Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Téged, vagy a motort? :))
Visszatérünk rá túra után .. beszámítasz?
Találsz kint 10 ezer körül is. Én is nézegettem, sőt majnem vettem egy limitált kiadású zx 14-et. asszem 237 volt a sorszáma, de litvániáig kellett volna mennni. Igaz engedett volna belőle a távolságra tekintettel. De mi van ha mégse okés? Aztán maradt a mostani.
Beszélhetünk róla
Nemáááá,nem lesz őserő meg satöbbi?
Akkor olyat kell venni
Ez tetszene leginkább
Síratjuk majd
Ezek gyengébbek...........milesz a powerrel?
Vfr gtr ilyesmi
Majd a tiéd,
Es mi lesz az utod?
Nagyobb már nem sokféle van.
Màst is kiprobàlok.. ennyi csupàn
Hogyhogy?
Az enyém 2007 -es abs összel eladó lesz..illetve az augusztusi túra utàn. Full felszerelt minden extràval..költségmentes. egy rahedli szàmlàk eltéve.. 3doboz givi ..ago féle tiltàskiiktató hogy teljes nyomaték legyen elérhető. Kormanymagasito kormànylengéscsollapitó.központi àllvàny . Uj gumik.. balesetmentes gyàri àllapot.. martin és gyàri dobok üléspup.alsó szârny gyàri és túra plexi.
http://totalbike.hu/tesztek/2014/03/26/kawasaki_zzr_1400/
Ebben jo nehany valtoztatast megemlitenek az elődhöz kepest.
2012. Ekkortol van ez a modell. Előtte a Tibi féle létezett kinézetre. Azokban nincs ktrc illetve abs sem mindben. A többi eltérés nem jelentős. De nem sok van elado itthon. Azért mielött veszel dobj ide valamit a motorról hátha tud valaki valamit róla. Nekem is jött olyan info ami miatt meg se néztem egy ugyanilyet. Szerintem most is aruljak még.
Tiéd mikori gyártású?Ezt a modelt kellene venni?- 2008 ast nézegettem!
Hasonlo ulespozicio,, jobb fek bar nekem hianyzik nagyon a dual cbs, hasonlo futomű. Erősebb dinamikusabb motor. Nekem hegyi kanyargasok alkalmaval kezesebbnek konnyedebbnek tůnik az xx. Most voltam a dolomitokba es az alpokban, nem rossz de az xx lehet jobb lett volna. Viszont vitathatatlanul korszerűbb technika. Az Abs meg a ktrc jol jött szakado esőben a vizatfolyasos hordalekos szerpentineken.
Barátomnak xx van azzal mentem már!Nem tetszik nekem mármint külsőre!- sokkal másabb a zzr? mert látom,hogy neked is volt!Kawasaki marad az biztos!
Szombat nem lesz jó, de ha átrakod vasárnapra akkor össze tudunk futni bárhol.
Rajta:) szólj előtte.