Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi.
Szia
Ha beírod fórum keresőbe a kulcs szavakat pl típus hiba akkor rengeteg hozzá szólást találsz mert nagyon sokszor volt már róla szó
Konkrét típus hiba nincs nagyon jó motor
Ü
Sziasztok,
Z1000 2010-2014-es szériánál milyen ismert hibák vannak? Tudtok ebben segíteni?
Válaszotok előre is köszönöm.
van brembo nyergem gyári betéttel.
Nemkem 2011 z1000sx-em volt hasonlóval küszködtem. Nálam okosabb ajánlotta hogy a gyári tárcsánál vastagabbat tegyek fel és piros puha brembo fékbetéttel és javulni fog. Megtörtént és érezhetö volt a változása féknek. Sokat nemhasználtam mert eladtam. De a 2015 sx van most de nekem ezezen is nudli. Most fém fékcsövel probálkozok majd.
Sziasztok,2011 Z1000 es em van,a kérdésem a hátsófékkel lenne,én nagyon gyengének találom a fékerőt,azon gondolkodtam rakok hátra másik féknyerget ,vélemények????
Szia. 23e ft-ot. Hívj fel ha érdekel.felszerelni is könnyű,pontos leírás van hozzá képekkel. Hasidom viszont útba van nekem és nem akarom azt megfaragni,inkább veszek rá bukógombát .
Szia.23 e ft-ot.felrakni is könnyű,van hozzá leírás képekkel.enyémre nem jó, a hasidom útban van neki.hívj fel ha érdekel.
Szia engem érdekelhet a bukókeret. mennyit kérnél érte?
Sziasztok.Van egy heed gyári bukócsövem.bontatlan csomagolásba,adaptereivel csavarokkal,fekete színben.motoromhoz adták de úgy nézem ,H a hasizom miatt nem tudom felrakni rá.ha valakit érdekel akkor a számom +36 30 792 63 88. Vagy ha a hasidomt9l fel lehet rakni akkor írjatok.
Srácok ha Facén szerveződik gurulas megtenne valaki hogy bedobja ide is előre is köszi!
Ha nagyon érezhető szerintem centírozás, de lattam kormánygátlót Z-re is nekem nincs nem tudom jobb e
pályázni vegyél külön gumit/kereket legalább hátra. Van egy karbon hátsó ha érdekel jó slickkel.
Hali 2 gen 750 nel mas is küzd a vibracioval vagy csak engem zavar túlságosan, esetleg valaki találat mar ki ra valami okosságot? ✌️
Hali..
Heggeszd be a lyukat.. Semi egyébb.
Nekem is úgy van.. Ez azt eredményezi h kb nyitott lesz a rendszered :)
Zx6 első teleszkópszáraim vannak
Üdv.
2007 utáni Z750 kipufogó cserénél a kipufogó szelepet csak simán kikötöm és eltüntetem a bowdeneket az útból? Vagy van egyéb teendő is esetleg (elektronikailag v ilyesmi) ?
Köszönöm!
Sziasztok! 2005-ös Z750-em van és szeretnék bele fordított telót rakni. Ezért keresek Z1000 első futóművet (teleszkóp, villahidak és még amit cserélni kell hozzá). Köszi!
Ha valakit érdekel esetleg, 75.000 Ft.-
Karcmentes, gen2 összekötővel.
Gyönyörű, prémium egyedi hang.
Sziasztok! Most vettem egy 2008 as z1000-est. Ki milyen gumit ajánlana rá? Én eddig a Michelin road gumikat használtam, amikkel megvoltam elégedve, viszont kaptam olyan infót, hogy a z1000-re már nem lesz jó. Pályázni is fogok olykor olykor. :) Előre is köszönöm!
Sziasztok
2908as z750hez keresnék első lámpát!
Előre is köszönöm!
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Adott egy 2008as z750. Olyan problémám van vele, hogy kb 30 millit ül a hátulja a gyári magassághoz képest. Az a legszebb az egészben, hogy gyári futómű van alatta. Előre is köszönöm a segìtséget!
Sziasztok! Nem régiben lettem gazdája egy 2007es z750nek. Olyan problémám van vele, hogy ül a motor hátulja. Kaptam egy tippet, hogy a kutyacsontokat cseréljem ki. Ez meg is történt, csak mikor kibontottam a régieket akkor vettem észre hogy a gyárik voltak benne. Esetleg valakinek tipp , ötlet , hogy ez mitől lehet? Előre is köszönöm!
Sziasztok! Nem régiben gazdája lettem egy 2008as z750nek. Olyan problémám van vele, hogy eléggé ül a motor hátulja. Valakinek lenne valami ötlete, tippje hogy mitől lehet? A kutyacsontokat a gyári hosszúságúak vannak benne. Elòre is köszönöm a segítséget!
A szépséghibás lámpáról kérhetnék képet ha meg van még?