Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézd én szekinek adok a szavára ha valaki akkor Ő ért hozzá és ismeri a motorokat.
Összesen annyit mondott, hogy a matricánál csúnya a festés Amúgy a festés többi része jó, valószínűleg törve sem volt a motor, sőt kímélve volt feltehetőleg még esőben sem közlekedtek vele. egy 20 éves tü-türől beszélünk Hol van az márvány táblába vésve,hogy egy motort nem lehet lefesteni? Pláne, ha ennyi idős. Az én autóm csak fele ennyi azt már kezd ütött kopott lenni(oké a km-er is más)
A fényképek alapján patika a gép, azt ha úgy patika, hogy kapott egy festést, hogy a húsz éves napszívás és a keletkezett karistok eltünjkenek mert mint ahogy szeki is írta belefért az árba még egy kilás festés akkor úgy patika a gép Óra szerint 38 valószínű egy 60-70 ezer benne van, de melyik ennyi idős motorba nincs
Személy szerint én úgy vagyok a használt dolgokkal, ha veszek egy 5-10 éves valamit engem nem érdekel ha festve volt az a lényeg, hogy szépen és szakszerűen meg legyen csinálva. Ha ennél a motornál rendben van a váz, futómű, motorblokk, a kinézet az tényleg magáért beszél, aki ilyen motorra vágyik annak nem biztos, hogy rossz vétel
Jóvanaz,,majd elviszi egy tudatlan marha...
üdv! Igazából a festés meg az egész nem érdekes csak az hogy te lehülyéztél nem egyszer stb. és nem is ismersz de ez sem érdekes az se hogy senki nem veszi meg a fórumról
na bumm tavaszra lazán elviszik mert nem egy törött tákolt szar de ezt tudod hisz láttad a motorja is ok nem füstöl de ha mégse akkor el fog férni a nagy zzr mellet ennyi.
Már a kis képeken is látszott hogy átfestett motor, itt a fórumon szerintem senki nem veszi meg.
üdv ! már akkor láttam a motorod amikor te még nem is hallottál róla :1.
láttam az idomjait amikor te még nem :2.
akkor láttam és mutatták meg a festést mikor te még nem is hallottál róla, azt is tudom hogy pöstön festették, de mivel nem motorokat festő embörnél járt így a matricázást nem vállalta így körbe vannak vágva ragasztva -tetszés szerint választható mód, így a matrica körül látszik az eredeti festés mellette meg az új festés. azért is fényképezted az idomot hogy milyen szép mert újra festve nem lehet sok karc rajta, tényleg szép munkát végzett rajta a festő 90- vagy 110 e ft-ért.
csak meg van sértődve pedig mégcsak rosszakat sem mondott a motorjáról
Még egy letiltott idióta. Szekinek biztos működik minden motorja, akkor is ha háromból van összerakva, műszakilag biztosan rendben vannak.
nagyon egyenes gyorsuló feritől te mit vennél meg szívesen Kuplungkészletet
Ja és még egy gondolat ha kawaszeki eladná a motorját nem árazná túl mint én ő 600 e hirdetné bizonyára pedig az tökéletes lehet Pohi is 1,3 hirdeti az R 1 igaz meg soroljam?
vannak itt nagy nevek is Ff Feri Gregorió ők is biztos minden motorjukat gombokért adták el. Na mindegy jót nevettem iszok még egy sört .
Ja meg van de nem lesz show mert nálam is van hideg sör 10 éve olvasom a fórumot de most írtam véletlenül.
Ha jól látom meg is van a tulaja annak az említett 9 esnek.
Hozok hideg sört meg popcort, rég volt már itt ilyen Mónika show.
Ja és nem verem a mellem mert 10 motorból 9 tényleg törött vagy 7 füstöl rendes gázadásra mint a szar,ugye te mint Isten tudhatod azért motoroznék egyet ha megmutatnád a te hibátlanodat szívesen megnézném.
Azt szoktam mondani a jobbtól nem szégyen tanulni.
Megmutathatnád hogy az eredeti matricákat hogy vágták kockába hagy tanuljak kicsit!
Úgy látom kawaszeki itt a nagy megmondóember kiváncsi lennék a te motorodra tudor Isten!
Simán. Látom peres abronccsal van.
Az enyém is hasonló korú (2005) nem adtak érte ennyit öhlins és brembo extrákkal együtt sem. Meghagytam havonta 1-2 alkalommal megyek vele.
Jimy szerinted menne a vetőgép kerék cseréje, felújítás?
Háááh ez jó!
1,3 milla nekem is egy kicsit a valóságtól elrugaszkodottnak tűnik még akkor is ha dobozában felejtették újkora óta
Dehát legyen pohinak szerencséje, hogy talál rá valami madarat. Azt aki megveszi 3 év használat után már 20 éves motorkáról beszélget a haveri körben
Mindjárt nagykorú ez a motor lehet álmodozni nagy árakról.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yzf_r1/yamaha_yzf_r1-14448515 pohi r1 -e is eladó letttttt.