Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy 2002-es ZZR250-hez keresnék blokk alkatrészeket (gyűrűk, csapszeg, tömítések, olajszűrő, apróságok...). Van valami jól bejáratott bolt / webshop ahol találni? Én csak az oem-parts.hu -n találtam nagyobb alkatrészkatalógust, de egy vagyont ott lehetne hagyni náluk...
Nem hallottam erről , de a japán autók alkatrészei sem az olcsóságról híresek , viszont örökös plusz egy élet !
Hallottam olyanról, hogy valamelyik Nissan termosztátja megegyezik a Kawáéval, de már nem emlékszem, hogy melyiké. Autóalkatrészként valószínűleg olcsóbb volna mint motoralkatrészként.
Kb 12e ft a gyári Kawasaki ! Én csak azt tennék bele ennyi pénzért nem kell gondolkodni az utángyártott mikor főzi meg a motrot !
ez engem is erdekelne
Sziasztok!
Hol tudok venni termosztátot zizihez? Az a gondom, hogy nem melegszik be üzemi hőfokra a mocorgó. Bár több videón is azt láttam, hogy az alsó tartományban van a hőfok jelző, de láttam már olyat is, hogy 100as tempónál középen állt a mutató. Lehet ez probléma, vagy teljesen megszokott a ziziknél? A típus száma ez lenne: 49054-0004
Tesómék voltak vele! Kez es labtores 2 helyen is nyiltseb a combon! De életben van
Neked nem lett komolyabb sérülésed ?
20.000ft postázni tudom!! ;)
70 éves papa nem adta meg az elsőbbséget a mercivel. :/
Tökéletes hozzá !
Nem olyan vészes hogy bontsad !Mi sérült , és hogy volt a malõr ?
Tegnap előtt történt egy kis baleset!
ZZR 1100 97-es
Ha van kereslet több dologra is akkor bontom a motort!!
Alkatrészei kiválóak (mármint ami ép)
20/223-1420
Szia! Nekem van Zx9 pumpa 20/223-1420
Ha megméred az akkumulátor helyét , abba a dimenzióba a legnagyobb kapacitású a legjobb választás ! Tehát ha méretileg belefér a nagyobb amperórás a nyerő ! Egyébként a 10Ah is elég ha jól indul a motor , az 1100-asomban is 10Ah-ás gondozásmentes Varta van !
Sziasztok!

Régebbi 92-es 400-as zizibe a gondozásmentes AGM akkumulátort? Ha igen, akkor mekkora kapacitású lenne jó? Elég a 10ah-ás (ytx12-bs) vagy a 12ah-ás (ytx14-bs) kell?

Köszi előre is a válaszokat :)
Sziasztok!

EBC FA158 fékbetétről mik a vélemények tapasztalatok?
Esetleg alternatívát valaki tud ajánlani?

Köszi a válaszokat
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az 1992-es évjáratú ZZR 600 idomai egyeznek-e hasonló évjáratú ZZR 400-val? Kisebb sérülések vannak az enyémen (nem esésből, sikerült felborítani a garázsban, nem fért be a kiskapun, fekvőrendőr stb...) A mellékelt képeken a 400-é van! Köszönöm a válaszokat!
Az annya ! A legszebb gyári festésű motor a világon ! Ha Győrbe jársz , a kezedbe nyomok egyet kölcsönbe , amíg nem találsz magadnak !
Sziasztok !!!! A zizibe behányt az ac pumpa tudna valaki bontottat??? 94év zzr1100 ugy gondolom jo lehet a zzr600 é v zx9r é köszi
neeem...elvitte a
Jövő télen több naftalin kell a garázsba , oszt megmarad tavaszra az ülés garnitúra !
Mi a bánat ? A moly megette télen az ülést ? !
A tavasz első jelei...