Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

első generációs busám volt annál lényegesen jobb a xx fék a lég olajos banditnál is... de ez is olyan mint a fogyasztás megbeszélése,szerintem felesleges egymással hasonlitgatni, csak a saját tapasztalat és a benyomás számít! Az meg kimondottan jó,hogy ilyen elfogult vagy a saját motorod iránt. nagyon jó barátom is hasonlóan vélekedett amig nem ment a k1600-al szegény X11-nek nála ,ez volt a végzet
Ó, a koromhoz képest dupla a Nm, a 100 elmúlt az a kg.....
valahol olvastam , tán egy angol fórumon ahol azt mondták, annyi Nm kell ahány a kora az embernek :D akkor ebben jók vagyunk.
Nem egyforma habitussal közlekedtek , ami egyiknek bejön , a másiknak lehet tök szar ! ?
Ez egy kifejezetten udvariatlan kérdés, ha az ember már elmúlt 100......... beállítások ott vannak lejjebb.
Ide? Csak nem tán
A brembot ne emlegessétek mert mindjárt itt lesz a Levi....
Mondjuk ez engem is érdekelne , kezdjük az alapoktól hány kg vagy? Utána pedig a tekerés/tapasztalat görbét :)
A régebbieken van az erigy fék, néha kék, néha ezüst dugós. Talán úgy 2005-ig.
Ebben majdnem biztos vagyok :))) Ha kizárólag honda beszállitó lenne, akkor csirkeszárny lenne a fékmunkahengereken:)
Kiirják a tendert, meghatározzák a kritériumokat, aztán aki tud normális cuccot gyártani legolcsóbb áron az szórja fel a motorra. Többnyire.
A nissin a japánok bremboja !
Nem tudom csak nekem az a kép él a tudatomban hogy a Nissin a Honda eredeti beszállítója. Tudtommal nincs Honda ami ne Nissin Nyergeket kapna. Míg a Többi gyártó mikor mit. Tocico vagy Brembo vagy éppen mikor mi. Én a Nissin-t a Hondához társítom. De ez megint lehet az elvakultságomból fakad.
És abból milyen következtetést lehet levonni? Az enyémen is nissin van.
Várj a Lakótársam FJR-én ugyan úgy Nissin nyergek vannak mint a Hondákon.
Csináljunk egy biztonságos tesztet a fékekről. Mert nagyon kíváncsi vagyok hogy elfogult vagyok e vagy tényleg jól érzem hogy nagyon jót harap a malac. Tényleg kíváncsi vagyok de míg nem próbáljuk ki addig sosem fog kiderülni. Na valamikor ?
F2 én az ugyancsak ABS nélküli rendszerekről beszélek. Az ABS-es bár nem szeretem a rendszert de tudom az eszemmel hogy az odaver szinte bármikor.
Ezt nem ragoztad túl.
Ezt én is igy gondolom. autónál is.
Nem.
jó a fék az x11-en, de nemhogy "pariban" nincs, de köszönő viszonyban sem...
ha mész egyszer fzs 1000 rel fz 1 el akkor megtapasztalod,hogy azok is mennyire jó a fék...olyannyira ,hogy még az fjr is ezt kapta.. abban van igazad ,hogy kategóriában és a 2000 évek körül bizony igen jó fék volt ami ma is megállja a helyét a mindennapokban.
nem kell ABS, se ...
van zzr is és k8 hayabusák abs nélkül.. jobb a fék!
Nem mondom én sem hogy csúcs. Nem is egy Szupersport gépről beszélünk. Mert az XX sem az. De kíváncsiságképpen megnéznék egy 100-ról 0-ra lassulást csak úgy próbaképp. Nem határon fékezve hanem úgy ahogy a zsoké még biztonságosnak érzi. Nagyon meglepő lenne szerintem az eredmény. Úgy hogy nálam velem együtt tankolva közel 4 mázsát kell megfognia a fékeknek. Nekem is tetszene egy 6 dugattyús nyereg. Jól nézne ki nem tagadom.
Igaz, de úszó nyereg csak a költséghatékony motorokon divat, az bizony nagyon nem a fékek csúcsa.