Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátra mentünk , most láttam ekecselek képét is, pedig vártam hátha jön, az fasza ha jött is, és nem látott minket :(
És bár ezt a tdm-et hengerfej hiba miatt bontva eladtam 1.5 éve, azért a blokk azóta egy új hengerfejjel -és ezzel a váltóval/kuplunggal- azóta is megy egy másik motorban gond nélkül. Nem kell hülyeségekkel foglalkozni meg ragtapaszozni azt ahol nincs baj.
Jé, ott egy ugyanolyan mint az enyém
tervben van
Azta!
https://www.sportmotor.hu/vide...
Fórumtárs tette fel tdm-ről. Csak viszonyitásként.
Szeretném kérdezni, hogy szedett már valaki szét 400/600-as váltót? Olyan érzésem van, mintha kopott lenne vagy a kimenő tengely, vagy valamelyik fogaskerék/kerekek. Azt csinálja, hogy 1-2-3 váltásnál "csattanik", de 4-5-6 váltásnál már csendben vált. Nem járó motornál betettem sebességbe, és a kis lánckeréknél nézve 1-1,5 fog holtjátéka van a tengelynek. De mivel bele nem látok, ezért nem tudom hogy a tengely bordája kopott, vagy a rajta levő fogaskerék, vagy mindkettő kopott lehet? Csak nagyon zavaró a váltásnál ez a csattogás. Tud valaki esetleg megoldást, tanácsot?
MRA plexi.
Sziasztok!
Már plexit keresek zzr 1400 hez.
Előre is köszi!
Faja volt a ZZR tali !
Egyszerűen ebben az országban nem lehet ilyen típust venni használtan.Ezert gondoltam Német-böl hozok egyett.Na meg találtam is egy faszán.
Sziasztok.Most akarok venni egy 2015-ős Zzr1400-as motort Németben.Egy olyan kérdésem lenne,hogy ennek is három gyári kulcsa van?Kettö fekete és egy piros mester.Mert elég nagy Kawás vagyok,meg volt is már ilyen mocim 2006-os.De ennél nem tudom a gyári kulcsok számát.Köszi!
Pólusnál hol pontosan? (Tesco, Mediamarkt ..)
Van valami program terv is vagy csak ott beszélgetés és ennyi?
Heló. Valakinek van esetleg ZX600E komplett használati útmutatója magyar nyelven?
Mentek a ZiZi találkozóra?
SZOMBATON ZZR TALÁLKOZÓ!!!! BUDAPEST, 10 ÓRAKOR A PÓLUSNÁL! CSAK ZZR!
Pfff de jó hogy pont akkor kell mennem okosodni ....

Nah majd legközelebb Ti jöttök és összekötjük egy Balaton felvidék kanyarral
Szia én lehet elvinném!!!
Eladó Kawasaki ZZR400-hoz a képeken látható alkatrészek ,(más nincs!) egyben az ár 30000 ft. külön : első villa felnivel:25,hátsó villa:8,hátsó felni:15,komplett első fék:15,hátsó fék:8,középső sztender:6,oldal sztender:6,bal első lábtartó:8,hátsó lábtartók:6/db,sérült sportdob:5,termosztát:3,kiegyenlítő tartály:4,láncvédő:4,bal oldali tükör:4e.ft . állapotukról Érdeklődni :20 /46-kettő- 8-kettő-37.számon lehet. (pestmegye)
Igen. 10 órakor tali Pesten
Lesz végül valami ebből a ZZR taliból? Úgy alakul, hogy otthon leszek