Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Erre lesz szükséged: https://www.healtech-electroni...
Sziasztok,

a 2007-es motoromon kivillant az Fi lámpa és 63-as hibakódot ír ki a műszerfalon"Exhaust butterfly valve actuator malfuntion, wiring open or short.". A motoron eddig sport kipufogórendszer volt, aztán most visszaraktuk a gyárit. A motor hibátlanul működik. Volt már valakinek hasonló problémája?
Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék felétek, hogy 2004-es 636on szelephézag ellenőrzésnél vettem észre, hogy olyan mintha a vezérműlánc nem feküdne fel normálisan a vezérműtengelyen levő lánckerékre, olyan mintha éppen csak a fogak hegyén állna. Valaki találkozott már ilyennel? A lánc 10ezer km-el ezelőtt volt kicserélve, létezik, hogy megnyúlt? vagy esetleg nem ehhez a típushoz való lánc került bele?
Valaki esetleg birtokában van a 636C (illetve elég sok motornak) gondolom ugyanaz, olajleeresztőcsavar M12X1,5 ?!! És ha igen érdemes ebből ezeket a mágneseseket venni, vagy parasztvakítás, és ráadásul szarabb a minősége ?
636C-hez (fekete kissé karcos) farokidom, első lámpa (van mit javítani törött, de működik) plexi, hátsó lámpa xaré hugyé eladó... (akit érdekel, kézfeltartással jelezze kérem, de inkább írjon)
írok
Üdv újra Urak, rég jártam itt, sajnos... mivel a Ninja még darabokban van
2015 végén Szlovákiából hazajövet éjszaka egy nem-belátható balosban a szemből jövő a xenon-refijével kivakuzta a szemem, és mire megláttam a kanyar után álló vagy max döcögő utánfutós traktort, már csak pár méterre volt Óriási mázlival én pont elcsúsztam mellette, kb lábon vártam meg a mentőt-tűzoltót-rendőrt.
A Ninja viszont... váz, villák rotty, az első "kerék" (inkább volt háromszög mint kerek) kiflibe hajolt féktárcsákkal a leömlők közül lett kiszedve.
Azóta terepmotoroztam, s bár az is marha jó móka, de hiányzik néha haverokkal túrázni menni meg pályázni. A Kawa blokkja még egész jó állapotban volt, kuplung-váltó is, hátsó traktus is megmenekült; meg nagyon szerettem. Lehet-e ebből még emberi áron motor?
Külföldi papíros vázat lehet-e beépíteni, milyen papírmunka kell hozzá, valaki esetleg tudja? Vagy van itt valami topik, ahol van hozzáértő?
Vagy ha esetleg valaki tud 2000-2002-es papíros vázat occón, ne tartsa magában
Kösz, üdv
Szia
Tudomásom szerint váltó típus bajos mocik,nálam elő is jött,először csak fura hangja volt 3ban aztán olyanokat csinált,mint ha csapnodná a sebességet,aztán kiderült,hogy a pozícióban tartó léptető köröm megy tönkre..
Szép estét mindnekinek
Véletlen,nem tudja valaki,hogy hol lehet ilyen hátsó sárvédőt venni 2006os zx6r-hez?
Helló
Tisztelt uraim
Tud valaki Bp és környékén futóművest? Arra gondolok hogy megmondom a méreteimet meg a vezetési stílusomat és beállítja nekem elől hátul. Nekem ez kicsit bonyi.
Köszi
Hát igen, így nehéz lesz. Nem teszi fel a képet sehogy sem
melyiken?:)
Helló 2003-2004-es 636-nál tudom állítani a motor hátuljának a magasságát ha tekerek ezen az anyán?
Sziasztok!Kawasaki zx 6r ninja 99-es hez oldalso idomot és farok idomot keresek és 2002-es fejidomot hozzá műszertartóval,lámpával és légbeömlő csővel és egyvízhűtőt!köszönöm!
email:kispasztor18@gmail.com
itt a kép
Helló
Eladó ez a radiális felső 2008-as 6R-ről. Megvettem, de nem fogom használni így eladnám egy húszasért vagy két tízesért vagy 4db ötösért de 20 db ezres is jó.
Köszönöm. Váltó szépen jár. Próbakörnél jó volt minden. Annyi, hogy vezérműlánc, láncfeszítő és hasonló kaliberű dolgoknak kell utánanéznem, hány km-nél ajánlatos cserélni.
Sziasztok!
Nincs eladó első kereke valakinek 05-06-os 636 kawasakihoz? Csak a felni érdekelne, féktárcsa, gumi nélkül.
Szia!
Gratula a géphez! :) Az általános dolgokon kívül nem sok mindent tudok mondani, talán az, hogy fékolaj cseréjénél az elsőt kicsit sokáig kell légteleníteni, hogy keményen fogjon a fék.
Ezt egy fém fékcső vagy karmantyúcsere végelegesen megoldja. A korábbi fórumos hozzászólások tapasztalata alapján a váltó érzékeny az olajra, könnyen meg lehet miatta nyekkenteni. Erről sajnos nekem tapasztalatom nincsen, mert mióta megvan csak motul 7100 ment bele. Ha van rá igény vegyél hozzá egy fokozatkijelzőt! Csak rá kell nyomni csatlakozóra.
Ha majd lesz tartósan meleg akkor cibáld meg a bajszát! 10körül jön a tüzijáték :)
Gratula, jó választás, az egyik legjobban eltalált modell!
Sziasztok!
Majd 1 hete én is csatlakoztam a táborhoz... Nem gondoltam, hogy ennyire fog tetszeni. Ha esetleg van valami, amit az említett típusról fontos, illetve nem árt tudni, figyelek. :) :D
Nagyon jó!!
Üdv!

Gondoltam megosztom veletek: ;)
ZX6R 2010
két fajtám van