Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Azok nekem is vannak eladók.
hőfokmérő kellene meg a két lámpa a tartóval ...ár?? posta ok?
Sziasztok !

ZXR 250 hez eladó hengerfejek , vezérműtengelyek , főtengely , hajtókarok (6db). 06202152678
Zxr 250 bontás
06209238057
Csaba
Sziasztok
Már megőrülök mert nemtalálok sehol. 1991-es kawasaki zxr250-hez keresek keihin cvk karburátormembránt olyan kellene ami a képeken látható 60mm . NAGYON FONTOS LENNE
Segítséget szeretnék kérni! 2005-ös Kawa er5-tanksapka megeggyezik er6-os ill zx 10- tanksapkájéval?
NIncs sajnos megnéztem :S
Szia. Meg tudunk egyezni, mert szórnám ki a cuccokat. adorjan@anonym.hu. Írd meg a telefonszámod és felhívlak.
Helló a lábtartók mennyi bekerülnek?
Helló elado kawasaki zxr 250 96" évj kereklámpás idomszettel müszakis 9 ho ig . nem akar beindulni ezelött indult.!bontásra egyben .150.000 elérhetőség 06703780295. üdv:Sanyi
Pénteken megnézem. Lehet, hogy van.
Szia

Hengersorod nincs véletlenül?
Eladó zxr 250 alkatrészek !. Hátsó felni, fesz.szabályzó, trafók, lábtartók,műszerfal, bowden, tank, idomszett teljes( ez a 2 körlámpáshoz való) váltó,.
Hól lehet kapni zxr-hez keihin karburátor membránt?? . Egyszerűen sehol nem találok
Keresek ZXR 250 ( C ) főtengelyt !

Ugyanitt: Eladó bontott hengerfejek !
Üdv.
Nemtud valaki eladó ram air csöveket vagy légbeömlő csöveket ( más néven porszívócsöveket )
A választ előre is köszönöm.
Üdv! Még nem rendeltem, mert adódott még más dilemmája is, túlfolyik, de csak randomra, szóval tűszelep szettet is kell vennem. Kell még a váltó tengelyhez szimering, stb, stb.... A gyári alkatrész katalógusból (pl: http://www.kawariders.com.au/s... ) nézem ki a cikkszámokat és adom le a rendelést. Békéscsabán az Adamoto-ban tudnak segíteni, illetve van nekik Budapesten is boltjuk. De Pécsen a Steelhorse is tud hozni hozzá cuccokat. Igazából a rendelési idő az ami változó, mert vagy van az EU-s raktárakban vagy nincs, akkor pedig majd jön Japánból ami lehet több hét is (6-8), ezzel számolj. A jó hír, hogy rendszerint azért még tunak hozzá mindent hozni.
Üdv! Bocsi, hogy így idepofátlankodok, de megrendelted már a karbihoz a tömítéseket? ha igen honnan, és kb mipénzért? Köszi!
Üdv! Köszönöm a tanácsot, közben szétrobbantottam a sort és volt gané bőven. A karbi és a légszűrőház közötti tömítések viszont kukásak teljesen, szóval azokat rendelnem kell, komplett vezérléssel együtt. Igaz ki még nem próbáltam tiszta karbikkal, de remélem a leállási szeszélyeit letudtam ezzel.
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy a kis ninjámhoz hol tudok rendelni emberi áron kuplungbowdent? Esetleg a 400-asé jó hozzá?
hello megtudnátok mondani hogy zxr250c-nél a vezérműtengely felől van az első henger vagy a tuloldali? és a szelephézagok méreteit?
Érdekelne igen. Ha meg tudod nézni tudnál küldeni róla képet nanasi-adam@hotmail.com e-mail címre?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia. Nekem van több darab is. Ha érdekel, szombaton meg tudom nézni és beszélhetünk róla. 20/254 67 47