Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel a saját nem hozta az elvárt menet teljesítményt, így olyan lett amit el lehet adni ződ és egyenes kormányos. nem volt cél az egyediség, eladható legyen. így mindjárt más a cél.
Igen!
Nemtudom de szerintem az enyem kontrasztosabb es szebben sikerult....
Nekem így jobban tettszik! Meg a tapasztalatok alapján 10/9 ember odaig van ;) annyira nem fröccs!
400.000ft
Az benne volt már a blokkba és úgy volt eladó ha jól rémlik.
nahh a berik gúnya azt sajnáltam
én is megpróbálkoztam vele, de mivel nem jött be a feeling így eladtam. + a ram air kijátszása is mókás szerelés így kihagytam. z750 első lámpa fél lengőkar fordított teló kipufogó rendszer elő készítve, de 220 ig volt csak jó a motor így kihagytam. csak vissza rakod a fejidomot + a ram air-t és pipálja a 280-at óra szerint. nincs tornádó 220 felett. áhhh egy vicc ez a naked érzés !
+ egy undertail és egy lengővilla sárvédő , sárga felnik dobnának az állapotán, sokan befeketítik a kawa vázat de kellene egy ellen kontraszt aki még kiemeli hozzá a felnit. az a kawa felirat a tankon inkább illúzió romboló méretben és helyben. némi dekor feldobná a sárvédő hasidom faridom kombinációt. saját vélemény de a kezem törne el ha egy retek rókrossz kormányt raknék fel egy ilyen motorra. nevetséges jobb állású és kényelmes drag bar kormányokat árulnak. hihetetlen de jobb és kényelmes. no kb ilyen egy szar krossz kormány sport motorban. mi is a hányinger szmálylija
kár hogy lekéstem róla, no majd eccer. én vissza szereltem volna az idomokat így elég fröccs a gép
Főtengely és váltó mennyi volt külön külön?
Disznó mód megy hálistennek! Vadi új főtengely vadi uj váltó és vadi új olajszivattyú! Karburátorhoz vadászok még felújító szettet! De nagyon jo lett a vas!
Én a testvérét hoztam el, már bánom hogy ezt ott hagytam. Milyen lett a motor?
ELŐTTE-UTÁNA
Az uj kb15. Bontott lesz ,mar biztos. Már ha találok
Sőt, szikrafogó sem árt bele, nem csak a műanyag keret. Külön lehet venni újonnan de horror az ára, lehet jobban jársz egy komplett box-szal.
Sziasztok! Egy kollegank elvitte a k&n legszűrőmet. Amirr nem gondoltam, hogy legszűrőrácsom nincs. Van vkinek felesleges? Bontóban is csak házzal együtt adnak. Vagy esetleg kell vkinek a ház? :)
Köszi
ilyenből megszámlálhatatlan fut itt
a leleményes magyar a 3dik képen.
1.jó reggelt?
Akkó tárgytalan Majd beverjük mi a bajusz alá
Köszi! Volt még itthon hétfői kenyér csücsök, elmajszoltuk.
Jimy Az elcsomagolt kaja maradék nálunk maradt
Ha 20 percen belül ideértek akkor együtt is vacsorázhatunk
dehogy nem kell a feszület Pont most lett kész a pattogatott kukoricám, nehogy akkor legyen már vége a harcnak, mire kezdem élvezni a mozit.
Asszen hónap hazaviszem.