Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép, remélem kinti !
Ügyes! A teleszkópban és a kormány stabilizátorban is cserélj olajat!
Na srácok sikerült megvennem a 10est.
Hallgattam rátok és a 2005ös évjáratok néztem és sikerült ezt a szép példányt megszerezni 24000km van benne.
Fém fékcsövek
Mivv dob
Csc hyperpro kormánystabilizátor
Rizzoma cuccok
nem 600 lesz, most 600 már van
"10-est csak szeretne " megpróbáltál beégetni ez nem sikerült
igen kerestem zx10r-t, de nekem csak a papírjai váz blokk benyatank futómű kellett volna, sohasem kerestem karcmentes zx10r-t nincs rá szükségem, az alapok kellenek és egy pálya idom szett. nem túrázni nem motoros találkozózni kerestem, sem hangnyomás vagy szépségversenyt nyerni. olyat kerestem amiért nem kár ha szétküldöd, a 6-és 9 átlag felhasználásra jó, arra hogy eldobd az agyad vagy a technikát ideális egy viharvert zx10r. többet megnéztem, azt amit balázs meg vett váltó hibásan azon is gondolkoztam, de inkább elengedtem. egy keréken 150-170 LE-s motorral bármi történhet ha küldöd neki, + nem kell vacakolni ha pályázni akarsz. meg volt rá a zsé, de nem találtam olyat ami alkalmas volt így jegeltem a történetet, most pedig újra az egekben az áruk, az utak még szarabbak, 16000 egy nap a rabócsin ahol nem mehetsz a nagy körön csak a driftesek meg az autósok, csak a füles által szervezett napon engednek fel oda, így inkább kihagyom. egy 600-as sokkal olcsóbb, kezelhetőbb, és több induló van mint 1000-es. az első pálya napokon itt keleten még csak csak volt pár induló, a nyári hónapokba a cimborával és egy két megszállottal kergettük egymást, szinte alig volt induló, csak ősszel volt újra pár rájderrel több. pöst és a dunántúl más, van zsé van társaság, van pálya is több. most 600 lesz, később majd látjuk, pl nem rég egy 2012-est ajánlottak szétcsapva, az ideális csak most más a project.
Köszönöm.Most jelen állás szerint úgy néz ki hogy megoldódott a dolog.Ha esetleg mégsem,akkor rád kérdezek.
mielőtt indítanék/töltés után/töltés közben. Fú de nagy a zavar a fejben.
Valakinek esetleg 636C (B) ZX10 05 műszerfal (tachometer) háza/de minimum annak hátlapját nem ásta el a kutya a kerbe' ? ALI-ra 1 hónapot kell várni...
Esztétikai hiba ne feltétlenül akadály, ha összecsavarozható az előlappal, kontra a 2 szélső műanyag nincs letörve, ami a konzol gumialátétjébe megy
A töltési csúcsfeszültség 14,4 V az automata töltő ekkor áll le a töltéssel! Más dolog, hogy ez pillanatok alatt lecsökken a 12,9-re !
max 12,9
Nem kerül ma már sokba egy kis voltmérő, azzal meg lehet mérni , mekkora a feszültsége mielőtt indítanál vele. Legalább 13,5 V-nak kell lenni indítás előtt! A másik, hogy egy tél után nem árt ellenőrizni a savszintet majd ha jó a szint akkor kapcsold rá a tőltőt, majd ha a töltő jelzi, hogy feltöltött akkor lehet indítani.
Igen az volt a gond, csak egy 600-as gsr-t indított ezért nem gondoltam az aksi cserére.
lehet hogy az aksi gyenge.
Szevasztok.04-es ZX10-hez kellene,lehetőleg karc mentes fekete faridom.Illetve a motoron lévő, jobb oldali kicsi dekni.(talán a rotor van alatta) Továbbá egy ugyancsak jó állapotú "has" idom is jó volna.Ha tudtok megoldást ezekre a dolgokra,legyetek szívesek értesíteni. Köszönöm.
Igen! Írnál egy elérhetőséget, ahol megbeszélnénk a részleteket?
Ez az?
Szia! Várom a jelzésedet! Szép napot.
Szia! Nekem elvileg van, holnap megnézem.
Sziasztok! A képen jelzett jobbos idomot keresném zx10r 08hoz! Bárkinek lenne, kérem jelezze!
Sziasztok! Esetleg ha valakit érdekel!
https://www.kepesmotor.hu/moto...
8000 HUF.