Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! a gumik külön eladóak? Köszönöm
Szia ! Engem a krómozott kuplungfedél és elosztó fedél csavarok érdekelnének , ha meg vannak még... Köszönöm.
eladó kawasaki zzr 400-as sérült motorról származó alkatrészek .( a fesszabályzó ,és a dobozzár kivételével minden megvan !! ) az egyik oldali első villában egy pici hajlás van, alig vehető szemmel észre , olajat nem engedi, szépen rugózik. első felni széle horzsolt, gumi hibátlan és szinte új. egyik tárcsa picit üt, a másik jónak tűnik, vastagságuk jó. a tank állapota látható, tartozékai rajta vannak. az egésznek egyben az ára 50 eft. darabonként is eladó !! 0620 négy 62 8237 pestmegye.
Köszönöm....ugynézki megoldodott!
ZZR 1400 hez Givi(Kappa ugyanaz) vadiúj oldaldoboztartók gyári csomagban új ár Mínusz 40százalékért eladók.70-3179083
Hali ! Nehéz eset lesz , ha csak műszakira gondoltad , akkor pl. : http://www.jofogas.hu/komarom_esztergom/Kawasaki_Zzr_1100_C_alkatresz_62465148.htm?first=1
Ha maradandót akarsz , akkor sajna az drága lesz !
Sziasztok! Keresek 1100 zzr kipufogot! Ha valaki tud kérem jelezze!köszi
Szia! Próbálkozz itt: +36203141974 Tiszaújvárosi bontó, kb 40 zzr van nála
Sziasztok! Keresek Zzr600E kipufogó dobokat! Szóba jöhet bármilyen. Előre is köszönöm! Száraz utat, nedves pi....át :)
Azt a betyár ! Remélem tudod mielőbb pótolni őket !
Valószínűleg elektromos zárlat miatt keletkezett a tűz!amocit kibírták tolni a tűzoltók,sisakok,csizma,kabátok odalettek.a fejidom meg a balos tükör olvadt meg egy kicsit.
Azt a qrva , rongybatekert veretes picsáját a garázstűznek ! A jófogáson is van több zzr 600 hirdetés pl.http://www.jofogas.hu/komarom_esztergom/Kawasaki_Zzr_500___600_alkatresz_61802910.htm?first=1
Hogy a ronda picsába történt ?!
Sziasztok.Keresnék ZZR-600-ra,1994-es gyártású,ram air-es fejidomot!(garázstűzben picit megolvadt )!köszönöm!
Hát igen az alacsonyabb hőértékű a minimum a hideg időben használatkor. Nekem nincs rá szükségem, hogy a motorral együtt tüsszögjek.
Rendesen takarítsd el őket , nem lesz azoknak semmi bajuk , ínséges időkben jó lesz az ! A tapasztalatom az hogy ha hidegebb időben is használva van a vas , az iridiumos gyertyákat mindíg kicserélem a hagyományosra ! Különben hebehurgyánkodik !
Köszi a válaszokat! Kicseréltem a 4 gyertyát és szivató nélkül egy pöccre indul jár szuper jobb mint új korában! Köszi mégegyszer!
Szépen sorba ballagjál végig . Az indító reléről vedd le az önindító vezetékét , hogy megnézd az AC jól működik-e ,addig ne forgassa a motort míg meg nem telnek a karbik . Ha az AC megcsinálta a nyomást , az uszóház alján nyissd ki a leeresztőt , hogy van -e benne benzin , mert lehet hogy a tűszelepek megragadtak .Ha folynak akkor vezeték vissza az önindítóra , azt had tekerje Autó aksiról indítsad ne a sajátjáról..Elötte mind a négy gyertyát eltakarítani , szikrát ellenőrizni .Ha nem röfög így se , akkor sajna szétesett a benzin és a kurva ragaccsal tele vannak a fuvókák .Az szopás de muszály lesz miszlikre szedni a sort .Írjad majd hol tartasz !
Ha még sokat állt akkor karburatorok.
Gyertyák
Sziasztok egy kis segítsékre lenne szükségem! Van egy 90 es zzr600 am sajna kiszorult a garázsból a hidegbe és most nem akar indulni hajt de csak néha durrani egy nagyot előtte hidegen is szivatóval pöccre indult most 2 napja melegen van de sajna nem indul segítséget előre is köszönöm
Már hogy 1100-asét rakod bele ? A C típusét keresd , abba még van anyag , azon van tartály is !
Szia!
Sajnos nincs, de gondolkodom az átalakításon...
Így gondoltam a belsőkerék fújatót ! De akkor ezek szerint a 600-ason nincs ?!
Vezérmütengelyeket szelepemelőket,főtengelyt.
Küld el te az elektronikát valakinek aki hajlandó beletenni a fojtatlanba egy próbára ! Ha 1100 lenne én szívesen tesztelném neked , de nem ismerek Győr környékén zzr400-ast !