Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg lett a birodalmi jelzés a vag -ra, hogy miként no azt majd be pötyögöm !
HÁRMASHATÁR 2.0 /2017
Tradíciót szeretnénk teremteni a magyarországi hármashatárok látogatásával (Pipi találta ki)!
Idén hamarabb szeretnénk megkezdeni a SZEPTEMBERI hétvége szervezését, hogy minél többen tudjatok eljönni.
A tervezett szállás helyszín: http://vadasacamping.hu
A tervezett időpont: 2017. szeptember 15-16-17.
Akit érdekel, az jelezze hogy jönne.
A szállást előre le kell foglalni. Egyenlőre 3 faházat foglaltam le, saját magunknak, Kapucnyiéknak és a Pipi családnak.
Faház: 12.500/éj/4 fő, sátorhely 800 Ft/éj.
Szasztok! Van egy Shoei NXR "S" zöld sisak eladó. Ha valakit érdekel, keressen.
mer a szimszon az urak segédmotorja volt, komárt a proli is meg tudott venni
A fater komárját, (talán nem is komár volt hanem Condor) ellopták a cigányok. Később a rendőrség úgy találta meg, hogy elhajították egy búzatáblába a kombány motollája meg megtalálta Valamilyért már nem kellett az öregnek utánna
Jó ötlet! Köszi ;)
Ajánlom! Minnyá nem fog csúszkálni anyuka feneke
http://www.ebay.com/itm/KAWASA...
Csak azt nem értettem, hogy tudták azt a roppant szr minőséget létrehozni , minor készíthettek volna normális jó gépeket is! A Simsonnal pl. össze sem lehetett hasonlítani !
Sziasztok! Jó döntés volt úgy tűnik a 9 r. Elképeaztő simán gurul. Még a vasúri átjárót sem erzem meg a motoron, aknafedeleket sem, nem dobal a nyomvályúban. A z750 mindent megérzett (pedig azt hittem kényelmes)a zxr-ről nem is beszélve. Levettem a sportdobot és a gyári került rá, amivel úgy tűnik egyenletesebb a teljesítmeny es nem is olyan rossz a szívó hangot hallani :)) Felesegemnek is jó volt utasként, bár az ülés csúszós, azt cserélem.
Egy- egy durranást ,inkább csattanásszerű (mint amikor segrre csapsz:)) hangot hallok a blokkból. Gyertya lehet az? Régen a Trabant adott ilyet amikor kifújt a hengefejtömítésnél :)
A mustang 1986-ban /mikor sikerült a sm jogsit megszerezni,,/ 3300 péz volt használtan....
pontosan,,,a a mustang után nekem is a "frissebb" Romet volt,ott is a sebváltóval volt baj mindíg ,az a kurva golyó állandóan kiugrott a helyéről,jó apám úgy oldotta meg hogy egy kis hengeres acéldarabot hegesztett rá,,és az a helyén tartotta a golyót...A kormányváltós Riga 12,és riga 16 ról nekem is vannak tapasztalataim..
Ja volt egy ilyen nóta lacibarátomat mindíg ezzel basztattuk a komárjával. valahogy így szólt:
" komár moped drága kincs, jó ha van, de jobb ha nincs, bele mén a mocsárba, dobhatja a picsába, komár moped gyors és fürge, erre baszott rá az ürge"
ááááá a jó öreg mustáng Nos nekem majdnem ilyen lett csak szép okkersárga színben Aztán 87 körül 12 évesen elég nyeszlet gyerek voltam hozzá, hogy azon tanúni motorozni, aszt ugyanannyi pézé, tán 2000 ft-ért egy ilyen lett belőlle
Nem bántam meg a pónit. A legnagyobb bajom az volt vele, hogy kiszopósodott a sebváltókarnál a golyóbis, ami sebességben tartótta a váltókart. Kettesben úgy maradt bent, hogy a lábfejemmel feszítettem fölfelé a haverom komárjánál is ilyesmi problémák voltak Csak annal a sebességváltás kézzel ment ám, ha valaki még emléxik azokra a váltókra Balkéz kuplung be, majd csutkástól kuplungkarostól lefelé fordít az 1. majd kuplung be felfelé fordít az 2-ő. Nála meg kézzel kellett benttartani a másodikat
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Leírás: Eladó a képen látható sérült cbr 1000rr az első futómű sérült és az idomjai. A motor inditható és mozgatható is. Adok hozzá még egy blokkot ami hüvelyrepedt .

a honda cbr fórumba lenne vita róla ! meg hogy még mindig komplett 954 blokkot keresnek nálam pedig csak a belét árulom !
Volt mar olyan hogy ra kellet hegeszteni az anyára
En a dugó kulcs plusz masfel meteres erokarra esküszöm leg kullcs csak egy kicsit csuszik le es mar le is sarkalta a faszba az anyát
Momentán ilyennel kezdtem a pályafutásom '80-ban
Akkor ott már nemtörődömség párosul a leszarommal....
Azt mán ugyan mié? Te is olyan vagy mán mint a nyuszika esete a medvével amikor elmegy hozzá fűnyírót kölcsönkérni Úton a medve felé a nyúl addig addig bebeszéli magának, hogy az a rohadt medve úgysem fogja odani neki a fűnyírót, amikor odaér becsenget azt kijön a medve, hogy - szia nyuszika miben segíthetek?
- tudod mit medve baszd meg a fűnyíródat
ezzel azt akarom mondani pl. az enyém racsnival simán lejött Nem kő mingyá ágyúva lőni a verebet Azt majd csak akkor köll előhúzni a fészerbű, ha a többi ötlet csődöt mondott