Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha régebbi is jó a szezon végén eladom.
Na igen pont azokban az években ritkán vettek új sportmotort így nincs is belőle sok. K9 tetszik de ha megnézem hány eladó is van akkor nehéz lesz venni Ha nem találok semmit akkor marad az hogy kintről hozok be újfent. De azért ha lehet szívesebben oldom meg itthon mert egyszer sikerült 2500 km-t utaznom a semmiért Bárki tud olyat aki szeptembertől eladná a kitűnő motorját jelentkezzen Hátha szerencsém les z
Vagy ennyire valsag volt 2008 kornyeken, hogy nagyon nem vasaroltak uj motorokat emberek.
Az a három évjárat biztosan jó. Akitől vettem a karbon kereket újabbakkal versenyzett de visszasírta a 2005-ösét. Utcán biztosan sokáig kibírják, de nem oda való egyik sem.
2,5 m-ért kapsz k9-et is az veri mind kettőt.
Ami eladó, azert eladó mert egy rom.
Mikor en akartam venni, fél évig egy normalisba nem futottam bele...
Nem volt semmi bajom a 2006-ossal csaj szimplán eladtam egyik cimborámnak mert mindig ilyet akart. Max annyi hogy olyan kis dagadt egy r1-hez vagy 1000 rr-hez képest de amúgy teljesen jó motor. giszo majd ha szert teszek ilyenre akkor ugyis meglátom milyen lesz a motor, aztán másnem valahova elviszem hogy hozzámigazítsák Ahogy nézem ezekből a zx10r ekből nem sok választék van. Ennyire jók hogy senki se akarja eladni
Mi volt a bajod a 2006-ossal?
Ennek a zx10r-nek a futomuve gyarilag jo nagy gane. Az eleje kemeny, mint a beton, a hatulja meg tul puha ehhez kepest, szoval arra keszulj fel, hogy azt erdemes rendbetenni, ha erre esik a valasztas.
Szia!
Nekem van első féktárcsám ,ha még aktuális.
2004-05 ös kawa a legszebb az tuti 06-osom volt így olyat nem szeretnék újból
kawát vennék de inkább más évjáratot. 2005-2007 közöttit, vagy árultak nem régen olaszoknál teljesen újat az előző generációból.
Szerintem mind a kettő jó motor. Kawának jobb gyárilag a fékje. Lóerő hasonló de a Suzuki alul nyomatékosabb (pályán nem lényeg gondolom).
Azt vedd amelyikből szebbet jobbat kapsz.
Üdv Urak!
Kérdésem kicsit korai lesz de azért érdeklődnék itt. Szezon vége felé szeptembertől vennék magamnak motort és kétféle modell jöhet számításba. Egyik lenne a gsxr 1000 k8 és a zx10r 08-10. Jobban hajlok a Kawa fele, viszont bármiféle információt meghallgatok az adott tipusról akinek van vagy érvet ellenérvet egyik vagy a másik felé. Van itt olyan aki tervezi a motor eladását a szezon végén? Engem érdekelne de csak is kitűnő állapotú 2 max 2.5 millioig. Aki kérdezné mért szeptembertől, azért mert nem tudom hova rakni a motort de megtaláltam a módját. Nyáron újtiok fel egy garázst így végre lesz hely a motornak újfent Szóval ha bárki lenne vagy tudtok olyat aki eladná jelentkezzen nálam.
kérdezz rá hátha bont valaki ilyet ! bontó drága és nem mindig jó ! gyári biztos nem olcsó, nézz szét az ebay-n. a tárcsa javítható, de ilyet mondani egy sebesség istene szentélyben maga a bűn majd a profik megmondják mit és hol .
Sziasztok! ZX10R 04-05, elkezdett kottyanni az első féktárcsám. Hol érdemes és milyet? Gyári horror árban van?
Szia 20 ezer plusz posta!
Mennyit kérsz a karbon sárvédő ért? És helyileg merre van ?
Sok sok balesetmenteset!!!
Ennyivel vettem legutóbbi műszaki lapon is ekörül volt be jegyezve 23körül.
Akkor biztosan neked tetsző az óraállás...
Sziasztok! Van valakinek elfekvoben oldaldeknije (amin a kuplungtarto konzol van . 2006 zx10-re kene .
Köszi okés majd ránézek.Kinti igen de már benti lesz