Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek!
Nemrég vettem egy 2006-os zx10est, olyan problémám van vele, hogy telenyomja a légszűrőházat olajjal. Alacsony fordulaton relatív kisebb sebességnél nem, csak nagyobb sebességnél magas fordulaton jelentkezik. Mit gondoltok mi lehet a probléma? Lehet , hogy gyűrűzni kell?
ez feküdt a polcon , ha még aktuális. 4db gyári.
zx10r 04-05 idom bélés használtan eladó. az indexet rögzíted rá, az index tartó 2 db gumiival együtt 1500 ft, gumik nélkül 1000 ft, repedés van rajta és lehet nem teljes, így ahogy a képen látod + posta. 55026-0038 cikkszám.
Sziasztok!04-es 10r-be lenne szükségem 4-ik fokozati léptető villára és tengelyére!
ment a privat mail
Sziasztok!
Nekem nincs saját motorom(csak robogóm), mindig bérlek immáron 4 éve, többnyire Honda CBR600-at. Most szünetel az összes hely, ahonnan lehetne bérelni, így segítséget szeretnék kérni az ügyben. Tudom autót-motort-asszonyt nem adunk kölcsön, de már szeretnénk menni a barátnőmmel, így megkérdezem, hogy kivel tudnék üzletelni 1-2 napos bérlésre? Adok kauciót, írhatunk szerződést, árban megegyezünk. Mindenféle sportmotor érdekelne 600cm3 és fölfelé, akár 1000cm3 is. Honda CBR, Suzuki GSXR, Kawasakik... Budapesten.
Pl nálam!
sziasztok,Féknyereghez hol tudok gyári csavart rendelni esetleg valaki ek elfekvöben kawasaki zx10 r 2004
sos. első fém fékcső kellene 2005-ös zx10r-re.
Én EBC fékbetétet használok,de nagyon jó!!!
Sziasztok! 04-es zx10r-be milyen kuplung lamellát javasoltok? Meg hol érdemes beszerezni? EBC-vel van valakinek tapasztalata?
Szia!
Alulról megnézted azt a két csavart ami rögzíti a gyújtáskapcsolót?Ezt csak akkor tudod megnézni ha leszedted a felső villahidat!Ezek nem sima csavarok, hanem amikor meghúzzák őket akkor letörnek.Tehát nincs kulcsnyílása csak ki lehet "kocogtatni"!normál menetű
Én így tudtam kiszedni, bár az 636 volt de szerintem hasonló lehet..
Ha maga a gyújtáskapcsoló lamellái vannak elkopva akkor talán itt kéne megpróbálni
http://sgforum.hu/forum.php3?a...
Sziasztok!Érdeklődnék,hogy 04-05ös zx 10r-nél volt már valakinek csapágyas az első lánckerék tengelye!Mert most az enyém elvileg az!
Hali!

Egy olyan kérdésben kérném a segítségeteket, hogy van egy 07es Zx10em és a generátor álló, tekercs részét tavaly ki kellett cserélném. A napokban az otthonomtól kb 50km megint tönkre ment (szerintem úgy az, mert úgy azt a jelenség). Ennél az évjáratnál ez típus betegség? Lehet valamit kezdeni ezzel, hogy kicsit tovább bírja mint 1év? A többi része (fesz szabályzó...) jónak tünik...

Köszönöm a segítségeteket.
Szia

Köszönöm szépen, akkor a 42000 km-es szerviz lesz a húzós. Végig vezetett szervizkönyves a motor, tavaly decemberben került hozzám.

Még egyszer köszi a választ
Sziasztok!

Hosszan tartó buzerálás után sikerült rájönnöm, hogy mi adja a vibráló rezgő hangot a kawasakin. Maga a gyújtáskapcsoló. Elég gagyi szegényem és laza. A kérdés, hogy van e valakinek tanácsa, szétszedhető e, foglalkozik valaki ilyenek javításával szerelésével?
Sziasztok!
ZX10R (04-05) alkatrészek eladók!
gyári blokk
verseny blokk
bontott blokk
verseny generátor szett
wiseco verseny dugógarnitúra
váz
hátsó villa
sérült idomok lámpák
pályaidom
teleszkópok
műszerfal
gy.leömlő micron dob
titán Akapovic rendszer (sérült de javítható)
stb.
Érdeklődj.
Minden kérdésre szívesen válaszolok. 20/527 2973
Hát ez elég fura kérdés.... Elvégre neked kellene ismerni a tényeket, motorod. 36 000 km alatt sok minden érhet már meg a cserére. Alapesetben kell venned 4 liter olajat, meg olajszűrőt. Az nem egy nagy összeg. Kb 16 000 forint Motul 7100ból, Hilfofiltro szűrővel, plusz a munkadíj, ha szervizbe viszed. Aztán ezen felül, hogy a fékeid, a láncod és a levegőszűrőd milyen állapotban van, plusz a gyertyák voltak e már legalább egyszer cserélve, azt neked kell tudni. A szelephézagot szerintem érdemes megnézetni még, amennyiben nem régóta van nálad a motor. Szóval...20 000 forinttól indulhat történet, de akkor csak olajat cseréltettél.
Sziasztok

A motort lassan vinnem kell 36000-es szervízre. 2006-os ZX10R-t. Mennyi HUF-al kell számolnom egy ilyen beavatkozás kapcsán, mit cserélnek ki benne, mire figyeljek oda?

Köszönöm szépen a segìtséget
Sziasztok lehetőségem nyilt egy 2006 os Zx10r re elcserélni a Z1000 sem tudnátok pár dolgot tganácsolni mire figyeljek a szemrevételezéskor ? előre is köszönöm :)
http://totalbike.hu/tesztek/kawazx10/
Itt meg pont nem fikázzák...
Meg /55-ös a gyári mérete is!
Vannak jó tappancsaim ha érdekel!
Szia

Köszönöm, én is így gondoltam