Kawasaki ZX-6R

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindenkinek más a jó, ki mihez jut hozzá olcsón, grátiszba. én annó 500 ft -ért vettem lánc sprayt, valahol valamely cégnél ezt tudták megmenteni és pénzé tenni. csak tapasztalatot kérhetsz hogy kinek melyik mennyi ideig marad fent a láncon és nem az idomon.
lánc olajzó
Láncspray-ből milyet javasoltok hozzá?
üdv ! termikusan nem jól felépített konstrukció, fighteresek mondták a zx6r -ról, kis gyakorlás és 2 guma füst után rendszeresen kifossa a hűtőközeget, nagyobb hűtővíz hűtővel szoktak próbálkozni. ellenpélda honda cbr 600 f4i, gyakorlás és több guma leégetése után " oldaltámaszra basztam a gecit és ugyan úgy olyan selymesen járt mint mikor elkezdtem vele gyakorolni " mondták rá azok akik ütik verik, égetik a gumit.
Jogos. Nem, nem erről van szó. Egyik ismerősömmel került szóba a téma, és elkezdett regélni, hogy szánjak rá néhány órát, merthogy le kell venni hozzá a tankot, kormánygátlót, nagyon macerás stb. De ezek szerint - szerencsére - szó sincs ilyenről.
egy kaptafára készült az összes generáció a 6-os is meg a 9-es is eben-guba Miért kellene bonyolultabbnak lenni egy hűtőfolyadék után töltésnek?
Jobb lenne ha a kipufogón keresztül kellene ezt megtenni
Hűtőfolyadékot egyébként hogy tudok tölteni még hozzá? Találtam egy videót, valóban ilyen egyszerű lenne a 2004-es modellnél is? http://youtu.be/UVr3Jf7Uol4
Jelenleg 200 km-re vagyok a motortól, szóval nem tudok ránézni :D
nem városra tervezték ezeket a gépeket. nem szeretik az ilyen megpróbáltatásokat Egyre vigyázz, hogy a venticsapágy soha ne álljon be
Egyébként igen ezek melegszenek
Igen.
Sziasztok! Az normális, ha városban, esti gurulgatások alkalmával a víz 95-105 fok körül is mozog, amikor sok pirosat fogok ki? 2004-es zx6r-ről van szó egyébként.
Esetleg ha valakit érdekel, új kuplung boGden 2001 zx6r hez :D 1 db széchenyiért átvehető
Sziasztok! Egy ismerősömnek van egy 96'-os járgánya. Nem tudjátok esetleg,hogy arra lehet valahogy fokozatjelzőt barkácsolni....? Ha igen, mifélét...?
Köszi!
Hali! Ha esetleg valakinek szüksége lenne rá a szereléshez. zx600 j1
Hali skacok haverom kawa zx6 2003 keresnek kormany gátlot valakinek nincs esetleg vagy ho lehetne rá venni valami normalísat ??
Szia.
Köszi szépen hogy leírtad, ugyan ez volt nekem is!! Én bemelegítettem a motort is le engedés elött. Más gyártó olaj szűrőjét raktam rá és ugyan ezt csinálta. De a megoldás működött.
Hali. Van valakinek 2000-2002 es 6-osra pályaidom?
Szia Zsolt!

Megvan még, lehet tavasszal eladom mert “csak” a helyet foglalja a garázsban.
Szia. Eladtad már motorod?
Sziasztok!
Eladó Zx6R-ZX9R 98-99” új fekete bubis plexi.
Zsír új, csak próba miatt lett motoron, de nekem nem tetszik.
Hibátlan állapot!
13.000Ft
Helyileg BP vagy posta is ok.
Szia. Zsolt vagyok. Meg van még a motorod. Nem eladó esetleg?
Üdv, ilyen üléspúpót keresek kawasaki zx6r 2005-6os modellhez, van-e valakinek eladó? Köszönöm