Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kamu hirdetés
Kamu hírdetés
http://www.kepesmotor.hu/suzuk... csak a színe miatt venném meg nekem valahogy nem tetszik a formája de biztos hogy jó motor.
nekem a xj 600 tréfált meg egy kipukkant feszültség szabályzóval, 18v volt a töltés, még egy rossz indítás és elektronikát is cserélni kellett volna.
Ha jot akarsz magadnak egy metert nem mesz vele es meg csinaltatod!
TAPASZTALATBOL MONDOM
mivel senki nem diagnosztizált még ilyet így : lehet a fogaskerékpár össze kapcsolódó körmeinek kopása - régebben volt olyan gép és mester és lehetőség hogy a kapcsolódó körmöket újra szögbe köszörülték feltéve ha kiadta a kopás és nem volt kipattogzódva a kapcsoló köröm sarka. itt a sport motoron is hirdették egy időben sztán eltűnt a hirdetés és a pali is. nekem van olyan fogaskerék párom amit feltöltöttek majd valamilyen titkos eszközzel újra megmunkálták reprodukálva az eredeti állapotot, nem lehetett eccerű. lehet a léptető villa hibája is, találkoztam szétkopott kapcsoló villákkal és elhajlott villával is. egy szétszedés és hiba keresés megmutatja a tettest + lehetett az előző tulaj is hiszen vannak olyanok akik az első jel után nem javíttatják hanem használják, és van olyan is aki a bal kis lábával a sebesség váltót erőszakkal tartja ott vagy erőlteti hogy ne dobja ki esetleg úgy kerekezik vele. mivel az olaj leeresztő csavar nem mágnesen így jobb hijján a nagyoló szűrőben vagy az olajszűrőben landolnak a felesleges levált fém részek szilánkok sorják kapcsoló köröm darabok, amíg nem esik a fogaskoszorúk közzé a leváló anyag addig nincs nagy gond max kellemetlen eladáskor, nagyon leveri az árát az eladó motornak. érdemes új alkatrészt venni bele, hisz jó bontott csekély eséllyel fordul elő.
Nekem is ezt csinálja, de kettesben, és csak alacsony fordulatszámon. Valószínű fogaskerékpár csere lesz, de még nem borítottam szét.
8.
szerintem csak 1millával irtak többet.
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy 3. fokozatban rángat a motor, mintha kidobálná fokozatból egy pillanatra. Mi lehet a baja, illetve mennyiért orvosolható az ilyen meghibásodás? Továbbá teszek-e bármi kárt ha a motorba, ha pl ezt a fokozatot kihagyva használom? Kawasaki ZX9R C 1998-as. Válaszokat előre is köszi!
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1-11141950
sok motorost láttam már, de a csimbi az nem a tökölős fajta, húzza zúzza neki.
Ő nagy generált csinál. Mindent cserél, szűkség esetén!
most ha valaki küld egy valamilyet beszereled és nem jó akkor átbaxnak. vegyél egy újat bele és le van tudva a váltó, ha az a baja. nekem is köll egy középső fogaskerék a váltóba : 13260A 13260-1682 GEAR,INPUT 3RD&4TH,18T&21T 1 https://www.kawasaki.com/Parts... de oda is erősen kell spórolni, olyan 45 pénz környéke. bontottban abból sincs jó.
pedig nekem van egy 954 váltóm de az meg nem köll még ...... senkinek.
üdv zsolti ! nézegettem a kawasaki amerikai oldalát és biz elég megváltozott, főleg az alkatrész kereső oldal, van hogy évjáratokat nem hoz be képen csak a rendelési listát, lenne olyan hogy spórolnak vele?

?
Mi piz?
Jo multkor mar beszeltunk de nem remlik mi piz is! ?
De jo hogy vagytok :D
Újban tudok!
ja ahhoz ért, meg a lánc cseréhez is meg a komplett blokk cseréhez
inkább add oda csimbinek megjáratja a váltod
Vegyél inkabb komplett váltót