Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyilván nem a gyárban, hanem a szalonban, mikor átvette...
A gyárban felmatricázták tettek rá hurkatöltőt? :-)
Pláne, hogy egy 58 éves bajor úriember volt a tulaj.
Nem. Gyárilag így kérte a gazdája, mindenről számla van.
versenymotor volt?
Szeretném bemutatni az én bringámat, ami a német eladóval történt októberi legelső levélváltás óta most érkezett meg hozzám.
Kawasaki ZX10R 2005 kuplungkar kapcsolóval eladó.. Átmérő 22mm más motorra is jó. Ár/8000.
Kawasaki ZX10R 2005 kormány csutkák eladók. Átmérő 50mm más motorra is jó. Ár/10.
Azért egy Zx10r nagyon más mint amikkel eddig mentél. Nagyjából 7ig tudja azt mint az előző motorjaid . Na utána kezd el csak brutális lenni. Mondjuk én pont ezért vettem . Igazi brutális fenevad . Ja nekem egyel régebbi van 2006 os.
Nehogy felre ertsetek, nem gondolom am am h en vok a legnagyobb penge, nem is leszek soha. Nem is akarok az lenni 53 evesen, mar nem vagyik az ember ilyesmire, csak egy kis motorozasra, esetleg.
Koszi szepen. Hazafele kb 150 km jottem, persze foleg palya volt. Eleg masszivanak tunik. Imadtam, ahogy a gazadasra reagal, mondjuk 7000 fole nem nagyon vittem, de ereztem, hogy ott kezd el megorulni, onnan valami brutal. A bandival es a gsx-vel is eleg sportosan mentem, de az nagyon faraszto volt, sot a szukebb kanyarokban igencsak birkozos. Volt h a gsx-et 3x is le kellett boritanom mire elfordult egy szukebb forduloban. Remelem a dragasag vidamabban cikazik majd! Bar mar nem vagyok oly vehemens, mint regen, az igaz. Nem is eroltetem a dolgot, meg a baratkozas elejen vagyunk. O a fonok en meg elore koszonok, ahogy illik. Minden esetre, en azt mondom, ha valaki temposabban motorozik, sportosabb gepet vegyen, mert ugy ereztem mindig, hogy az emlitett peldanyok pl. nem arra valok. Mindig valami ilyesmire vagytam, de vagy lebeszeltek, vagy magam beszeltem le rola. Soha nem fogom kihasznalni belole a maximumot, de nem is akarom, az atutommal se rongyolok allandoan 210-es nem megyek keresztbe a kanyarokban.
Sok szerencsét hozzá. Van fb sok olyan csoport ahol vannak jó fejek és még értenek is hozzá. Javaslom keres rá. Okosan az elején ezek már nem viccelnek. Sőt ,soha ne hidd azt hogy tudsz már vele motorozni . Nagyon hamar büntet.
Hali keresek kawasaki ninja zx 10r 2005 évjárathoz kuplung fedél deknit mivel az enyem sajnos folyat válaszokat előre is köszönöm
Koszi a valaszokat. Kozben mar elhoztam. 4500 adtam erte. Nem volt meg soha kawam, sot tiz eve nem motoroztam, szal nem volt konnyu dontes. Itt nincs senki akitol tanacdot vagy segitseget kerhetnek egyedul vok mint az ujjam. Hat remelem nem lesz vele baj. Amugy litvan vilt az elado. En vagyok a negyedik tulaj. Az elado nem tunt egy vad embernek. 39 eves es ket eve van teljes jogsija, de hogy elotte mi volt a moci sorsa azt ki tudja. Olajat es szurot is ideadta, amit mar megvett a cserehez. Szal, majd kiderul.
Ha nem értesz hozzá vigyél olyat aki már látott ilyent. A netes tanácsadás semmit se ér. Állapotot kell venni nem kilométert. Bele senki nem lát ha nem volt szervizelve lehet nagyon szép állapotban akkor is xar.
Nem néz ki olyan rosszul, a futott kilométer kicsit soknak tűnik, az ára sem túl alacsony. Ami nekem szemet szúrt, hogy mind a kormánysúlyok, mind a karok utángyártottak, a hátsó villán a kopás is necces (a mobile.de kínálatát végignézve főképp versenyzésre, pályanapozásra használt gépeken szokta a sarok lekoptatni így a lengővillát), de a legnagyobb gáz az eladó eléggé romános neve...
Sziasztok! Zsolt vagyok.
Most tervezek megvasarolni egy Kawa-t.
Szeretnelek megkerni benneteket, hogy vessetek mar egy pillantast a vasra!
Lattok esetleg valami kivetni valot a kepeken?
Yudom hogy egy-ket kep nem sokat mond, de hatha. Tobb szem tobbet lat. Holnap megyek megnezni es talan el is hozom.
Koszi.

https://www.donedeal.ie/adview...
egy olcsó csúszott mivv souno van.
Hali kawa társak valakinek valami jó kipufogó ja kawasaki ninja zx 10 hez rendszer stb kresek vagy dobott bekötő csővel együtt 2005 evjarathoz kersem
sziasztok,
valakinek innen van v lesz eladó tizes R vagy SE ,19/20-as?
Hali! Van egy idomszettem, hátha valakit érdekel! A lámpák helye bele van vágva! Adok hozzá egy plexit, hátsó lámpát, beépített indexes, és tükör takarót. Érdeklődni 0630 6316638
Hogy akarhat valaki beépíteni használt kormánycsapágyat. Lehet egy új szett kb 15ezer Ft.
Nem velem beszéltél...de super ha megoldodott. Lehet sokan félnek töle, de sok esetben az itthoni ügyeskezü hegesztök szebb munkát végeznek sok eseten, mint a gyári varrat. A galériémban a bizonyíték.
Inkább én is azért aggódnék, hogy alapból törnek a vázak, mint azt sok hirdetésben láttam. Nyilván egy komolyabb esésböl származó eröhatást nem kell sértetlenül túlénie...

Kormánycsapágyat azt kapsz bármelyik jólszituált motorosboltban vagy csapágyboltban.
pl: https://www.louis.de/artikel/l...

A lengökarra a védögumit, jellemzöen márkakereskedésben tudod megrendelni vagy ilyen online oldalakon:
https://www.cmsnl.com/kawasaki...
hali majd ha valakinél lapul jó állapotban egy kormány csapágy meg egy lengő kar védő gumi akkor az kérem jelezze
De amúgy egy nagy kalap fos a vázuk így szét szedve egy gyenge fos