Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello,
nekem volt 2005-ös gépem, radiális fékkel szerelve és 2003-as, hatdugattyús. Semmilyen különbséget nem tapasztaltam, még forszírozott tempónál sem. Fontos, hogy gyári betétet vegyél, mert a legtöbb utángyártott megeszi a tárcsát.
Amennyiben a gép megkapja a szükséges és igényes ellátást, akkor kimegy a világból. Ma már nagyítóval kell keresni a keveset futott darabokat. Lassan 10 éve leállt a gyártás, ergo a legtöbbe valójában már min. 50-100e km van. Ez nem vészes (lásd vannak 200e km feletti darabok is a külföldi honlapokon), csak hasznos volna tudni, hogy kell-e már gyertyát cserélni, stb.

Túrázásra is szuper darab, én bejártam vele Európát (195 cm). Utasa válogatja, volt olyan, aki 300 méter után feladta, de olyan is, akit úgy kellett lerugdosni a gépről. .
Csapatban túrázásra nem a legideálisabb, mert túratempóban elalszol.
És végül: ne add el soha!

Üdv,
D
Hát srácok nem is vártam ilyen gyors válaszokra!
A fogyasztás meg gumi evés még annyira nem is érdekel. 1000 GIXER, meg HAYABUSA is volt már a háznál! ;)
Arra szokták írni az okosok hogy ahol van pénz majomra legyen banánra is!
Gixerrel is etettem meg 15 litert 110km-en. Busa is szerette a pocakját.
A többi gond meg nem olyan eget rengető amit eddig soroltatok. a teló se fog megülni annyira (csak)104kg vagyok! 193cm-hez! Egyenlőre köszönöm, ha van még valakinek infója ne tartsa magában ossza meg nyugodtan! köszi! ;)
Szia Zsooloo.6dugattyus fek ha sokat all es pl berohad az eggyik akkor konnyen lehet hogy a betetet nem eggyenletesen nyomjak a tarcsahoz,ebbol adodhat tarcsaeges vagy tarcsadeformalodas.Szerintem erdemes mindig gyari beteteket venni,mert nagy sulyt kell lassitani gyorsan.Gyari betetemben 4000km van es meg boven jo lesz kovetkezo idenyre.Utasszallitas:En parom 170cm ,neki tuuul magas hatul ulni es kenyelmetlen is de mindent lat.150km/h fole nem megyunk ,mert rangatja a szel nagyonmAkkor csak elmenymotorozunk neki.A motor ereje boven megbirkozik a rapakolt ket emberrel de nezd meg mi az onsully es osszsully a forgalmiban ,mert egy 160kg os vezeto es egy 75kg os utas konnyen telodurranast okozhat hatul.Egyebkent pont mire meg kell alni tankolni addigra az en farosom is fajdogal es jol jon 20perc pihi.Tankolas kb 220km enkent es 7liter /100km persze ezt 11ig is siman fel lehet tolni.udv
Üdv a klubban!
Szép a gépezet!
Én az alábbi dolgokról tudok: Akkumulátor fedél csavarjai kilazulhatnak a remegéstől és elhagysz 1-2 db-ot belőle , idomoknál a betétek elrepedhetnek idővel (érdekes módon nem mindegyik motoromnál jelentkezett). A tank alatt bal oldalon lévő kis fekete szenzor beadhatja a kulcsot és akkor a fogyasztás megnő akár 10 liter fölé is. De ezt elő tudod idézni a jobb oldali gázkar erőteljes csavarásával is De el van 6-7 literrel is. Használat függő a dolog. A fék viszont átnézésre érdemes. Nekem pont most volt egy első fék felújítás. A karmantyúk elöregedhetnek és romlik a fékhatás. Van hozzá felújító készlet is. Nekem pöpec módon, gyorsan és szakszerűen AGO Motors-nál csinálták meg. (www.agomotors.hu)
Gumit nálam nem eszi le 2000 km alatt, de láttam már olyat is
Hirtelen ennyi, de ha még eszembe fog jutni valami, akkor írok.
Balesetmentes motorozást a kék csodával!
Sziasztok!
Szerintem ez a legjobb hely a kérdezésre! :)
Érdeklődni szeretnék a 2002-es évjárat iránt!
Mit lehet tudni erről az évjáratról! tapasztalatok érdekelnek, fogyasztás(olvastam már elég szürreális adatokat is), fékek hogy bírják? mert ezen ugye még a 6 dugattyús van, (esetleg) szériahibák, Gyengéi, kényelem stb...! hosszabb túrákat, kirándulásokat is terveznék vele, egy és két személlyel is!
köszönöm előre is a segítséget, válaszokat!
Amikor összefutunk említsd meg.
Majd mesélned kell a masináról. Szerinted nekem jó lenne, blokktuninngal? Azon elférek legalább. Virgonc, vagy tohonya?
Állat egy gép.
Vigyázni egymásra, ha hajtod majd.
Király
Meg lesz de előbb haza kell jutni meg le kell papírozni
A varázskezű Oszi!
Pár matricát még dobnék rá
Köszönöm még én is csak képeken meg videon láttam de nekem is nagyon tetszik!
Elég állat lett
Hosszú várakozás után újra egyben már csak a műszaki kell.
Köszönöm Bigoneoszi
Szia Bárdi! Nem semmi a gyűjtemény!
A vér nem válik vízzé
Nálam minden oké
Szia Bird ! Mizu veled ? Ezt nézd miket gyűjtögettem a nyáron ! :)
Ezt beszéljük meg priviben kawasaki @ steelhorsemotor .hu
Szia Zsolti! Fektarcsaba kb 500km van,mert a leropizott 12esem rol van,mivel az elsok osszetortek ezert adnam el ezt a hatsot 15e ft re gondoltam.A kormanygatlo szinre nekem nem jon be a zold motoron de kesobb kiderult ereszti az olajat.Ezert gozom sincs mit kerjek erte.Neked mennyit erne meg?udv
Szia! Mit kérsz érte?
Szia irtam neked.udv
Szia motorosrobi!Kormánystabilizátor mennyi e-mail címre +írod nekem!zx12-r@freemail.hu Előre is köszi
Hatso tarcsa breaking,ezt is eladnam!
Erdekel valakit?eladnam!
Sajnos eldobtam az elsot,pedig szerettem volna ha marad a 350es oooora :-)
Szeva! Patent a gép! Bár megmondom az őszintét, nekem az 1. gen. 12 a szívem csücske, de látom az is meg volt