Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

blackiex!Köszönöm szépen a segítséget!Néztem én is manualt,ez a mannol Af12+ jól hangzik!Ahogy mondtad mindenből a legjobbat!
A manual nem tér ki rá, hogy pontosan milyen legyen, csak annyit mond, hogy zöld és 50:50. Az alábbiakat használtam vagy próbáltam és ismerem.
Mannol AG13, Valvoline HT12. Ezek zöldek és elég jók. A Mannol AG13 előnye, hogy UV fényben virít és ha sunyi szivárgás van, könnyű megfogni, ugyanakkor élettartamát tekintve egy átlag fagyálló, kétévente muszáj cserélni.
A MOL kutakon árult Alycool is elég jó, ha főképp túrázol mondjuk, 110 fok felett valamivel forr. Utcára elég.
Persze ott a sárga Motul Motocool Expert, ha követelmény, hogy bírja az extra hőterhelést (pályanap, efféle). Annak emelt a forráspontja, 135 fok.

A saját motoromban rózsaszín Mannol AF12+ van, mert borát és szilikátmentes, emiatt kényesebb motorokba is teljesen megfelel, kíméli a vízpumpát és akár 5 évig szolgálhat. 800 Ft egy liter kész cucc és 125C° a forráspontja. Nekem ez adja mindenből a legjobbat.
Sziasztok!
Hűtőfolyadékból melyiket ajánljátok?
Cserélném de nem akarok rosszba bele nyúlni!98-as alany!Előre is köszi
már kiforrt a borom
hát mi? hordani azt a nehéz puttonyt két pohár fosatós mustért (szemeit körbeforgató)
A szüret az nem munka! 🍷
Mindig dolgozni 🤔
1.jó reggelt irány szüretelni. 🍾 🍷 🍸️ 🥂 🍻
😄
Nem nem, régóta fiatalok 😉
Még most is nagy versenyzők csak öregek már :) 😁
Hú a régi nagy versenyzők. 😁
🙂
😲 ez se tegnap volt.... 🙂
nekem is megvan eger-répáshutai út lilafüred, m3 haza 😅
Hogy mit találtam pupákok ? 😁
98-01, 10 pénz
Csak zsebre dugott kézzel engedték oda 😀
Halló! Most hol tartunk az időpontal?
Üdv újra!
A motorom motorikus gondjai megoldódtak, sajnos egy normális szerelő normális beállításai elégnek bizonyultak ahhoz, hogy 95%os legyen illetve üzembiztos. Ennyi idős motornál nekem tökéletes. A sajnost csak azért tettem oda mert sok pénzt adtam másik szerelőnek akinek ez nem sikerült. Viszont a helyzetjelentés után újabb kérdés. Szükségem lenne a géphez(1998 zx9r) fejidomra. Mindegy ha törött is csak a darabok meglegyenek. Esetleg ha valakinek lenne a tükörtől felfele lévő darabja mindkét oldalra az is sokat segítene.
Dehogy,,,a kicsi marad 😊
No mi lesz? Megint vége?
Nem az igazi. De javulhat .
😊 🤜 🤛