Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küldesz egy elérhetőséget.
Üdv.
Puig carbon hátsó sárvédő Kawasaki zx6r 2007-en volt felszerelve. Hibátlan állapot. 17.000.-
Mátris kormánygátló,gyári tartóval, sajnos szimering cserés.12.000.-
zx6r 2003-2004 első hátsó felni szett féktárcsákkal eladó.
Sziasztok!

Maradt még pár alkatrészem régeől amitől szívesen megválnék. 05-06 636-ra való gyári kipufogó, gyári első hátsó indexpár és egy Powercommander III usb.

Ha valakit érdekel írjatok, biztos megegyezünk.

Roland
40000km van benne
Üdv olyan kérdésem lenne 2004 ninja felső tartományba motor féknél zörög mi lehet a hibája a szervizbe nem tudnak rá mit mondani előre is köszönöm a választ
Már csak plexi kellene szeki meg fejidom tartó konzol.
Eladó.
30-960-69-99
425.000ft
Bővebben telefon
üdv ! törlődött a viber kérlek írj rám. kösz.
Így,hogy tél van, van időm szépen összerakni meg megcsinalni .
Ennyiért nem lehetett otthagyni. De ha még el is bontja, akkor is tudott volna többet kiszedni belőle. Meg műszaki is van rajta..
amúgy buta volt a csávó hogy elkótyavetyélte 200-ért, lusták az emberek, no meg van pénz, nekem azt mondta hogy másikat akar venni, kb 165-170 magassággal ! és mit ? bár ott békésben vannak hosszú egyenesek, de szar utak is, 600 bőven elég, óra szerint pipálj a 250-et, egy jó gumipárossal kanyargós úton elköszön a nagyobb társaitól. zx10r zx12r -el mentem együtt, ha tökös vagy és elforgatod, bevállalod a tempót, előzéseket 200-ig tudod tartani a tempót főúton, a kanyargós hegyi szakaszokon neked kell várni rájuk.
hja, te nem is szoktál motorozni
plexi fényszóró kábel köteg tükörtartóm van.
Igen onnan.
Már csak plexit veszek hozzá,motorplexi-ről.
Meg fényszóró és index kábel köteg kell majd meg fejkonzol merevitő ami a tükröket is megtartja.
Majd fényezést kap és össze kell tenni.
ezt békésből vetted
Amit pár napja vettem 98” évjárat abban 98655km van..
Ennyit a tartósságról.
Blokkja gyönyörűen szól, top a motor. Csak fényezni kell és kész is van.
Meg egy két apróság kell hozzá.
Köszi a részletes választ.
Ez volt a gondom, hogy én se találtam pontos kormánysúly méretet eddig, meg ahol nézegettem hirdetéseket ott se írták...
És azért gondolom az se mindegy hogy 50g vagy 230g a súly. A túl pici valóban kb. nem ér semmit, max dísznek jó. Amit nézegettem ebay, aliexpress, wish, ott ilyen tök szép alu verziók voltak.

Rendben akkor majd keresgélek, szétnézek több helyen is.
Meg kormánygátlók terén is.
kéznél volt, jobbról balra, gyári , valami utángyártott kék szinter alu, fekete alu, és zx7r gyári. ugyan ebben a sorrendben a súlyuk.
nos, ez csákó belecsapott a lecsóba és szárazon tömören parasztosan levágta a szalonna lényegét. a végén a felsorolást sok kezdő motoros figyelmébe lehet ajánlani, bár sokakon ez sem segítene. a gyári kormánysúly mérete adatai nincsenek megadva, sem súlya, én nem találkoztam vele. vagy bontottan veszel egy párt vagy fogod magad elmégy olyanhoz ahol van eszterga és kép alapján esztergáltatsz, bontó is esélyes, vagy ebay, de ott érdemes végig olvasnod a leírást, ne az fogjon meg hogy cnc megmunkált, inkább az anyaga : vas vagy rozsdamentes. az alu csak dísz vagy védelem egy elcsúszási károk minimalizására. mint ahogy mások is írták a goggle a barátod vagy ebay wish aliexpres. talán van egy pár bontottam, megnézem, vagy lemérem adok adatot és legyártatod, a sima vast fösssteni köll. 2000-2001 zx9r-re lesz kormány gátló konzolom, de a zx6r 02-ig bezáró sorozatra is fog készülni konzol ami a felső villahídra és a tank felfogatásra fog kapcsolódni, a gátlót mindenki olyat rendel hozzá amilyet akar vagy meg tud fizetni, érdemes több fórumon is rákérdezni az 1000 féle kínai gyártmányra, ugyanis van fixre szerelt változat amit eldobsz és van szerelhető amit tudsz újítani, nekem is az öhlins 5 év után eleresztette az olajat, vagy magam vagy szakműhely tudja felújítani. a 98 99 G szérián nincs a vázon oldalt felfogatási hely így max a tank felfogatásához lehetne fogatni konzolt, de abba meg bele érne a tükörtartó konzolja. arra is van megoldás a 02 fejidomtartója már úgy van legyártva hogy nincs tükörtartó így ott elfér egy kármány gátló .
Aha. Pont a hétvégén néztem meg a Dodor-féle videókat a 25-féle esés fajtákról és a kormányszitálásnál említette a kormányvégsúlyt, valamint a kormánygátlót (gondolom ez lenne a kormánystabilizátor? :))
http://youtu.be/vdW3jExOdjw

És itt vannak különböző típusok/fajták (pl. eltérő súlyúak, anyag stb)? Tudsz ajánlani egy helyet ahol tudnák ilyet venni? :)
a kormánysúly kell az utcai használatra, vagy helyettesítsd kormány stabilizátorral. a gyárit javaslom, sok ebay-es és kínai csak alu dísz. ha eddig tökéletesen működött nálad a kormányzás akkor pattints fel egy színes darabot. saját tapasztalat hogy gyári kormánysúlyokkal és kormánystabilizátorral sokkal nyugodtabb lett a kormányzás mint nélküle. csillapítja az úthibák okozta apró rezgéseket biztosabb lett a kormányzás, de ez csak az én tapasztalatom, ha idén sikerül akkor a 600 is kap egy kormány gátlót, majd teszek fel képet róla.
Helló,
Először is BUÉK mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy kormányvégsúly mennyire fontos/javasolt motorra? (közúti használatra)
Enyémen nincs és gondolkodom hogy veszek rá. (98-as ZX6R)

Milyet javasolnátok? Ebay-es külföldi, Kínai stb mennyire játszik vagy inkább felejtős?
Igaz hogy az enyém 2002. 636 De már 76000 van benne.Még egy égőt sem lőtt ki,hiba nem volt,semmit nem kellet javítani csak karban tartás+kopó dolgok.
Én is valami ilyesmire gondoltam, hogy annak ellenére, hogy szupersport motorról van szó, ha rendesen karban van tartva, ezek is tudnak tartós lenni. Köszönöm!
Egyik havernak a 04-esébe több, mint 70ezer van. Idén kellett cserélni a kinyomócsapágyat (pontos összeget nem tudok írni, kb. 120.000Ft). Ezenkívül semmi baja nincs neki!! Az enyémbe is 44ezer van, a generátort kellett felújítani, meg a ventilátort kellett megnézetnem. A kötelező szervizek meg ugye alap dolgok...
Bírják ezek!! Azt azért hozzátenném, hogy nagyon megkíméltek!!