Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv minden Zx tulajnak és leendö zx tulajnak is volna 2 zx10em eladó az egyik 88-as évjárat teljesen gyári állapotu 4.1 kipufogó szép hangal (kérésre zzr kerékkel is) valamint egy 89 es streetfihteresitett nehézbombázó Raptor rendszerrel uj gumikkal lánszettel (ehhez is megvannak az idomok csak utángyári) az ár 450E és 460E (a zizi kerék 30 gumival)érdeklödni telefonon 06304875663, msn:hsskft@freemail.hu vagy skype:hsskft -n lehet. üdv mindenkinek Gábor
A Kawasakin belül.
És azt hogy találom meg ?
Akkor gyere át a ZX-6R topicba. Ott van a nagyobb élet.
Sziasztok......most regeltem be ide remélem nem baj.....van egy 2007-es Zx-6 osom mentem az összes zx-kupán idén ezért mertem beköszönni ide hozzátok.....
És ha lekaparom az r-betűt?
Júniusban volt Ninja találkozó, jövőre is összehozhatunk egyet.
Sajnos oda csak zx-esek mehetnek. Bocs
Sziasztok!

Lehet butát kérdezek, deh nem régóta van kawasakim, és nem voltam még soha semmilyen motoros találkozón... szóval ha van egy zx találkozó, akkor arra mondjuk én a zxr-el is elmehetek? Vagy ez milyen?Köszi
Bosszankodtam is eleget miatta.
én ezután visszavittem volna :beleállítom az eladó kezébe a fogaskereket és megkérem hogy mutassa meg hogyan kell jol felrakni egy láncot.miért hogyan lehet rosszul felrakni egy láncot?ááá ez már dühitő hogy még ilyet is kimagyaráznak...
Szeretném eladni a motoromat!Kawasaki zxr 750 '93-s friss műszakival!Új gumikkal,fékbetétekkel,lánc szettel!SÜRGŐSEN ELADÓ 600000ft-t!
Sziasztok!
Tavasszal rendeltem a szalonból egy hátsó lánckereket a mocimra. A "MORJA ÉS TÁRSA KFT." , a forgalmazó, az ESJOT utángyártott lánckerekeknek. Őket az Üllői úton lehet megtalálni.
A lánckerékkel kb. 40 km-t tudtam menni, mert egy komolyabb gázadásra, az összes fogat elhajlította a lánc(új DID lánc, új kis lánckerék), és le is dobta a láncot, ami végigkarcolta a lengőkaromat. Visszaküldtük, amire azt mondták, hogy nem megfelelően volt felrakva a lánc, meg hogy ezeket a lánckerekeket nem szokták hőkezelni, megedzeni.
Nem a 23 ezer Ft a probléma, hanem az, hogy belegyalúlt az excenterembe(hátsóagy), amiért nem is szóltam.
Fúrcsa módon a gyári lánckerék szett az jól lett felrakva. 12ezer km van benne, és csak 1x kellett utána állítanom a láncnak.
Csak azért írom le, hogy legalább ti ne járjatok így ahogy én. Innem ne vegyetek semmit.
sziasztok
nem ismerső vkinek ez a moci:
Szép a talicska, a ZX-7R fórumot nézegesd, vannak ZXR tulajok is.
2008-as ZZR1400 ABS-t teszteltem. 2000-től mozdony módjára tol, nekem szippantotta az elejét, 240 kilós tömege ellenére jókat egykerekeztem vele. 6-ban 80-tól maxra csavarva a gázt elég keményen kezd el nyúlani, érződik hogy beles, de ha leforgatod 11-ig úgy a legviccesebb . Pikpakk eléri a 280-300-at. Van súlya, de én ehhez vagyok szokva, fékei talán a súlya miatt nem tűnnek olyan durvának mint az új 10-esen vagy 6-oson. Az újságokban lefikázzák hogy gyengébb mint a busa, de alapvetően sokkal jobb motor és nem egy koszos suzuki. Az egyetlen új Kawa, amire elcserélném az enyémet.
Hello Arcok!A vasamnak a blokkja fütyül 80-140kmh között!A bal oldal felől hallom,és rezeg mint egy vibrátor szintén ebben a tartományban!Ha van valakinek tippje esetleg pontosan tudja ez mitől lehet kérem írja meg!
Fain az oldal.Már egy ideje olvasgatom és sajnos ritkán találok zxr750 tulajok hozzászólásait.Remélem nem túl ritka darab már az országban.Személy szerint imádom ezt a típust,függetlenül attól hogy nem mai darab/1994/.Örülnék ha más zxr tulajdonos is írna néha az oldalra.Ha a közeljövőben lesz ismét egy zx-zxr találkozó értesítsetek.A lelleire időhiány miatt nem tudtam elmenni.
5000 alatt halott a ZZR1400, cserébe ötödikben eléri a 300-at úgy, hogy érezhetően megtorpan(!) a motor az elektronikus sebességkorlátozás miatt. Ha túrázni akarsz, akkor felejtő.
Szia!
Köszönöm a válaszodat.
Ugynézki megoldódott az ügy.
Mégegyszer köszi:)

Berci.
Hello! A vaterán hirdetnek szelepeket gpx750-hez.a bikerworld-nél utángyártottat találsz,igaz hogy csak gpx600-hoz láttam,de szerintem kérdezz rájuk méret szerint hátha van nekik. Üdv:Lala (GPX750R-tulaj)
Hellósztok!

Győr, illetve Győr környéki motorosokkat keresünk, akik szeretik a MotoGP!
Ki szeretnénk bérelni egy helyet, és ott tönn motoros társaságában nézni!
Ha valakit érdekel a dolog, nyugodtan írjon a fórumba, és akkor majd a többit msn-en megbeszéljük

Hali
Találtam egy frankó képet! Mi látható rajta? Másodpercekig csak meresztettem a szemem,hogy valami nem stimmel aztán leesett.
Hinnye, mosolygós kilences, szép. Elég kihalt ez a topic.