Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

530-as did láncot cserélnék 525-ösre.
Sziasztok! Van egy eladó ZX10 04-05 pályaidom szettem. 40e ért keresi új gazdáját.
Sziasztok 2005-ös ZX10 R-hez keresek kormány lengéscsillapítót konzollal vagy csak a konzolt,ha van valakinek eladó kérem segítsen köszi.
sZIA! tUDOK SEGITENI aDATLAP!
Üdv mindenkinek keresek 2008 zx10 hez tükröket jobb oldali l alaku spojlert hatso lampat hatso kerek feletti müanyagot kuplungdekniben levő tengelyt ez lehet arégebbitipusuéval is megegyezik
Már eladtam! Nem jött be!
M4 nem jó?
sziasztok!
keresek 2008 zx10r-hez sportdobot összekötővel.
Sziasztok zx10-r alkatrészek eladók:
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Sziasztok!
Zx10r(04-05) évjáratú,gyári blokk,verseny blokk,bontott blokk, verseny generátor,wiseco kovácsolt dugó garnitúra,idomok ,elektronika,kiufogók,stb.....
Érdeklődni 20 527 2973
http://www.p1race.hu/hir/mar_a...

mit játszanak már el megint a szabályváltozásokkal? minek kell megint változtatni a folyószelep házon a 1000-es motoroknak? mostantól tán 600-al kell indúlni a sbk-ban hogy végre a duki vb-legyen?
Köszi az infót, sajnos azt nem kaptam a mocival, de majd beszerzek egyet. Esetleg a neten utána nézek..Csak ugye részemről egyszerűbb lett volna. Jó hétvégét..
Ha "rosszul" rakták össze, akkor nem egyformán fogod állítani sem.
Eleve meg kell nézni, hoyg egyformán állítható-e a tetején (azonos a "klikk")
A kézikönyvben meg van adva a gyári beállítás!
Üdv mindenkinek, szeretnék segítséget kérni, nem régen vásároltam egy ZX 10r 2006-os motort , teleszkóp szimering lett cserélve rajta, és nem kizárt , hogy el lett állítva a szelepelés.Tudna-e valaki segíteni , megadni a gyári beállítási értékeit. Előre is köszönöm, sok plusz fokot, széles utat mindenkinek.
Elhisszük. Neked bármit!
Van arca a faszinak.
Ne felejtsd el Te is lehetsz majd "egy gyökér " ...........
Z1000-rel 2"11 A zx10-zel nem tudtam mérni mert egy gyökér összetörte magát és lezárták a pályát. Kakucs 46.

Többieknek: működik a futómű, de ültem már jobbon és ahhoz képest nem tetszik. Egyazon beállítással tud egyszerre elpattogni és felütni.
Én 125kg vagyok. Teljesen jól működik alattam a futómű és a fék is.
En ugy tudom, hogy nem es csak a kawasakinal tudjak kiloni, legalabbis a teszt elejen ezt mar mondjak. Kesobb kapott uj beteteket es azzal is sokat javult a fekerzet es a harapossag. De amugy tenyleg minden tesztben megjegyzik, hogy a fekek nem az igaziak.
Kikapcsolható. Pályán ki is kell.
én 10 éve használom a tizest,semmi gondom a gyári fékkel,meg futóművel,igaz amit írtál 75kg vagyok,pályán is megállja a helyét szerintem.