Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gyár morse láncot használ, mint beszállító
tapasztalat hogy egy gyári morse zx9 ben 70-100 e km simán kibír, ha kinyúlt és csak 40 -et ír a számláló akkor tudd hogy a km -el átejtettek.
morse, 5 e ft van bontott.
köszi
a 2002-es:
92057-1453 CHAIN,CAM,92RH2015-126M 1 38.60Eur
Évjáratfüggő a pontos neve, de úgy fog kezdődni, hogy 92057
https://www.oemmotorparts.com/...
Az itteni árak kis különbséggel megegyeznek azzal, amit egy kawa kereskedőnél fogsz fizetni érte.
Jó kis videó, kivételesen a dumájának is van értelme. A kedvenc túraútvonalam évek óta, ide járok nyaralni is(motorral), a látvány is odabax, az idővel szinte lehetetlen mellényúlni(nem mint egy glocknerral, ahol ahhoz kell a szerencse hogy ne nyúlj bele a szar időbe), és még szezonban sincs olyan szörnyű forgalom mint sokan gondolják. Senjtől Starigardig kanyar kanyar hátán, végig a parton, Karlobagból fel a hegyre a 25-ös dettó, és Sveti Jurajból is megy fel a hegyre egy szezonban is nulla forgalmú tükörsima szerpentin. Senj is faxa, a víz is jó, tuti hogy idén is megyek, már azon is agyalok, hogy márciusban céges szünet miatt 3 hétig nem dolgozok, lehúzom egy utánfutón ha itt szar az idő, ott meg aggyánekijje.
Szia melyik névre hallgat a gyári ?
Gyárit, 15 rugó alatt van az ára, nem érdemes mást keresgélni helyette.
Szia én azzal fütők te meg nagyon messze laksz
Sziasztok
2002 zx9r milyen vezérmű láncot tegyek bele itt Márkára gondolok Tapasztalat alapján köszi
korral jár
akkor se szerettem a kis buzit amikor gyors volt. Mostanában úgy motorozik mint én (velem egyidős) egyre többet esik és megelőzik a fiatalok :-)
Esixét eszi, nem a swift, olyan 250.000 környékén kellett először rátölteni.
Azért azt tessenek látni, hogy jöhetnek mehetnek mindenféle új kiskirályok, azért még mindig Rossi van a nyitóképen ennél a videónál is. Hiába no, az öreg a moto gp Linn Sondekje.
valami banális baja lehet a switty nem egy olajevős fajta nekem a td toyotám se a pasztába tankolásonként kellett önteni 2 decit. állítólag az teljesen normális volt
sok sikert hozzá.
Igen.
Esküszöm ezt is próbáltam! Egy kiszuperált szeneskályhába tettem egy ugyan ilyen vastag falú serpenyőt abba meg az olajat. Nehéz begyújtani, de amikor rákezd, akkor meg úgy ég minta zállat, nem lehet szabályozni, nem mertem bevinni a garázsba ahol amúgy is van bőven égnivaló.
http://youtu.be/c2l4ZhevGYA;list=PLs4euopm2IHXzg4QlZBP1QtH2Ef_2y0jr

ilyet láttam műhelyben, csak úgy ette a friss olajat.
Én ilyen vadászmetálződekben utazok.