Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van.
Sziasztok. A képen láható alkatrészt keresem 2002es zx9r-hez. (Jobbos balost) esetleg akad valakinél? Csak szép állapotú érdekell :)
Mivel akkoriban 10 éve az új motorok is kb. fele annyiba kerültek mint most! Pl. 2004 ben amikor kijött a zx10r és a beragadt 2003 as új Zx9 r eket, ha jól emlékszem 2.6-2.7 millóért akciózták! De akkor az új zx10rt is 3.3-3.4 körül adták regadóval!
Jogos de most többet akarnak kérni a kilencesekért, mint amikor fele ennyi idősek voltak.
f.feri! Jól össze is foglaltad a lényeget a motoreladásról látszik is hogy nem ma kezdted a motorozást a többi meg nem érdekel.
Feldobtad a napomat. Én is 95kg. vagyok mint a képen a csaj, remélem engem nem kívántál meg :-)
csfrisi! Csak 1 személyes vélemény! Mindenki annyiért árulja a motorját amennyiért akarja, akinek nem tetszik az ár vagy a motor az a Ő véleménye! Te meg szard le! De minden motornak meg van a vevője csak ki kell várni! És még 1, mindennek annyi az ára amennyiért elviszik!
kifogásokat keresel más meg írigykedne
Ennek oda hajtasz p.nát ahová szeretnél
jó nagy lyuka van!
Már, hogy a többiek is értsék ráírt ez a spiné killerre, hogy szívesen felülne mögé egy kis motorkálásra
ez meg itten válogat. Hiába pofázom neki gixerrel jobb nőt úgy sem tud felszedni
pedig nekem most az jön le
Nem igen.
kezdem azt hinni válogatós vagy
Igaz ez?
Áhh nem esetem a kövér hurkák. Főleg ha faszi!
Hát az a piszkos nagy szerencsék, hogy te meg zseni
Egyébként mi újság a kövér muffal
Végül is viszed bringázni
jaj de jo volt most itt olvasgatni.
Pipi te jo nagy hulye vagy bazd meg.
Nem keverlek őt ismerem, téged legfeljebb futólag Egyikőtökkel sincs semmi bajom. Amit meg írtam csak következtetésből írtam, minden meggyőződés nélkül
Olyan vagyok már mint egy rossz újságíró hall valamit valahonnan azt leírja az, hogy mi a tényleges igazságtartalma meg nem érdekes Na tehát bocs
Ne keverj össze Seduval, láthatod a zx 10 esét nem birja már eladni ár alatt sem! Ugyan miért, mert olyan a motor mint a gazdája! Érdekes én ugyan ilyen 2004 es kék zx10 et 1.650.000 ért tudtam eladni! Ugyan miért??
igazad van legyen ez a végszó feri
És Te mi alapján itélsz hogy tőlem még 1 kuplung szettet sem érdemes megvenni, amikor már 5 éve nem gyorsulunk? A másik, szerinted a saját versenymotorjainkat amivel pályázunk, azokat adom el folyamatosan, amikre sok lett költve???? Nem pedig kevés kilométeres jó motorokat amiket sikerül megvenni jó áron, és mennek tovább??? No ennyit az inteligenciádról! De van egy jo közmondás, ki mint él úgy itél!!!!
Azért ne vedd komolyan
Hát ez most hogy jön ide feri szerintem nem értetted a lényeget Persze a pénzhez nem feltétlen társul inteligencia sem Tudom, hogy a tüzépek nagyon szaladnak feri örülök, hogy kőgazdag vagy Sajnos én kenyérből nem eszek eleget Én két dologért várom a nyarat. Az egyik, hogy ne kelljen fűtenem a másik, meg az, hogy ilyenkor kevésbé vagyok éhes azt a kicsi segélyből elpöcörgök napi két vajaskenyéren Neked bármelyik motorod visszapillantója is többet érhet az én motoromnál
Úgyan is lassan 10 éve nincs motorom Lehet nem volt még lelakott motorod, hisz az álmoskönyvben is úgy olvastam, hogy a 8 ezerről történő elstartolások kifejezetten jótékony hatással vannak az erőátvitelre. Meg mintha múltkor említetted végre meguntad a 400 méteren való motorozást Pályázol. Arról meg egyenesen azt hallottam, hogy igényli a motor, mert nem is érezné jó magát, ha 150 használati napból 140-et nem pályakörülmények között tölt
Kedves pipifax! "nagyon egyenesen gyorsuló ferinek" azért pindurival jobb dolgai vannak mint egy kuplungszett! Csak a példa kedvéért, az egyik pályamotoromban az első öhlins FGR teló sokkal többet ér mint a Te motorod! És tudd, soha az életben nem volt még gagyi lelakott motorom, sem megtartásra sem üzletre, mert utálom a gagyi szar dolgokat!!!!!
azt én nem tudom mindenesetre a motor qvalitásain az nem változtat
Az eladó stílusával több a baj mint a motorral.