Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szervíz? Hát igen leszakadna az álla pár helyen. Biciklit nem bízznék rájuk.
Nekem van fűzetbe vezetven minden. Mit cseréltem mikor...stb. Ami benne van én tudom hogy megtörténtek a motoron,, , egy szervízbe már nem biztos hogy az is történik aüi a lapon van. Ez az egyik, a másik meg hogy az a szerelés hogyan is valósúl meg.
Hagyjuk már ezt a szervízkönyves mizériát....
nem típus függő, és nem szeretne. majd kialakul. szerintem örülj hogy elhúztál innen a nagyfaluba.
szekinek csak zx 6-9 van 10-est csak szeretne :-)
Egyszerre volt gsx-r1000 k6 és 04-es zx10-r amikor újszerű motorok voltak, később k5 1000 és 2005-ös zx10r. Nagyon kicsi a két motor között a különbség. Nekem a kawa jobban tetszett talán egy picit erősebb is, gsx-r-el könnyebb volt gyorsan menni. Nálam egyik se esett szét. Szeretem a mostani motort, de egyszer úgyis lecserélem vagy lesz mellette egy újabb ezres gép, valószínű 2018-as cbr.
furcsán fogod fel.
ezt gondolta megvásárolni :
https://www.ebay-kleinanzeigen...
Na pl ezt el lehetne hozni szerintem.
https://m.ebay-kleinanzeigen.d...
Na és itt a 9000km eres 2004 es amit említettem.

