Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első generációs Z-nél ez a zsibbasztó rezonancia 6-7000 fordulat környékén jelentkezik, ez a tapasztalatok szerint szinte kivétel nélkül mindig megvan. Előfordulhat, hogy ebben az esetben is erről van szó, egyfajta konstrukciós sajátosság, kiegyensúlyozatlanság okozhatja azt a remegést. Én személy szerint mondjuk még nem találkoztam vele, mert szinte sose forgatom odáig a motort, de attól még vélhetően biztos van a tapasztalatok szerint.
Hello!
Ugyan a motor kora és gondolom futásteljesítménye nem indokolná, de érdemes volna megnézni a kihajtás, a kerék, és a lengövilla csapágyazását. Ezeket egyszerü ellenörizni, nem kell különösebben megbontani hozzá a motort elég csak megrángatni hogy nem lóg-e. Ezt ugyanis könnyen tönkre lehet tenni, ha egyenelenül volt megkopva (megnyúlva) a lánc és túl lett feszítve.
Ugyanakkor mivel csak egy bizonyos fokozatban érzed elmondásod szerint (bár ér tesztelném azért azt a fordulatszám tartományt amit 6.ban ennél szebességnél forog a többi fokozatban is. Ha csak a 6. ban csinálja ezt akkor lehet kikopott a fokozat fogaskerekeinek a csapágyazása esetleg egy olajjárati teljes vagy részleges dugulás miatt, vagy más módon sérült az a fokozat. Elötte azért megnézném a kuplung csapágyázasát, kosárát is, bár itt is ellentmond hogy ez lenne a hibás, mert akkor a többi fokozatban is rezonálna.

Szóval nagyon fontos lenne a hiba pontos behatárolásához, hogy valóban csak egy fokozatban csinálja, vagy minden fokozatban.
Kedves z1000sx tulajok
Hozzàtok szolok,nekem egy 2017es sx em,nagyon szuoer nagyon jó,csak egy gondom van vele hogy 170-190 között iszonyat remeg az egész motor,de ebbe a sebbesegtartomànyba ,illetve ha pl 4ik be megyek ennyit akkor szinte semmi es ahogy felvetek 6ig ugy erosodik fel,6ikba elviselhetetlen.Màr tul vagyok sok mindenen gumi ki centirozva ki indàtor orazva a fektarcsa felni kicserelve lanc is
Tanàcstalan vagyok.
Valaki valami ötlete
Van valakinek eladó fejidom z750-re (2006-os)
Nekem szerelő mondta, hogy minden második dekni tömítés cserénél szokta azokat cserélni. Vékonyan kend be olaj és hőálló szerelőpasztával.
Idő közben megtaláltam ezt az oldalt, köszönöm. Ha a gyertya tömítésnél még nem ereszt kicseréljem ott is?
Sziasztok! Z750S-hez (2006) hol tudok szelepfedél tömítés beszerezni? Sehol nem találok. Kellene a gyetya tömítés is.

Köszi előre is
Üdv!

Van egy eladó z750 (2007) hátsó felnim eladó, ha esetleg kellene valakinek. Ár megegyezés szerint.
Sziasztok!
Keresek 2009 Z750-re feketeszínű hasidomot vagy felfogatókat..

Üdv Mosy
Sziasztok. Keresek normális állapotu 2010töl z1000 rest kevés km rel. Köszönet.
Sziasztok! Vettem egy Wayteq Xrider GPS-t és olyan kérdésem lenne, hogy 2005-ös z750-en szerintetek hova érdemes rákötni a töltőjét? Van valamelyikőtöknek tapasztalata vele? Mindenképp gyújtás után szeretném bekötni, de kicsit tanácstalan vagyok.
Szia.
Van ulesem.Ha érdekel 70-3179083.
Udv Pali
Az valószínű elírás. :) De az akksi is csodálkozok. :D
Eredeti fékolaj?:D jesszus
Érdemes elolvasni, habár rövid. http://www.motorage.hu/2019/01...
Sziasztok.
Van egy teljesen új eladó ledes indexem füst szinű z1000sx-hez 2016-os évjáratig jó.illetve
z1000 hez uzemanyag védő 7 ezer +posta
Led index füst szinű 18ezer +posta,
Esetleg a bontókat lehetne megpróbálni hátha. Vagy rendelsz valamelyik Kawa márkakereskedésből gyári szám alapján. Emlékeim szerint nem egy horror összeg.
Sziasztok! 2005-ös Z1000-hez szeretnék gyári kormányt venni , a jelenlegi számomra kényelmetlen. Van esetleg valakinek eladó , vagy tudtok segiteni hol találhatnék ? Előre is köszönöm.
Van egy szép 05 ös z 1000
Jól indul jól motorozható simán megy, viszont nem forog 8 000 fölé. Tapasztalat ?
Hali!
Alsó-felső villahíd, kormánycsapágyak, teleszkópok, féknyergek, keréktengely. Ez a minimum... Ezek így minimum 150 pénz, de a változás igen komoly!
Persze ezek bővülhetnek a teleszkópok évjáratától függően.
Az első fékeket is kell cserélni, ha a 636os teleszkópját felrakom?