Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.Keresek 400 vagy 600-as e modell hátsó teleszkópot,400-as hoz jobb oldali kipufogót.
Üdv! Nincs valakinek eladó gumi tömítés zzr 600 benzin szintmérő és üzemanyagtank közé!
Itt szoktam nézni a sorozatokat: http://www.sorozat-barat.club/...
Linkeld a vidit légy szíves !
Sziasztok! :)

Láttátok a The Walking Dead-ban a ZZR-t ;) amikor az előző részben Deryl kiszökik a cellából ;) Figyelek ám :D
Így van! Látom eme egyveleg szóegyenlegek nagyon bejöttek ekecseleknek mint zöld aszfalt kormánytekergető motormániás kedves barát de nem olasz fanos csakis zöld ezredeggyedes nem monsteres de maximálisan jó gyerek mint nem más Ekecselek!
Jó jó ! Tudom hogy szép , de az öndicséret mindig büdös , és Anya azért tilt le az 1400-asról mert ebbe is órák hosszat tudok gyönyörködni , és /férfiasan/ bevallom még ennyi idősen is könnyezni tudok menet közben is az élménytől !
Ja és tudod , csesznekelek meg mecsekelek ha jó idő van !
A mostani is ilyen nem kell a kamu láttam szagoltam ültem rajta... ne letyetelj, hanem ekecselj!
Ha az első ZZR-em meglenne amit 92- ben vettem 3000 km-el az ilyen lenne az biztos !
Majdnem oly szép mint Ekecsé...
Szia ! A jó öreg C ! Nagyon szép állapotban van ! Amerika kapitányt a közelébe se engedd ! Vagy legalább a kalapácsot tegye le , és hátul legyen a keze amikor közelébe engeded ! Egy vidit elengedhetnél róla ! És elismerésem a tulajnak !
Ekecselek nézd milyen szép ZX1100 ninja
ZZR 600 , 1999 E modell
Sziasztok !

Már csak ezt az egy tételt keresem:

- jobb első fékpedál és konzol

Kérem akinek van bontásból , vagy tud ilyet , értesítsen !

Köszönöm !
Szervusztok!
Már régen nem veszek részt a fórum életében mert sajnos nem nagyom érek rá motorozni de a vas azért még meg van.
Gondoltam ezt azért közzé teszem hátha kell valakinek:http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Sziasztok ! Végre beszereztem egy gyári kipufogó rendszert a ZZ 600 E-re. Felszereltem. Csendes lett nagyon a motor , de az alapjárattól 4000 ig ha hirtelen gázt adok megtorpan. Mi lehet a hiba ? ( a karburátor ki lett tisztítva, össze lett szinkronizálva, a szinkron gázadásra sem esik szét, a levegő csavar 1 fordulattól 2,5 ig 1/8 fordulatokkal végig lett próbálva és sehol nem jó ) Ha át lett fúvókázva az bele tud szólni az alapjáratba ?
kormánylengés csillapító kerestetik zzr 1400 ra :)
Volt rajta eladtam,miután hátsó doboz is került rá néha hiányát érzem...
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvő közép támasza? zzr-500 van, de valamelyik előző tulaj leszedte róla :(
Tavaly vettem rá én is gumi garnitúrát, teleszkóp olajcsere is volt, automata láncolajozót is kapott + hátsó fékbetéteket!
Akkor már van :) a hátsó gumi kivételével a többi az mind tervszerű karbantartás, most jött el az ideje... veszélyes motorra én sem ülnék, ne hogy azt hidd...
Üdv! Pont egy hete voltam Veszprémben a mocival! Tavasszal, ha előbb nem is összefuthatunk! Mondjuk én nem hagyom így leamortizálódni! Ahogy valami gond van, csere vagy javítás! Semmi más csak az életem múlhat rajta! Meg a 25 éves vas meg is érdemli a karba tartást! Köszönöm a lehetőséget a fesszab kölcsönzésre! Nem is számítottam ilyenre senkitől! Részint, hogy nincs senki ismerősömnek ZZR-je!
az leghamarabb tavasszal jöhet össze, már látszik a szövet a hátsó gumimon, plusz első két féktárcsa felújítás, plusz kormánycsapágy csere, plusz teleszkópok rendbetétele.... Lesz tennivaló a télen, de a gumik miatt így én már nem ülök szerintem idén vasra... de jövőre összehozunk valamit az biztos...
Na na nem ám ketten szerveződtök egy zzr találkozóra ?!
Szia Pityesz!
Most látom, hogy Tapolcai vagy! Én Veszprém. Ha ezt tudom,, odaadtam volna a fesszabályzót próbára, nekem úgyis már le van téve a felújítás előtt a vas :) de a lényeg, hogy így is jó lett! Majd valamikor összefuthatnánk, ritkaság erre az olyan vas mint ami nekünk van! :D