Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik marha viszi a nappaliba? :) Még jó hogy nem a harmadikon lakik:)
Bocsi ! Nem xl csak l-es mert két méret van , m és l !
A takarója 10990 Ft volt !
Aha, már látom hogy 1100-as...
Ez jól néz ki! Milyen Zizi? Mennyi egy ilyen óvszer?
Ha beltéri , akkor a "gyári" Kawa ponyva ! Nagyon finom anyagból van , jól mutat , főleg ha nappaliban van a moci ! Nekem xl-es a mérete de simán elnyelné dobozostúl is ! De ugye ilyen mortorra nem rakunk semmilyen kölöncöket ! Nekem a telet ilyen ponyva alatt tölti , dukáll hozzá egy Kawa szőnyeg is , de az olyan szép , inkább az ágyam elött van , ha már a motor nem fér be ! Bár volt ZXR-em , ami hófehér gyapjú szőnyegen telelt !
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valakinek bevállt ponyva típusa,ami méretben is passzol, és eléggé strapabíró is? Beltéri elég lenne, 1200 - hoz, de van rajta egy Givi topcase, ami már borítja az alap méret dolgot...
Azon már van normális benzinszint mutató,a jelenlegi sokszor még akkor is villog mikor 3/4ig van a tank!
Sziasztok!zzr 600d mocimon szeretném a km/h-át lecserélni az E modellére.Körülötte a burkolatot azt tudom hogy másfajta.Szerintetek megoldható,esetleg valakinek?
Sziasztok, eladó új, 48-as Kawasaki- Dainese kabát, féláron.

Új, soha nem volt még használva, 100% vízálló, kivehető termó bélés, teljes váll és alkar- könyök protektorral, gerincvédőnek zseb kialakítással. Méret: 48
Ár:35000ft
Tel.:30/9068005
Debrecen- Nyíregyháza útvonalon személyes átvétel megoldható, máshova posta ok.
Dobj egy képet , mérd meg a szemtávolságot ! Van Z , bár az egyenes , neked a hordó kell valszeg, de van 1100 c-és d , mérni kell !
ebay?
Üdvözlet! Érdeklődnék nem tudna-e valaki ültető kutya csontot zzr 1200 hoz

Köszi
Hajrá !
Bocs, kicsit eltűntem. A hétvégén lefotózok mindent és felrakom. Az utángyártott dobok karcmentesek, a gyáriak karcosak. Plexik: a fekete túra utángyártott, a gyári színtele sima.
Esetleg túraplexid volna-e?S a gyári kipuff.milyen állapotú?A stb még mit jelent?
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy nincs-e véletlenül valakinél egy ilyen benzincsap elfekvőben, amire már nincs szüksége?

Ha esetleg igen, akkor érdekelne megvételre...
Plexi érdekelne , ill. a kipuff milyen állapotban van ?
Jut eszembe, 1100 D-hez van egy pár cuccom eladó. Pipercross levegőszőrő, plexik, kipufogók (gyári és utángyártott is), GIVI konzol, stb ha valakit érdekel.
A boxerseket még jobban irigyelheted... Én arra váltottam (de nem a gyertyacsere miatt :))
Eladó Kawasaki ZZR400-hoz a képeken látható alkatrészek egyben olcsón 39999 ft !! (más nincs!), vagy első villa felnivel:35,hátsó villa:8,hátsó felni:15,hátsó rugóstag:8,komplett első fék:16,hátsó fék:10,középső sztender:7,oldalsztender:6,bal első lábtartó:10,hátsó lábtartó:6/db,sérült sportdob:5,termosztát:3,kiegyenlítő tartály:4,bal oldali tükör:4,láncvédő:4e.ft, állapotukról Érdeklődni csak telefonon : 0620 -46-kettő- 823-hét. (pestmegye)
Egy kép , csak úgy a nyárból. A Garmisch Partenkircheni BMW találkozó parkolója..
2012 szeptemberi
R= fontos, alap
Mióta nálam van, nagyon lényegi alap részeit kihagyva szinte minden ujitva, cserélve lett. R részei jo állapotban volt, tobbi ... Nem megkímélt :) Rengeteg idő, munka, energia, áldozat is. Mindig ő az első.... El nem tudom mondani, mennyi mindenen mentünk keresztül a két ev alatt, de csak többek lettünk tőle. Rengetegszer volt darabokban, szobában , garázsban, mamiban, baratoknal. Halas kis dög. Neked milyen évjárat? Ccm?