ez sem segített melegen egesz jol kiemel de szinte nemsok változás kifogytam az otletekbol
Kx bontott alkatrészek
Nagyon szépen köszönöm a választ ! akkor az első sárvédőnek mindegy az bármelyik jó rá még erre is kíváncsi voltam :)
Ha be van verődve a kosár, reszelővel, kis fexel ki lehet egyenesíteni. DE nagyobb lesz a hangja a kuplungnak. A kosarat egyedül kár cserélni az agy is be van verődve. A kosának lehet lógása akár 4 mm is. Lég kulcscsal tudod leszedni. Miközben veri a kulcs a középső csavart, rongyal a kezedben fogd meg az agyat. Fél perc alatt leveri a csavart. és csak le kell húznod az agyat. Találsz alatta egy vastag alátétet. Azt is lehúzod és a kosár máris a kezedbe van. De a javulás nem lesz túl nagy. Próbáld meg az atf olajat. Az valószínűleg fog segíteni a problémádon.
A 90 91 92 idomok egyeznek. Ezek közül bármi csereszabatos. Ezek utáni vagy előtti, csak gányolással rakható fel. A 88 89 90 91 92 segédváza ugyan az. Tehát a hátsó sárvédő felrakható a 90 es motorodra. Az oldali rajtszámokhoz a z ülés nem stimmel. A csavarok stimmelnek de az üléshez csúnya. Nem stimmelnek sehol, segédváznál furatoknál stb. Motocompletnél kapsz ufót, újat elég drága 50 körül van egy garn. Az öreg motorokra drágábbak az idomok mint az újra. Kb 80 % -al. Az első rajtszámból vehetsz 97-ig azt már kapsz olcsót. Az első sárvédőt akár 15 őst is. De nem illik hozzá.
Az a baj minden hónapban 1 oda van a gyárija az 11 ezer 91 es a másik az meg újabbra való és az 5 ezer ft kérdés az hogy a csavarok egyeznek e meg nem e kell agyon faragni :) tudsz valamit róla ?
csúnya lesz az ülés miatt
Helló

A Hátsó sárvédő KX `03-`13 mennyire egyezik a 90 -91 el ? rátehető ?vagy nagy a különbség ?
pont ilyenre gondoltam :) köszi a segítséget.
Ha testel akkor nincs szikra!
üdv, egy kérdéssel fordulnék hozzátok. az alany egy 88-as KX250 ami nem akar szikrát adni. valakinek esetleg van bekötési rajza? illetve a "motorstop" bekötésről, szóval akkor van szikra ha letestel a gomb, vagy inkább akkor ha megszakítja az áramkört? előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.

Keresek kx 125 1990 hez oldalidomokat,tank idomokat ,hátsó sárvédőt .rajtszámtábla ,Szóval minden ami műanyag első sárvédő az nem lényeg de ha szettbe van az is kell :) Előre is köszi !
Szia. Érdekelne a blokk. Mi az ára? Köszi
Szia. Mi az ára a 250-es blokk-nak? Mikori évjárat?
Köszi
Hello nekem 91 es kx 250 em van de szerintem egyezik a 92 es! Nekem kène lendkerèk ,henger , fötengely ,meg amid van ! Vàlaszod elöre is kösz
Kawasaki krossz motorokhoz megtaláltok sokmindent robbantott rajzokat cikjszámokat stb. www.motorcyclespareparts.eu/
Piviben szivesen segitek! Adatlapomon elérsz
Konkrét tapasztalat ? Gyerekhibák van e amire hajlamos vagy érzékeny ?
Képet ill .linket tudnál küldeni a tiédről ill. árat ?
Kawa újabb konstrukció super motor nem lössz mellé nekem is van egy eladó ha érdekel