Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Carlo nem akarok vitatkozni de, találkoztam 2001.befecskendezőssel,a japánokat nem lehet ki ismerni, van amit belpiacra építenek, de valahogy bekerül az euba.Legyen az akármilyen moci a 250_1400cm-ig Nézd a Yamaha Fzrt. Én csak segíteni próbálok,de amúgy minek neked a 270?Félre ne érts én is szeretem a sebességet. Most úgyis jön a tél, a szerelőddel kapjátok szét,lehet hogy csak a relét kell cserélni,egy próbát megér!Széles utat
karburátoros 636.2003-tól. van befecskendező.
Nem a tanksapka,Tankolás után csinálta először,azóta nem csinálta csak egyszer azóta nem. De a végsebesség max 240km/h ,régebben 270 volt óra szerint.
A szerelő az üzemanyag szivattyú reléjénél talált hibát,de azóta is csinálta egyszer.De amig nem csinálja nála a hibát addig nem tud vele mit kezdeni.
Szia Carlo nekem egy 1998 kavám van ami karbis.Zx6R ninja a( tiéd injektoros) rengeteget bajlódtam vele mire rájöttem. Nálad minden jó de mégis szar:( Nálam is így volt,szerintem nálad is ez lesz a baj .Véletlenül jöttem rá,amikor menni akartam mocizni, tudtam hogy van benzinem bőven,durrogott leált,erőtlen volt, és lás csodát,az a rohadék tank sapka!!!!! Vákúmot csinál,mielőtt mennék motorozni kinyitom a tank sapkát cuppan egyet, próbáld ki hátha beválik!!!
Hello Segítséget szeretnék kérni
A motor egy 2002.es zx 636/r. Kb 30 km-rel az elindulás után nincs alapjárat, 3000. fordulatig nincs ereje a motornak.Ilyenkor nem indul be csak ha gázt is adok,
eddig ezt nem csinálta Magasabb sebességfokozatban 10000 fordulat fölött gyenge a motor. Karburátor tiszta, üzemanyagnyomás jó,Levegőszűrő jó,üzemanyagszűrő is.
Kartergáz nincs,hidegen pöccre indul. Ötlet fogytán!!!!
Farokidom zöld színben érdekelne.
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy 2005/06-os 636-hoz sérülésmentes farokidom és gyári kipufogó van-e valakinek eladó?
Helló
Van pár 2008-as ZX6R alkatrészem ha esetleg érdekel valakit.
https://www.kepesmotor.hu/tele...
???
egyforma a 9-el ugye?
írok
Helló! érdekel 25-ért.a két tárcsa, október 4.-én kapok fizut megvenném. Hogy kapok elérhetőséget tőled hogy megadjak 1 címet:?
Hello
Hány fokos a termosztát?
Az enyém 2002 es 636 ,57-63 fokos a termosztát,75-80 fokra melegszik föl.
Féknyereg ha kell valakinek.
Lábtartó konzol.
Ugyebár a színtér betét áldásos tevékenysége látszik.
55 e km van a háta mögött. 30 e Ft.
Eladásra 25 e ft
Üdv! Igen
Sziasztok 97-es zx6r van szó.
Az a gondom hogy nem melegszik fel a motor üzemi hőmérsékletre, már több alkalommal cseréltem termosztáttot de mégis fent ál a hiba tudtok nekem segíteni.
Üdv! Mennyiért adod? Képet tudnál felrakmi a tárcsákról?
nekem van még egy pár.
Korrekt deal.
1998-as Kawasaki ZX6R-hez keresek első féktárcsapárt 300mm átmérő.Valakinek eladó esetleg?