Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap ki is próbáltattam a szerelőmmel, de ő is meglepődött hogy amekkora hire van a zx10r-nek, ahhoz kepest nokedli. Ezert gondoljuk, hogy valami gyari folytás lessz az oka. Onkább ugy fogalmaznék, hogy elmarad aza kezelhetetlen erő amit olvasni a mociról. En is kíváncsi vagyok, mi az oka. Tegnap radugtuk gépre, 15 ev alatt nyilván telivolt hibakoddal, Immobileiser, meg pillangószelep visszajelző stb, de most ettől nem megy el a vadsága a mocinak. (Szerelőmszerint is) Nah esetleg valakinek ötlete? Amugy a hatsógumit ez is zabálja.
Elég furcsa amit írsz ha gyenge a gép akkor ott valami nincs rendben.
a mai napig a legvadabb 1000-es gép. Nem ír ki hibakódot? Én erősítettem az enyémen (megszokásból) szinte kezelhetetlen lett, csak ette a gumit.
Mi az a langyos víz? Hány lóerő keréken? Kinek a padján?
Kedves fórumtársak!
Valaki padoltatta már a ZX10R-jét? Tapasztalatokat osszátok mar meg legyszi. 05-ös évjáratúm van, elég langyos víz a szerelőm szerint is érzetre, ami meglepő hogy patika a moci minden tekintetben. Egy padolásos motorvezerlő átírás megoldja szerintetek a problémát? Vagy még van esetleg más gyari folytás, vagy mi lehet a turpisság? Köszi
Üdv! Zx-10R vázat keresek 2008-2010 ig

köszi
Igeen, azt keresek, esetleg valakinek lenne eladó?
Segédváz műanyag betét .
Nem, hanem ami bevan keretezve lilával, az a teljes műanyag, amire tudjuk rögzíteni az elektronikákat is. Tehát ami látszódik mikor levesszük az üléseket.
Hátsó alsó farokidommal erre gondolsz?
Üdv. 2007-es ZX10-R-hez keresnék a képeken látható idomot, hátsó alsó farok idomot. Vagy esetleg ha van segédvázzal együtt is érdekelne. Illetve kormány stabilizátorja/ kormány lengéscsillapítója van-e valakinek tartóval együtt? Köszönöm.
zx10 2007 re valót keresek
5 e ft 703781937 ha még aktuális
lehet van első lánckerék deknim
Üdv! Nincs valakinek eladó összekötő cső Zx10r 2006 hoz . Egy dobhoz alulra kellene.
Köszi.
Amíg nincs AC hang,felesleges indítani! Biztosítékot nézze meg.Van külön az AC nek. Esetleg a borulást érzékelő nincs e elmozdulva.
Szia!
Nekem van hozzá eredeti gyári plexim. Ha érdekel írj erre a címre és megadom a telefonszámom: adam9nagy4@gmail.com
Üdv ! Segítséget kérnék hozzáértőktől !!!!!!!!!!!!!! Ismerősömnek sikerült összetörnie a 2004-es zx 10 r-jét. Bukás utáni indítási próbán az önindító forgat rendesen, de mintha úgy emlékezne az ismerős, hogy amikor gyújtásra tette a bukás előtt, az (elektromos ac-nek ) volt hangja. Most nincs hangja , és természetesen nem is indul a motor, csak forgatja az önindító. Valaki találkozott már ilyennel ? Mi lehet a probléma ?
Halihóó, első lánc kerék deknid nincs véletlen?
Üdv
SOS-be keresek zx10r hez, 06-07év.. jobbos tükröt!
Előre is köszy "
a zx10r 20mm hátsó tengellyel dolgozik a zx9r B 25mm-essel.
Sziasztok!
2007-es Zx-10-hez van valakinek eladó bontott plexije?
Hello
Megérkezett a csomag minden oké!