Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na igen, de beszélgetni itt is tudunk én inkább motoroznék. Táncsak érdekel még valakit egy közös gurulás, az se baj ha csak szeptemberben jön össze, addig legalább istifiú is reagál a kommentre.
Akkor max kibeszéljük a többieket
Ez a beszéd kérem . Na lássuk kinek lehet jó még ez az időpont rajtam kívül. Van egy sanda gyanúm Bird, hogy csak ketten lennénk. Gyerünk emberek cáfoljatok meg.
Szeva
Július 21-22 vagy 28-29-ei hétvége? Utána Brno MotoGp. Bár páran oda is megyünk.
Hali mindenkinek. Elkéne már kezdeni szervezni egy talit . Vagy senki sem fog ráérni az idén ? Gyerünk az ötletekkel. Hajrá.
Szerintem kereste a német csapatot. Khedira, Boateng, Özil.
Bitang egy állat!
Ne gondolkozzál, húzzad neki
Hehe meg is értem az "osztódásod" faja a bestia!
(no meg a felni matrica :P )
Nemtudom nem megosztani :D
Hello,

Csak egy kérdés:
A motor hideg állapotban olajszint ellenörzés, szint ok felsö vonalon, ... motor beindit bemelegit utánna megint olajszint csekkolás full, olyan mintha tull lenne töltve, majd hagyom kihülni " másnap megint megnézem " olajszint ok. Hideg állapotban 3/4 - ig van telejesen jó, bemelegitem ujra a motort megint olyan mintha tul lenne töltve. Hagyom kihülni, olajszint megin ok.

Valakinek hasonló tapasztalat ? Nem értem ...
Hali! Ki kellene cseréljem a kerékcsapágyaim(első-hátsó... köszönöm az utaknak). Tud valaki méreteket mondani?
Szia!
Nekem is hasonlokat produkál a gép és egy számitogépes beállitás helyretenné elvileg a gépsast!Na most egy ilyen beállitást finomhangolást csak pesten csinálnak?Proptech?
Haha és tényleg :D
hehe
tegyél hozzá sport légszűrőt...
Hello, a gyári helyett Yoshi végdob teszi a dolgát. Azt vettem észre, hogy meglehetősen kormos a vége, ergo sokat kap a gép. Lehet ezen állítani, vagy csak PC-vel? Ha igen, ki ennek a tudora? Vagy ne foglalkozzak vele?
Előre is köszönöm! Üdv,
D
Áááá mai veretés....
jelentem ram air kitakarítva XD
A led sima led szalag, ledesboltból, méterre, . Kerszturon vettem (Bp XVII.ker.) a ledesboltban) ezeket csak vágni és kötni kell, az első fényszóró házában a sarokban az index, +db-os ledekből van, nah az 7db-onként kell 1 ellenállást forrasztani, hogy ne menjenek tönkre.
És honnan rendelted a ledeket? Must have...
nem létezik, de meg lehet csinálni, nekem nem volt bajom vele, (kutyát se érdekelte)
én magamnak raktam be a xenon angel eye+dewil eye triós lámpatestet. a lámpatest szétszedésénél meg kell melegíteni (akár sütőben) nem 280fokon XD és akkor a ragasztjója felenged, széthujható utána a két fél. (összeszerelésnél ua. fordítva, nem mondani meg ha ügyesen csináltad hogy piszkálva volt XD
Penge a bestia! Gratu!
Valaki Csehekhez SBK-ra valaki ? 2 hét múlva vasárnap...