Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak néhány hét múlva megyek vele a szerelőhöz, addig lehet így használni a motort, nem lesz semmi baja? És kb mennyibe fog kerülni ezt megcsináltatni?
Szia. Pontosan. Vezérműlánc feszítőt kell kicserélned és jó lesz. A láncot nem kell. Idővel alapjáraton is csörög majd, de nagyobb fordulatokon megszűnik.
pedig az vez.mű lánc lesz...
Üdv!
Volt már valakinek olyan a motorjával, hogy pontosan 2-től 5 ezres fordulatig berecseg valami és az fölött pedig megszűnik az a csörgő hang!? + még alapjáraton lehet néha hallani, amikor még hideg a motor.. (haver szerint vezérműlánc, de az szerintem állandóan csörögne)
Nemsokára viszem szerelőhöz, hogy felkészítse műszakira, remélem nem lesz semmi komolyabb baja.
Jazz! Szerintem sajnos ennyit már nem ér ez a motor. Kevés alkatrész van hozzá. 200-300 között még oké, de afelett szerintem már 400-ast is kapsz...
Nem nagyon sikerült a linkelés...:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zxr
_250_ninja-5669092

Inkább így...
Vedd meg mindkettőt és 16ba odaadom + postaköltség
Szeretném mindkettőt eladni minél hamarabb
A hátsó gumit mennyiért adnád? a metzeler 160-as 18-ast.
Májusig van időm agyalni rajta akkor jön haza haver németből :D itt van pár kép a vasról van 1 kép még fénykorából a myvipes atöbbi az már rottyos kép ( képek csalnak közelről sokkal rosszabb a helyzet)
Ehhez mit szóltok? Ismeri esetleg valaki személyesen?
link

JZ
ja, adok el hozzá neked gumikat, meg féktárcsákat is ha érdekel... amúgy én most adtam el az enyémet, új fényezés volt rajta, meg azért szép volt egybevol, 280ért vitték el.. szerintem megéri foglalkozni vele kicsit.... :)
Akkor tessék megvenni és szépen rendbe rakni a kis gyöngyszemet.
ja én kérek elnézés! akkor szerintem 400 :D
Bocs, nem voltam világos, nem Neked ment a kérdés!
Az lett volna, hogy melyiket válasszam :)
250 De ezt már leírtam :D
ZXR 250 vagy 400....?

:)
Hát mikor megvette akkor még törődött vele akkor fel is újította a blokkot de csak 1 szezont használta utána vett egy choppert meg egy sradot ezt meg csak tologatta ide oda szűk volt a hely a garázsba szóval felborult egy csomószor és így leamortizálódott szegény. sajnálom mert amúgy szép kis moci lenne meg az is volt mikor megvette. És most csak kihasználatlanul áll és egyre jobban leamortizálódik.
Amiket felsoroltál azok nem nagy tételek, ha tényleg csak ennyi baja van megéri megvenni véleményem szerint. De viszont ha külsőleg így elhanyagolták, mennyit törődhettek a belsővel.
Szevasztok van haveromnak egy ZXR 250-je 1996-os kívülről eléggé rottyon van idomok karcosak 1-2 helyen el is vannak repedve fékbetétek azok kukák az ülések kiszakadva a gumik is szarok teló folyik szimeringes szóval elég siralmasan néz ki .. de viszont a blokk jó szép hangja van. 150 ezerért adja haveri áron mert neki csak porfogó szerintetek megéri kipofozni vagy vagy ne foglalkozzak vele?
van egy pár gumim ha valakit érdekelne. Metzeller mez4 160/60 r18 meg előre 120/70 r17. érdekel valakit?
Azt nem kértem hogy drágábbat mutass, de köszi...
Itt még találsz :

http://www.burmi.hu/_motorpic/...

20 és 25 ezer
Szép, csak ennyim nincs rá:/
Nekem van. 15 ezer.