Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó ez okés eddig. De mi van ha azt mondják amit kawaszekis is mondott? Meg veszem le méretem el megyek aztán kidobtam a pénzt az ablakon. Volt ismerősöd a kpm nél vagy plusz money?
Kell egy folytás amit bele raksz a motorba.
Elviszed leméretni ahol hivatalos eredményt is kapsz a mérésről és utána irány a kpm azt bekaphatják
Na akkor ezt jó lenne megbeszélni. Végül is akkor neked, hogy sikerül? Hogy varázsoltad ezt össze?
Hát tudom mert mindenki azt mondta hogy nem lehet.
De én megcsináltam
a lánc állapotát fogaskerék azon részén lehet szemre vételezni ahol érintkezik a fogaskerékkel.
akkor te lehecc az első, másnak még nem sikerült
De amúgy elfogad mert én így papíroztam le az enyémet 25kw-ra
Az holvan meg nézem még most?A vezérműlánc állapotához mit szólsz?
Esetleg nem tudod hol tudnák utána járni ennek a váznak?.
a kerregés az fasza, de tudod hogy 2 lánc van a motorodban. van egy a kuplung háta mögött is, a generátor lánc, és ha az is megnyúlt akkor az is így kerreg, sőt parádon vagy egy csákó öreg B 9-ese van, nem rég hív hogy a szerpentinen elkezdett világítani az olajnyomás lámpája, a motor nem indul csak egy szaladó hang van benne. már az önindítót akarta porrá szedni mikor mondtam neki hogy nézze meg a generátor láncot, hívott is hogy elszakadt. pár napra rá arra jártam be dobtam a posta ládába neki egy használt láncot ami még jó lehetett, beszerelték, megúszta a gép mert az a lánc hajtja az olaj szivattyút is, nem koppant be a főtengelye.
nos a másik lánc?
Kösz szépen kawaszekis.
Hát igen szomorú az egész na de majd lesz valami ez a vázas dolog jó de fingom nincs honnan szerezzek ilyen vázat.
sajnos azzal a papírral mehetsz a sóhivatalba beszéltem AGO-val telefonon, nem fogad el a hatóság semmilyen papír fojtást bla bla.......
tehát veszel el 25kw-os papírokkal rendelkező vázat, bele rakod a te motorkód azonos --pl zx750P - blokkod és vagy a nevedre iratod vagy a nevedre forgalomba helyezed. mivel a -tegyük fel- kinti váz 25 kw-os forgalmival kerül beregisztrálásra így a ha típus azonos blokkot építel bele akkor elfogadja a hatóság, nem mér -nincs is mivel- csak a látott papírok alapján határoz. a blokk akár hány lóerős is lehet a váz és a forgalmi a meghatározó. nem kell semmilyen mérés és............. ahogy fizetsz kapod a forgalmit
persze lehet benne 100 LE blokk is senki nem fog mérni blokkot szétszedni, ez magyarisztán. de ha be akarsz építeni egy lefojtó szettet akkor az most per oill lehetetlen. ha ezt végig járnád kb úgy járnál mint a cimborám akit feljelentettek berendeltek kpm vizsgára majd egy hosszú lajstrom ok miatt kionták a forgalomból. bement a cimbora az ocsmány irodába elküldték egy ügyintézőhöz aki közölte vele hogy ő még hogy nem látott de nem is hallott olyat hogy kpm kivonat a forgalomból egy járművet esetében motort, nem tett mást mint a renccám táblát a forgalmival bele tette egy nagy formátumú borítékba és zsupsz landolt egy fiók mélyén cimborám riadt arcal nézett rá, mire kivasalta a nőböl hogy ha ismét le akarja vizsgáztatni akkor megkaphatja a forgalmit , mást nem. ez egy vicc kategória ország, és meghajlok azok előtt akik elhúznak más országba, itt hagyják ezt a kupit. és tudod mit tezsnek 8 óra meló 8 óra alvás után, azt keresik merre kell kimotorozni a 25kw hayabusából az anyagot.
Csináltam róla egy videót
Ha levan mérve a blokk akkor nem tudnak mit csinálni le kell méretni adnak egy papírt azt akkor annyi
Úgy tudom hogy a Budapesti agomotors foglalatoskodik ilyesmivel.
Köszi, hogy ilyen hamar írtatok.
Ez a vázas dolog akkor úgy lenne hogy 25kw váz és át a blokkot meg mindent és le vizsgáztatni? Az hogy azonos motorkód az most micsoda? Mármint tudom mi a motorkód csak nem értem akkor, hogy lesz abból 25kw. Mert gondolom ha veszek egy vázat akkor kell a hozzá tartozó blokk is. Na most ha a fojtó szettet meg veszem és mondjuk valahol megcsinálnák (némi papír érdekében) akkor a vizsgán nem lesz gond vele?
Köszi a választ
szerintem ezen nincs vita. majd ha kikerülünk a zsidók kezeiből talán elérjük.
én kawazsoltitól pécsről. van még talán egy pösti kawasaki kereskedés is, de ha biztosra akarsz menni akkor zsolti. már van hogy kopó dolgok bovden hengerfej tömítés is van polcon, így nem kell szegelni és heteket-hónapokat várni hitegetni pláne vidéken ahol a madár is 2 heti hideg élelemmel indul el.
az árak nem diszkont árak mert sajna új gyári cuccok, így nincs min akciózni, szerintem. össze vetésben hogy melyik márka a legdrágább rizskályha , nincs infó.
Nagyker áron lenne jó
Ezt nem is tudtam de amúgy nem nagyon láttam még 25kw os 750es ninját.. am hayabusához is van 25kw os folytás
Alkatrészt honnan szoktál rendelni?
esélytelen egy magyarisztán nevezetű országban ahol pénzbehajtás folyik bármi legális dolgot átvenni más itt hangsúlyozom EU-s országból.
de ha veszel egy külföldi EU-s országból származó 25kw -os vázat, bele tolod a te motorkód azonos blokkodat azonnal a fent leírt teljesítményű lesz.
bármi nemű mérés igazolás nélkül!
Én is külföldről rendeltem az enyémbe 25kw-os folytást.Itthon elzavartak hogy ilyet biztos hogy nem lehet csinálni....
Köszi a segítséget!A láncfeszítő hibátlan már le ellenőriztem.
Én már tavaly ősz óta elkezdtem a vele való foglalkozást hogy az idei nyárra tuti legyen de ez a marha szerelő itt a végén elbaszta és ezért beszoptam a fél nyaram...
Amúgy ti honnan szoktátok rendelni a cuccokat?
Sziasztok.
Érdeklődnék ZXR 750 van e hivatalos fojtás. Mert érdeklődtem itt Magyarországon és azt mondták nincsen, viszont külföldi oldalakon láttam, hogy lehet venni teljes szettet papírokkal együtt. Ha esetleg tud valaki valamit legyen szíves írjon. :)