Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

60000
km?
A személyeskedést te kezdted, semmi olyat nem írtam a provokatív lehetett volna számodra. Ebbe viszont egyet értünk, hogy nem kell a fölösleges feszület. Tehát béke van. Ámen.
Ha tudja majd a gyari értékeket, az is bőven sok lesz nekem ;) A ringen -ahol eddig 8 kört mentem már- is szédültem , nem nekem való. Fostam a bukástól :)) Nagyon frankón be lett állítva. Egy dolog van a bosszant nagyon. Tegnapelőtt a nagy melegben kövér gázra dobott egy kék pamacsot. Lecserélem az olajat, 10w-50 re, ki tudja mikor volt cserélve. Mondjuk 500re 1,5-2 dl elfogyott. De az akár normalis is lehet szar olajjal. Majd meglátjuk. Bontatlan, porszáraz a blokk, sérülésmentes is. Hangja is szuper.
szarért hugyért , no kezdhetjük a szokásos szardobálást , a többiek meg szórakoznak !
pedig már csak egy sport rendszer és egy beállítás kellett volna rá, és tényleg jobban ment volna a motorod.
Dyno kit és a k&n elkelt.
Maradt a led indexes hátsó lampatest és a süllyesztett első indexek. 15.000 és 4000ft
Attól még hogy te jol bevásároltál pár szart, szarért hugyért. Még másnak lehet szerencséje.
akkor csókolgasd " a jó szuzka " szarodat ha van olyan, bár inkább csak szarokról tudok, ha jól láttam megint csapágyas lett egy remek darab.
Minek, mikor van egy jó Suzkám?!
"Képről ítélve" nem kilómértert kell venni hanem állapotot. Engem az sem zargatna ha 60.000 km lenne benne.
felhívtad ?
elmentél megnézted?

tényleg annyi km van benne, mivel beszéltem az eladóval, belső generátor baja ................. volt. -150 e a forgalomba helyezés azaz 1,2 miska ennyi km-el. azt mondta hogy újszerű mindene, de aki elmegy meggyőződik róla. van olcsóbb is lehet válogatni, csak elfelejtenek motorozni vele.
Na gyereki képről ítélve egybe van. Az ára sem magas. Jo gazdija volt valószínű a km-er egy dolog me külföldi. Jo magyar megcsavarja ha behozza.

https://www.kepesmotor.hu/kawa...
Szia.Erdekelne a legszuro es a dynojet.mi az ar.van eredeti kawa zx9r iranyjelzom csereben.06303185828 a szamom.udv
Hali. Összeszedtem egy csokorba :)
- k&n légszűrő (10.000)
-dyno jet kitt (12000)
- integrált indexes +rendszámvilágítás, ledes hátsó lámpa (15000)
-süllyesztett lapos ledes első indexek (4000)

Együtt akcióban : 32000ft
Gratula, és szííp kík!
Igen. Természetesen pont nem az utolsó szériából :))
Vettél motort?
K&n légszűrű is eladó. Nem szeretem az ilyen dolgokat, inkabb a gyari megoldásokra váltok. Aki a legszűrőt és a dynojetet együtt viszi még akciósabb :) Vagy vmi értelmes dolog cseréje érdekel. Pl elso hatsó index. Jaj tényleg, első (lapos) ledes index,hatsó ledes integrált indexes lámpa is eladó, mind atlatszó nem szines nem füstös!
Sziasztok ! Dynojet szett vagy hogy mondják :)) eladó! Kitalálunk vmi jó árat rá ha kell ;)
Kijelző, termosztát, jeladógomba, eldugult a hűtőrendszer, elhajlott hűtőbordák, nem megfelelő vízszint, hengerfej tömítés de az látszódna máshol is, nem megfelelő használat, szerelési hiba : ide sorolnám a leveszem a csöveket eszetlenül aztán kiderül hogy nem oda dugok vissza valamit ahova kéne...., szar vízpumpa is okozhatja de nem az itt a baj... sok jele lehet.
vagy szar a kijelződ
Akkor ha nekem ennél alacsonyabb, hibás a termosztát?
85 körül