Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megbabráltad ?
Úgy gondolod hogy problémás paripa???
Vajon miért lett töbször átfújva???
Tényleg nem kell senkinek egy jó állotú 99-es bordóság???
És nem,nem buzerált az óra!!Hangja nincs a blokknak!
2 db bőven elég. Mióta megbabráltam a kormányt a 45 g-os fisifosi díszvégek, kicsit kevésnek tűnnek, kormánygátlót nem fogok felrakni.
ahogy látom az idomon belülre raktad, ott nem igazán van hűtése, ha alulra kívülre akkor meg bele fog verni a sárvédőbe.
akkor mér meg a vezérmű tengelyeken a szemek távolságát vagy a lánc lógását. de inkább a feszítő rugója nem tudja tovább követni a lánc nyúlását, kézzel kell rásegíteni. olcsóbb mint új láncot venni bele.
sem a 98-as sem 2002 -re nem lehet végtelenített láncot felszerelni.

e miatt.

de kérdezd zozo-t ha eléred kint németországban , ő egy ostor köszörűvel kimarta a + anyagot a házból, úgy már fel lehet szerelni.
Eger mellé mentem trélerrel leterelt a rendőr a 3-asról, letört a trélerről a hátsó lámpám a fasza út miatt. Nézem a tükröt valami szikrázik. Ugyanott elhagytam egy gyári dísztárcsát is. Jó kör volt, sötétben hegeszthettem vissza a lámpa tartót pajzs nélkül.
itt keleten nincs mit ilyenen gondolkodni, ahogy felszerelted és csapsz egy kört már nincs is forgalmid, úgy hogy kezdheted is kiszerelni, + megvárod a határozatot 2-3 hó + elviszed nhk vizsgára, ahol hátra és megjelölve teszik el a brossúrád, majd a nap végén körbeállja sok magas műszaki szakértelmű és a legutolsó nem gyári csavarba is bele fognak kötni.

ennyit a xenon -ról, ha kell nekem is van két szett feleslegbe 5 pénz /db izzóval. itt helyben is volt egy raj csávó aki zx6r -el jogsi nélkül parádézott, persze hogy neki állt feljebb hogy nem már ........, sztán pár nap múlva a házunk előtt kapta ki a két xenon izzót, mert sok volt az üldözés számára.
Ha esetleg valaki xenont szerel be annak ajánlom ,hogy ide tudja tenni a trafót.
Nem melegszik fel, hűtést is kap.
Aszt tudja e valaki hogy 2002 es zx9r a végtelenített láncot alól fel tudom e füzni a főtengely végére ?
mennyi kell ?
vez lánc feszitő végett csörgött gondolom
70 ezer van benne most
Üdv a társaságnak!

Gyári kormányvégsúlyra vadászom, lehet ütött kopott, rozsdás nem lényeg, csak ne hiányozzon a fele :)
kb 10-15 feleslegesen megvásárolt lánc van a dobozokban, mert minden ........ vezérmű láncot cserél, fel sem sejlik sokaknak hogy a vezérlés nem csak láncból áll ! de a buta magyar inkább előre feleslegesen vásárol mint okosan szerelne vásárolna. azt amelyiket nyiregyről vettem és garázsban alapjáraton pihegve köpte ki a hajtókar a blokk oldalát miközben épp az adás vételit írták, no ott is az adás vételi megírása után felnéztem a polcra ahol egy morse lánc lógott árván, mondom a csávónak csörgött a lánc ugye, de nem a lánc volt a baja. nem őszinte mosollyal kérdezte hogy azt honnan tudom.......
azóta szép kis gyűjtemény gyűlt össze jó állapotú és hibátlan láncokból
Nem vitatom, de az biztos, hogy a gyári alkatrészek minősége azért egészen biztos megüt egy szükséges szintet, és ha nincs jelentős különbség egy gyári meg valami akármi más közt, akkor semmi sem indokolja a kisérletezgetést. Valszeg egy sima morse ugyan olyan jó, de a gyári meg egészen biztosan jó. Vezláncból(föleg ha ennyibe kerül) eszembe nem jutna használtat betenni.
hollóházáról hazafelé én is tettem fel ettől sokkal durvábbakat szeki
komolyan mondom 15 km lépésben haladás után imádkoztam egy földútért
te magyarországon élsz még szedu
Mert ha igen ilyen botorságokat nem mondanál Nem siet itt senki sehova Maximum az adónkat ellopni
Keress egy rossz felnit javíttasd meg a költségükön. Utána sietni fognak a kátyuzással
már csak a vadmalac és némi víz hiányzik hogy lehessen gadonyálni, debrecen 4 -es főút volt MGM kereszteződés.
és valahol elveszve mo-on. jobban teljesítünk.