Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feljebb tőlünk
Hú ne is mond két utcával féljen volt töltünk
https://www.origo.hu/itthon/20... minden ótó 2 körös fékje pon a baleset előtt 140-es tempónál romlik el, főleg a bmw-k -é ? vagy beragad a gázpedál ! nekem még nem ragadt be eccer sem
majsán még nem jó a víz
Akkó hun keressünk?
Holnap ha keres valaki nem leszek otthon {og2.
így könnyű
Elmentem halat fogni: https://www.facebook.com/10003...
ez is egy megoldás
Újratelepítettem a gépet és ezen még nem volt letiltva, nem bírom elviselni a hazudozó embereket. Most lehet újra internethuszár már nem látom :-)
miért jó ez neked?
miért jó ez nektek?
Ez valami megrendezett felvétel? A többi miért nem előz?
ilyen hibát !
Vitték volna egy párszor csak meggondoltam magam
azért megizzadtál 2-3 év olt
csak el tudtad adni ! na végre! még egy taggal kevesebb ! írj rá egy árat.
Arról nem tehetsz hogy buzi vagy, de a pofádat megmoshatnád. Gyáva féreg vagy volt rá 2 napod hogy odagyere, de nem mertél. Hazudozhatsz amennyit csak akarsz engem nem érdekel, úgyis találkozunk még.
Üdv!Megmaradt alkatrészek!!!Egyben szeretném eladni!!!!zx9r 2000-es+gyári pkexi lemaradt a képről !!!!
mindenképp üvegszálas szettet vegyél, a régebbi modellekre még 'ABS'-nek csúfolt műanyag lapokból préselik az idomokat, amik préselés után próbálják vissza nyerni eredeti öntési formájukat, 2005 utáni modellekhez már fröccs öntik az idomokat granulátumból, de az alapanyag minősége "ABS" kérdéses. az esetleges lámpa fülek és felfogatások utólag vannak bele ragasztva vagy .......... így méretük, helyük, soxor bizonytalan és pontatlan, kikapcsolt telefon, pár xanax és 3 nap után talán fel tudod rakni őket, de a végeredménnyel kapcsolatban nem leszel elégedett. a festése silány, 150-220 e ft körüli összegre számolj. lesz idomom, festeni kell majd őket, oldal 20 has 15 eke 15 fej 30-40 farok 12.
Mar majdnem hianyoztatok! ;) :D