Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem. És?

Pöpec a bringa!
Tapsvihar!
Kawasekis!Szia És a 43 e km-es mennyibe kerül?Az alsó része amit kis csavarral el lehet zárni nyilván kis imbusz csavar van benne az van szétrepedve!
már gratuláltam
Ezt tessenek megnézni.
üdv! csak komplett 43 e km-t futott karburátorom van hozzá. az alsó részen mit értesz?
Sziasztok!97-es zx7r-hez karburátort tud valaki elég lenne csak az alsó része!
Sziasztok!A segítségetekre lenne szükségem!A mocim olyat játszik,hogy hidegen szépen indul szépen megy.De ha bemelegszik akkor alapjáraton 1-2 henger kihagy. Ha gázt adok normálisan működik.Ez vajon mitől lehet?Hengerfej teljes felújítás volt 500km ez elött. ZX7 ről van szó.
7500ft-ért adok lábtartót egy párat, a konzolt pedig odaadom ajándékba ami hibátlan.
Sziasztok!
ZX7R- hez (1997. évj.) keresek hátsó lábtartót, a konzol megvan, csak a lábtartók kellenének.
Köszönöm előre is, ha valaki tud valamit !
Üdv
Köszönöm a segítségeket sikerült megnéznem a motort hogy mi a 3 hengerezés oka . Szétszedtem a karbit ,kitakarítottam minden oké volt . így sem lett jó akkor vissza megnéztem a gyertyákat.
És itt volt egy érdekes dolog , a 3 as henger gyertyája nem volt meghúzava és lötyögött.(egyébként 9000km el ezelőtt mikor szerelőnél volt karbi szinron miatt akkor cserélt ő gyertyákat)
Nem tökéletes az alapjárat de ezt leszámítva jó lett úgy hogy jövőhéten megy szinkrona de másik szerelőhöz aki szerencsére elég profi (sbk ba szerelő) kolegámnak a fia.
Ok, nem teszem fel, köszönöm!
A ZXR-nél gyengébb motoron is rossz ötlet. Egy Fazer600-on volt "szerencsénk" elkövetni ezt a hibát, kb. 500km alatt nyúlott meg annyira, mint egy rendes lánc a teljes élettartam alatt. Összességében nem vagyunk olyan gazdagok, hogy az olcsó láncot vegyük meg. És elég rossz 50km-enként feszességet utánállítani.
Sziasztok! Mennyire rossz ötlet egy 750-es ZXR-re O-gyűrű nélküli láncot tenni? Bírná-e, ha vigyázva lenne rá?
Köszi szépen mindenkinek , holnap kiderül minden.
Trafó kabeleket nezd meg! Nekem attól volt.
Még nem tudom mert melóhelyen hagytam majd holnap akarom meglesni de írom a fejleményeket.
A dezertőr henger gyertyája mit mutat?
Tanácsot szeretnék kérni tőletek .
Három hengerezik a hetes és csak nagy fordulaton tisztul ki de így használhatatlan és nem is járok vele a szerelőm most per pillanat nem ér rá.
Van e valami ötletetek? Gyertya 7000 km -el ezelőtt lett cserélve a levegőszűrő 3000-el (és a légszűrőt miután elkezdett 3 hengerezni kitakarítottam de semmi)
még annyi hogy ahogy jöttek a melegek ( mármint a jó idő akkor kezdte el)
Én biztos maradok a -1/+1-nél. Gyárival túramotor én meg élménymotort akartam amit meg is kaptam. Ja meg fiatalka is vagyok még.
Látod
Gyárihoz képest hátul +1.
Nekem hátul van -3! Túrákra király,viszont allohelybol nem tud robbanni. 160-nal forog 6000-et es 4-ben tudja a250-et Szerintem is a gyári a tuti .
O gyűrűk cseréjével még javíthatsz rajta,plusz egy ügyes szerelovel nekem most így működik,persze tökéletes! Van alapjarat es indul mindig.
Öregszel?