erre ide települt a gsxr 1000 fanok nagyjai és elkezdődött a márka vita. ez csak itt mo. lehetséges. ez nem indulat csak, sem hondás sem más oldalról nem érkezett csak a nyomorult gsxr slepp kezdte el verni a nyálát, nem ducati panigale nem R1 ! ezek olyan emberek akik keresik hogy mikor hol tudnak érvényesülni a motormárkájukkal. régebben a zx9 fórumról pár csákó szó szerint bele kötött a gixeresekbe, ment is a had el had több oldalon keresztül, csak nevetni tudtam a nagy márka nagykövetein milyen jól be lehetett forgatni őket, akkor a büszkeségük volt a sima száraz tényekkel szemben hogy még jobban elfajult a vita !
én le írtam amit a csákó el mondott mikor beszéltem vele. szerinted mennyi olyan jármű került vissza a forgalomba ami előtte olyan használóknál volt akik szartak rá hogy karban is kell tartani. amíg személyi igazolvánnyal vagy 10% beugróval lehet-ett 3-4 M járműveket motorokat vásárolni addig nem kell csodálkozni ezen.
És bocsánat ha valakit megbántottam ezzel,mert nem akartam senkitMaradjunk mindenki azt vesz amit akar
Na de én ezzel le is zártam nem szoktam én ilyenek írni csak fura amiket irtok.Tovabbi szép napot
Na meg ez a bankos duma.Nem tudom tudtad e,hogy attól hogy a bank elveszi a motorodat még a hitled megmarad.Mert állapotát felmérik és ha szar akkor keveset fog érni és fizethetsz ha nincs motorod akkor is.Majd bizos szántásba dobnak egy 6 millás zx10-et.
Sziasztok!Azt a kurva meg lepődtem,hogy itt milyen indulatok vannak,plusz azt nem is tudtam zx10 fórumra nem írhat olyan akinek más márkájú motorja van(pl:Gsxr1000).Igaz előtte világ életében kawája volt.Pont az volt a lényege,hogy kérdezték mik a tapasztalatok a zx10-röl,és le lett írva feketén fehéren,hogy kinek mi.Csak van aki nem bírja ha egy adott márkát kritika ér.Na meg ez a csak vezetett szervizkönyves első tulajos motoros írhat kritikát.Ne vicceljünk már!Voltál már szervizbe?A 70% ban azt se tudják,mi fán terem a motor mert alig van jó szerelő.Az meg nem szervizben fog dolgozni szarért hugyért.Ja meg írok én is ha kell a szervizkönyvbe hogy ott se volt a motor.
Én jót vettem mert az utóbbi 4 évben nem hullott szét (pedig tinédzser korú), de amikor 2-3 éves korában kikönyököl az nem normális. Ott volt a 2001-es zx9r-em egész nap küldtem autópályán tiltás körül mégsem esett szét. Hazamentem cseréltem gumit láncot olajat és tankoltam. Ezt nem tudják a mai motorok, ha gondolod megkeresem a tesztet 5-ből 3 új ezres motor nem bírta hogy teli gázon köröznek vele hatodikban.
Hallotál Te zsír új 04-05 zx 10 r ert járni?
csak akkor tudom elfogadni egy motor típusról az adott véleményt ha 1 tulaja végig vezetett szervizkönyvvel, vagy 1 tulajtól vásárolt végig szervizkönyves motorról írnak véleményt. onnantól kezdve minden leütött betű az éterben bármi lehet ! én egy első tulajos motorról írtam - be is köpött valaki- , onnantól hogy lehetett sok semmitlen ilyen olyan gazdája szerintem hagyjuk ! beszéltem személyesen olyan csávóval aki leszerződött a bankokkal a lefoglalásra váró autók és motorok begyűjtésével. korrektül elmondta a tényeket a behajtáskor , volt hogy az emeletről dobták ki a kulcsát és a papírjait, volt olyan - nem sumákolok- hogy első szériás zx10r-t ment behajtani, a tulaj oda adta forgalmit, a motorról csak annyit mondott hogy valahol a település körül valamelyik határban berepült a kukoricásba, ott keresse. a helyi krimóban tudta meg hol merre lehet nagyjából a motor amit 2 óra keresés után talált meg. 70 vagy 120 e ft volt egy beszállítás ára így volt értelme keresgélni. bevitte a gyűjtő helyre, ott pedig konkrétan bebaszták a többi közé ! tehát az ilyen és hasonló állapotú motorokról, vagy azokról amit tehetős emberek megvesznek, 2-3 évig nyaggatják majd tovább adják vagy be el cserélik azokról lehetőleg ne állítsunk ki minőségi bizonyítványt ! mint annó írtam a 954 blokkhoz adtam volna a műszerfalat cserébe a motorban lévőért, válasz : hülye vagy ennyi km-el lehetetlen lenne eladni, most van valakinek egy 30 pár ezret mutató 100 e feletti blokk a motorjában. ha megáll lehet azt fogja mondani hű de szar a honda ! én meg azt, hogy a rákba bírt ki 100 e -ret külföldön, itthon meg 30 e után elkopott az alusil a hengerről ? vagy olyan kintről származó és már mo.-on futó zx10r amiben már fütyültek a belső generátor csapágyai, órájában 12 e km-el !
szerencse és pénz kell hozzá, meg tapasztalat, ember és helyismeret,
Pont te láttad a 2004-es kikönyökölt (garndemotós) zöld zx10r-t nálam kb. 12 éve. Vannak hibák kár lenne tagadni, a 2005-2007 közöttiek szerintem jók, tartósak, a mostani papíron erősebb gépek érzésre nem olyan vadak. Sportmotor vételhez kell szerencse.
Megtalaltam kozben a cuccot. Nem hibatlan allapotu, mert horzsolas latszik a feluleten. Ha erdekel, akkor az adatlapomon talalhato e-mail cimre irj es dobok at kepeket.
nos MaLaC ! szép kis indulat cunamit indítottál el a motor kereséseddel !
először is megszeretném köszönni a yamaha R1 és honda CBR1000RR mw agusta triupmh ducati fórumosoknak hogy nem itt parádéztak járműveikkel, csak a nyomorult heresérves gsxr 1000 fórumosok reklámozták itt a szarjaikat, amire nem is volt kíváncsi a kérdező !
ha már nálad szét esett egy zx10r és rosszak a tapasztalataid akkor hagyd a fenébe a márkát típust és nézz más után, bár a használók tapasztalatai jó támpont, te fogod megvásárolni a te igényeid kell hogy kielégítse a következő motorod. tisztelem a solnár balázst aki ár alatt igaz de egy nem szép és nem is tökéletes motort vett meg, tudta hogy mi a hibái, és csak annyit mondott rá, ez most már az én gondom. a kawát meg kell szeretni, rá tuszkolni senkire sem szabad. én is kölcsön adtam a régi kawámat egy ismerősnek, párszor elvitte, majd egy fél év múlva nekiállt ő is motort nézni, végig nézte az aktuális kínálatot, sőt volt egy potya utunk győrbe egy alaposan helyben hagyott zöld zx6r-t megnézve, nem tántorodott el a márkától, sőt nem is zöldet akart fekete ezüst sárga volt a keresett szín. egy ma már ürességtől kongó akkoriban motor kereskedésben találtam neki egy külföldi zx6r-t méreg drágán, de megtetszett és a 11000 számtól 76000 hajtotta. ha tetszik a zx10r és be vállalod az esetleges hibáit akkor olyat keres, ha szétesett válts márkát !
Azt nagyon megköszönném,és ha neked nem kell át is venném :)
Jobb oldali dekni nalam elkepzelheto, hogy van. Megkeressem?
Halika!
2004-es zx10r-hez nincs véletlenül jobb oldali jelado deknid,és jobb oldali belso index takaro idomod?
Egy hátsó bst van.
Szia ha itthon nem találsz esetleg probáld meg itt :https://www.facebook.com/group...
Sziasztok!

Gen5-höz keresek felni garnitúrát esetleg gen4 is jó, de nem igen van kedvem hézagolással bíbelődni.
BST, Marchesini, Dymag, PVM...valami normális ép garnitúra ha van valakinek ne tartsa magában :)

Köszöntem.
Szia!
Mennyiért válnàl meg tőle?
Szia,
nekem van egy komplett blokkom,magyar papíros,12e km, szervízkönyv
Elfelejtettem irni 2004-2005 höz van minden is :)