Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor abban megegyezhetünk, hogy kurvára nem piac a magyar. Legjobb esetben is arról beszélgetünk, hogy az egyikből eladtak 8-at a másikból meg 10-et.
Kapásból 3-4 új ezres gixxeről tudok tavalyról. :)
Hát kb.
Mo-n 4db ZX-10RR-t vettek tavaly (amiről én tudok) és 2db GSX-R 1000-et. De ha fordítva lenne az sem számítana. A márka fanatikusokon kívül senki nem vett GSX-R 1000-et az elmúlt kb. 5 évben.
De a suzuki sehol nem ad el legtöbb motort. Mindenhol a honda nyer.
Legjobb motorom a suzuki volt...
Én adom el!!!!
Köszi!
Tunyogmatolcs alsón
Bocs hogy rád mertem irni
Hol?
ha már nekem írtál. az lehet, hisz ingyen adták személyire, így nem csoda hogy a legtöbbet eladott márka lett ! vitte boldog boldogtalan, úgy a tütüt mint a kétkerekűt. de, akivel beszélek az mind köp egyet ha meghallja a huhuki nevét. pálya motort is a hobbi motorosok inkább hondát vesznek mint huhuki-t. a tanonc gs 500-ak volt hogy havonta voltak szerelőnél, eldobálják a generátor, olvass bele a TL fanatic fórumba, szerelnek szerelnek ...... apró darabokban várják a csodát a masinák. nem fényezem a többi márkát, de van mit bepótolni hamamamma.... valahol.
sima adás vételi kell. az hogy mit akarsz vele , na az már egy más tészta.
A kawasaki 13-ik vb-cim után is a suzuki lesz a legtöbbet eladott márka
Ez nem nagy cucc! Én 2 hétig szartam ilyenbe, mire átnyitottam mellette egy másik fülkébe és meglepődve tapasztaltam hogy ott angol wc van.
Tiszta gáz! Így akár egész országot fel lehet robbantani,,,,
Igen, olvastam.
De nincs nekem annyi pénzem hogy érintsen a dolog. Így leszarom, ezek az ecus promlémák (nem pont ilyen) de kijött már a hondánál is. A kawánál is fog, ott sem istenek dolgoznak.,,.,
http://onroad.hu/2017/07/27/honda-hibaja-okozta-john-mcguinness-sulyos-seruleset/
Szekikém! neked bizt van tapasztalatod Motorblokk adás-vételibe.Sima adás-vételi nyomtatvány elég? Tipus,motorszám ,,még valami?
Van tőle jobb...az biztos
Azt ilyenbe kakkantottál-e már?
ismerős a kicsi 420-as nem egy túl komfortos valami, a magnumhoz képest ölég fapados Megmá nem is mai darabok millió km-erekkel az órájukban
ez bárhol megszokott,de tudom, hogy neked ilyesmi a halálod
Téli motortárolás Román módra....
Szombat...Vecsés...Üllő....kv valaki??? Nézzétek a hireket....migrácion már repcsivel nyomja nálunk