Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
450 kx,klx első hátsó tárcsafèk, fèknyereg vèdőket keresek.Vagy privátban vagy itt jelezz ha van neked.Köszönöm.
Kx 450 f 2007 es röl mi a véleményetek ? esetleg mire érdemes oda figyelni náluk , tipushibái ?
Sziasztok valakinek volna e Kx 250 hez 91 évjáratuhoz berugo fogaskereke meret nemakar összeakadni mikor beakarom rugni,
Szia!A4. és 5. Sebességet veszi.A többit meg amikor kedve van.Tegnap mikor leszedtem az oldal deklit egy borzalmas látvány fogadott:( gondolom emiatt nem tud megfelelően nyitni a kuplung.felteszek egy kepet.
Szia!
Idézlek:
mióta feltöltötték ezzel a fantasztikus olajjal azóta nem lehet váltani vele mert minden sebességet kidob
Az olajcsere előtt tökéletesen működött mert szemtanuja voltam és mentem is vele.

Ha egy léptető villa kopott akkor nem az összes sebességgel lenne gondod hanem csak azzal ami ahhoz a villához tartozik. Nos,ha jól emlékszem 2 db léptető villa van benne,elég kicsi az esélye annak hogy a vastag olajtól egyszerre mindkettő tönkremegy ez lehetetlen.
Az lenne a kérdésem hogy csak hideg motornál próbáltad a váltót vagy bemelegített állapotban is ugyanazt csinálja???
Még mielőtt széthúzzátok a blokkot nézzetek rá a váltó kapcsoló részére is meg a rögzítöre,hátha csak valami kis rugó tört el.

A baloldali a kapcsoló,a jobboldali a rögzítő.Ha beraktad sebességbe ez rögzíti hogy ott is maradjon.
Szia!Sajnos nem lett jo.Nem veszi a sebessegeket csak ritkan.Ebbol sajnos szerelo lesz mert hol veszi mindet es utana megint semmit.gondolom itt mar a lepteto villaval van komoly problema
kx250 GO! van hozzá váltó sorom ha mégis az lenne a probléma
Vegyél valami olcsó szutyok 10w40-es olajat,tedd bele és járasd meg a motort majd engedd le ezzel aránylag át tudod mosni a blokkot.Ezután rakj bele valami normális olajat és kész is van.Nekem a motul 10w40-es olajok nagyon beváltak.ajánlom neked is de az ATF olajok is nagyon jók.
Sziasztok!Új vagyok az oldalon.Szeretnék tőletek egy kis segitséget kérni.Egy hete kb vettem ismerostol egy kawasaki kx 250 2T 1991 crossmotort.A gond a következő :( kevés váltóolaj volt a motorban és a volt eladó baratja javaslatara 80w hajtómű olajat töltött a motorba.Nos!Ki akartak próbalni és azóta miota feltöltötzék ezhel a fantasztikus olajjal azota nem lehet váltani vele mert minden sebesseget kidob :(Elhoztam a motort azaz potom pénzert megvettem.A kerdesem az lenne hogy lehetne orvosolni a problemat mielott szerelohoz vinnem?Az olajcsere elott tokeletesen mukodott mert szemtanuja voltam es menzem is vele.Eppen ezert vettem meg mert nagyon jo allapotban van a valtojat leszamitva.Előre is köszönöm mindenki segítséget.
Sziasztok!
Kxf 450 2008as motoromból megmaradt cuccaim eladó! Az üléshuzat 2007esé gyári és karcmentes. Az idomokon csak apró karcolások vannak.
Egyben 23.000 Ft.
birsz képet felrakni a váltó sorodról?
Sziasztok!
Továbbra is keresek kx 250 94' váltót!
De.majd kicserélem akkor
Nincs fehéres szine? Akkor vizpumpa szimering! Benzin nem kerülhet bele, mivel a szimeringnél szivóhatás van, tehát ott befelé menne az olaj és nagyon füstölne!
Kdx 125.elég gyenge gép.a 350es tud annyit belőle mint egy 125s kx. Viszont sokkal tartosabb.
sziasztok azt szeretném kérdezni h szerintetek ez a moci milyen áron mozoghat most ill mit nézzek meg rajta ami necces lehet!?válaszotokat előre is köszi
Szoasztok valalinek van ötlete arra hgoy a váltó olaj miért habzik fel és benzin szaga is van.főtengely szmering ment volna gajra?mert kb kézzel átforgatom a motort.250 kxről van szo
van
http://www.jofogas.hu/nograd/Kawasaki_kx_250_54308767.htm?first=1 van hütő meg csonkis
helló nekem van
Sziasztok.
KX250 86-87-es évjárathoz keresnék szívócsonkot.
Ha tudsz segíteni írj.
Üdv.
Sziasztok!
1993-as kx 125-höz keresek hengert, hengerfejet vagy akár egész blokkot. Előre is köszi.
Sziasztok.keresek kx 250 hez jobb oldali hutot .de ha van bal az se baj :)elore is koszonom.
Sziasztok ! Keresek Kawasaki kx 125 1995-2001 főtengely jeladót ! Köszönöm !