Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat ha elfer, akkor nem nehez kicserelni...ha van muszaki erzeked te is meg tudod csinalni, - de ha kockazatosnak erzed vidd el szerlohoz.
15e az ara.
Ok, csakhogy én nem tudom beépíteni... A Red Baron akikkel szereltetem, meg ki tudja mit talál ki erre a lehetőségre, hogy tudják megcsinálni... az középső a GSXR K6 gondolom. Mennyiért adod?
Üdv!

Jól mondja dnor.
Mi egy Gsxr 600 K6 rugóstagot építünk be egy ZXR 400-ba (1993). Szűken, de befér a gáztartály rész is.
Nos, akkor amit tudtam merni, es kozel all hozza:
(a szemek tipusa miatt a Yamaha R1 / R6 rugostag kiesik, azoknal alul is szem van, nem villa)

CBR1000RR 2004-2007 10mm-rel kisebb a lyuktavolsaga, mint a ZXR400
GSXR 600-750 K6-K7 (2006-2010-ig ugyanaz a meret), 10mm-rel kisebb a lyuktavolsaga, mint a ZXR400
GSXR 600-750 K4-K5 (2004-2005), 10mm-rel nagyobb a lyuktavolsaga, mint a ZXR400

mivel a ZXR-nel tudod allitani a felso szem feletti csavaron a magassagot, elvileg tudsz a fentiek kozul valasztani olyat, ami jo lenne neked - felteve ha elfer a tartaly...
Most nézem, ez a H modell még :-/
Elvileg befér.... pl...:
Az megnezted, hogy lenne hely a gaztartalynak? vannak hasonlo meretu rugostagjaim.
Tehát mindegy milyen sportmotorról csak gáz csillapítású legyen...
Szia! Nekem mindenképpen gáz csillapítású kellene, abból, ha megegyeznek a méretek, (a befogórész és hossz kell hozzá, meg hogy kb. hasonló típusú motorról legyen én úgy gondolom). A red Baron újította fel a gyári olajcsillapításút, ami amúgy is rossz volt utassal, de szarabb lett mint volt akárhogy van állítva. Ha a méreteket megkapnám már azzal is előrébb vagyok kicsit. A generátordekli viszont mindenképp érdekel, meg egy kipufogótartó konzol is, vagy legalább a méretei, mert megint eltűnt az ember akinek leküldtem, pedig 2 év után el tudtam érni telefonon, a régit meghegesztette ami hülyeség, mert a hegesztés mentén újra letörik ismét(már 1x az is meg volt :-) Tehát le kellene gyártani, mert bontva tuti nincs...
...sajnos ugy tunik az 5e km-es ZXR400 rugostagot mar odaadtam valakinek, de van egy Z750 rugostagom... mellette egy viharvert ZXR400, - meretre megegyeznek.
meg valamikor volt egy 5e km-es hatso rugostagom, de multkor nem talaltam... az milyen jo lett volna...
szia, egy par lehet hogy meg van... meg kell neznem
Szia! Köszi, az a gond hogy nem tudom lemérni, ahhoz ki kellene szedni, van egy Service manual CD-m, abban sincs benne... valahol rákeresek a neten..
Szia! Szelep himbád nincs véletlen?
szia,

van par kulonbozo tipusu gaztartalyos rugstagom, ha megmered a zxr-et megnezem egyezne-e valamivel
generatorfedelet is tudok.
Erre is gondoltam már.. inkább a Német E-bay-en nézelődtem, mert itthon valószínűleg ugyanaz a helyzet mint alkatrészben (el is buktam tavaly ott egy pályamotort amit egy classic-race re átálló emberke tényleg kiváló állapotban potom áron árverezett).... csakhogy onnét haza is kell hozni..
Az egyetlen jó infó amivel szolgálni tudok, hogy ha valaki környékbeli (2.kerület Budapest és Pilisi-budai régió) Solymáron a templom téren ( dózsa györgy út 2. ) nagyon jól, és jó áron dolgozik a műanyagos, műanyag és üvegszálas idomot is csinál, tavaly nyáron nekem nagyon királyul megcsinálta.
Hali.
Sajnos az ügyedben nem tudok úgy segíteni mert vifferem (ami még ritkább) és én is azt tapasztaltam, hogyha nem akarok a keresgetésbe és a horror árú alkatrészbe megőszülni egyszerűbb ráugrani egy olcsó vagy törött jószágra és máris van alkatrészed.
Jelenleg is lehet találni 100-200 között üzemképtelen jószágot.
Sziasztok! Nekem is Zxr 400-am van, lassan 7 éve van nálam. Ezalatt beletettem 50ezer km-t. Tavaly előtt ősszel újították fel a hátsó teleszkópot, tavaly folyamatosan utassal kellett mennem idén i az lesz, a hülye kollégámat viszem, szarul újították fel , szétveri a hátam, semit nem csillapít. Gáz tartályos kellene rá, de sehol nem lehet kapni, német e-bay -en van pár rozsdás hulladék. A méreteit se tudom, hogy mit lehetne helyette. Nyilván nem fogok Öhlins-t venni 150 ezerért, a motor se ér annyit. Kipufogótartó konzolt se lehet szerezni, MOST LÁTTAM HOGY SZERETTÉTEK VOLNA MEGADNI A MÉRETEKET de már nem jöttem fel, mert ki vagyok az egésztől. A mostani a lábtartó helyén van és nem rá való. KIlyukadt a generátorfedelem is az is heggsztve volt már, erre ismét az is kellene, de kb annyi esélyem van találni, mintha Ford T modellhez keresnék gyári alkatrészt. Kezd az egész motorozásból elegem lenni, ebben az országban semmi se megy....
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlen bontva zxr400as frontja?
villabefogó, villa, markolatok, féktárcsa, féknyereg, kerék, sárvédő szóval komplett eleje érdekelne.
Itt találsz! www steelhorsemotor .hu
Sziasztok!

94-es ZXR-hez keresek első féktárcsát. Lenne esetleg valakinek bontott de használható állapotú? Az enyém sajnos üt egy kicsit :(

Köszönöm!
Üdv!

Esetleg ez :
http://www.jofogas.hu/pest/Kawasaki_zxr400_zxr_400_vaz_lejart_magyar_papirokkal_haszn_59271019.htm?first=1

Már elég régen hirdetik.
Sziasztok! ZXR 400-as vázat keresek. Ha valaki tud segíteni szóljon! Köszi.
Sziasztok! egy olyan kérdésem lenne, hogy esetleg a zxr 400 as fejidomja (szívlámpás) nem e jó a zxr 250-hez? ha igen valakinek van eladó fejidomja ?
előre is köszi.