Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Válasz ment ;)
Hogy érted hogy leszedted? Eladtad a motort es ezt levetted? Eladó a cucc?
egy ilyen szettet leszedtem a zzr-ről
GPS felfogatására tudtok ajanlani valami nem kókány megoldást? Nem több 10e Ft-ért
na tessék..
Nem volt Fuchs. Elnézést kertek es küldtek helyette Motul 7100-at...ugyanabban az árban :)
rajtam kívül 3 hondába is raktunk.... rákaptak :)

Motul 300v-s zzr 1400 al mentem vasárnap, az enyémben hirtelen felindulásbol ELF moto road 10w-40 van és az ég világon semmi különbség nincs!
ja de igen a Motul 28000 volt a srácnak, nekem Bárdis 7000/ 4 liter... erre a fél szezonra tettem bele ami kb 3000km, tavasszal úgy is csere...
pedig előtte motul is volt.....
az én táblázatomban 4.1 ha szűrőt is cserélsz...
jó hogy 5 öt vettél, majd tavasszal a következő 4 literhez elhasználod..
nekem 4 literrel majdnem maxon van ugy ,hogy olajszűrőt is cseréltem! zzr 1400
a fuchs nagyon jó olaj! A cbr 1100 xx be 3 szezonban is már csak ezzel jártam, tavaly és tavalyelőtt comp 4, idén pro 4!!

Motul szintű olaj! Ésteres!
Remek választás!
5100 10w40 4L-t vettem asszem 9e ért! az is megteszi! és házhoz szállították ingyen! vegyél 4 litert aztán meglátod hogy kell e még! vagy eszi e a moci!
Motul 7100-et akartam rendelni, de 20e lett volna az 5 liter. Kicsit túl árazottnak gondolom. 15-ért rendeltem egy HF303-as szűrőt és a SILKOLENE COMP 4 SAE 10W-40 XP -t. Tudja az elvárt specifikációt..meglátjuk ( JASO MA 2 / API SL)
Teljesen igazad van a mennyiséget illetően, csak elbizonytalanodtam mivel kaptam olyan infót hogy 4 literrel is majdnem fullon van...gondolom onnan tudja az illető hogy cserélt mar olajat. De 5 litert rendelek ;)
Te magad írtad a választ a kérdésre. 4.4 liter. Hát akkor annyi kell bele. Én személy szerint a motult preferálom,de mindenkinek megvan a saját favoritja.
Valvoline vagy mobil....? Olyan márka ami van az unixnal
Most akkor mennyi olajat vegyek ? 4 vagy 5 Liter?
:) ennyi a jo tanács?!?!?!??!?! Köszi . Szabadságot kellett kivennem holnapra hogy megismerjem rendesen ;) mozogtam vele mióta elhoztam de az kevés .. :( Szabadság szerelem ;)
és tényleg Honda után más világ ..

de így kell szeretni ...
A gyári Service manual szerint szűrő csere eseten 4.4liter. Ha szétszedtem 5 liter, ha nem cserélek szűrőt akkor 4 liter. Igen...megvettem. Gyönyörű "bokalefosós" :) . E melle bitang erős a 70Le után . Szélvédelme gyengébb mint a Deauville volt es az ülése is kényelmetlenebb egy kicsit . A váltó elég agresszív a Honda után ... Azt mondjak ez ilyen .. "Kawa-s" :)
Végül rá esett a választás? Vásároltál?
de 4.1 az
vagy szétszedted a blokkot? amugy 4 literrel is majdnem maxon van....