Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még valami. Azt régebben észrevettem, hogy ha erősebben fékezek állóra, pl. egy lámpánál, lassan ejti vissza a fordulatot. De akkor azért visszaejtette, egy kis késlekedés után. Nem tudtam hová tenni a dolgot, gyenge lassuláskor nem csinálta.
Nem b, f1. Az is kopós?
Nem ejti a fordulatot? Mi a paripa 9b ? Álmos könyv szerint nem jelent jót amit leírtál. Valszeg ki van kopva a pillangószelep tengely. Szerintem új már nincs, ha használtan véletlen találsz hozzá aranyáron van Aztán azt is ki tudja meddig jó
Én is úgy érzem.
Az, hogy a 100-as benzint nem égeti el, lehet gyújtás gyengélkedés. De most 95-ös van benne és ami új, hogy nem esik le a fordulatszám alapjáratra gázelvétel után. Ez karburátorra utal inkább. Lehet, hogy mégis becsöpög valamelyik tűszelep? OK, de az a múltkor sem jött volna helyre üzemanyagcserével. Akkor teljesen egyértelműen tankolás után jelentkezett (azonnal), majd akkor szűnt meg (azonnal), ahogy lecseréltem az üzemanyagot. Ez azért zavar...
Nem a kút lesz ott a gond.
Az első volt shell power racing 100, akkor 6 km múlva jelentkezett. A mostani mezei MOL 95. És most több mint 50 km-t mentem gond nélkül tankolás óta... Nem értem a dolgot. Valahol kell tankolni.
Akkor ne tankolj ott bár a Shell 100-ast szerette a gép ha lehetett azt tankoltam
Üdv 9-es szakik!
Két kérdésem van, az első egyszerű.

Van eladó 1, esetleg 2 db első indexe valakinek. (Sávot váltott egy autó, de én már ott voltam, letörte. Mivel kifizeti, 4-et nem vennék egyszerre, úgy már találtam.)

A második fogósabb... Nyáron egy tankolás után (100+, kagylós cég), nehezen indult, durrant indulásnál, ha elindult hangra 2-3 henger ment. (Valójában ez sem teljesen igaz, mindegyik kipufogó leömlő melegedett.) Nagyobb fordulaton feléledt, alatta csak dadogott. Több mindent átnéztem. Üzemanyag szűrő, trafó mérés multiméterrel, vezeték mérések, gyertya csere (látszólag dús volt a keverék mindegyiknél). Airbox, le, indítottam, látszólag a tűszelepek nem csöpögtek be... Végül leengedtem az üzemanyagot, új benzin és minden a helyén....
(A képet árnyalja, hogy az akksim is akkor ment tönkre, de látszólag annak semmi köze nem volt a dologhoz, akksicsere után is küzdöttem.)

Most újra ugyanez, újra tankolás után, de közben több mint 50 km-t mentem, és eddig semmi gond nem volt. Reggel, menet közben kezdett dadogni, és gázelvétel után nagyon lassan esett vissza a fordulatszám. Valami ötlet?
PRIVÁT ÜZENETET KÜLDTEM
Hello. Ez mit jelent? :) a posta +1800-2200 nem tudom pontosan. 9000 es elküldöm postan ha kell.
k&n szűrő érdekelne
Sziasztok! Pakolgattam a garázsban. 98-99 ról megmaradt egy gyári plexi és egy k&n légszűrő. 15.000.- es 8000.-
Szeva öcsi! grat! 70/373-4691
Bódog születés napot! Jó fej az öreged.
Most jól teleírom az oldalt, bár amilyen sűrűn írok, szerintem belefér
A lényeg, hogy a napokban volt a születésnapom, és szeretnék dicsekedni, hogy mit kaptam apámtól születésnapomra. Tudni kell az öregről, hogy világ életében lakatos volt, nyugdíjas korában kezdett foglalkozni a számítógéppel. Januárban lesz 74 éves, és ilyet csinált a kisfiának:
https://drive.google.com/file/...
Beszarok az öregtől!
Szeva Kojot!
Köszi neked is! Elküldhetnéd a számodat, meg ihatnánk egy kólát valamikor!
Köszi a választ! Már el is felejtettem, hogy írtam. Most jutott eszembe hogy kérdezésködök, erre látom, hogy már kérdeztem...
Az alkoholizmus szépségei...
Decemberben lesz aktuális, akkoriban ténfergek haza. Küldhetnél valami elérhetőséget!
1.jó estét mindenkinek.
Augusztusban szokott lenni Csehországban. Kiírva időpont akkor keresünk szállás. Kb 520km
mikor,hol,merre???
halló Himi! http://youtu.be/LnmT7BH960A ide jövöl-e
Klackó elérhetősége? Bitte