Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Szia! OK, de a kereskedésekben is csak rendelésre hoznak. Nem tudsz valakit, akinek van ilyen konzolja? Az ugyanilyen idős 600 és 500 ZZR-eknek teljesen hasonlónak tűnik a karosszériája. KawaZZR500 is éppen eladja a motorját és a képeit elnézve szerintem teljesen megegyezik a csomagtartó felfogatás. Szóval, ha tudsz valakit, akkor megnézném. Ja persze a '92-es kiadású gépekhez a világon (az általam ismert világra gondolok persze) nem találok konzolt.
Szia! Nekem ugyan ebben a kiadásban a nagyobb testvére van meg (1100 cm3). Nincs hozzá véletlenül konzolod? A karosszéria ugyan olyannak tűnik, ezért, ha volna az érdekelne.
Köszi előre is.
Sziasztok! Eladom kedves ZZR 500 motoromat. Ha érdekelne valakit saját használatra, vagy alkatrésznek (egyben), itt megtalálható a hirdetés (és a telefonszám): https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/zz-r_500/kawasaki_zz-r_500_zx_500_a-13216112
96 os. De német papíros és Németben is van... Amúgy 900 euró.
mennyi és milyen évjárat?
Igen. Eladó lett
Megnézhetem.
Sziasztok.Kérdeznék.1991 es kiadású zzr 600 első teleszkópba, milyen méretű szimering kell? Valaki tudja, esetleg?
Szisztok. Régebben írtam hogy építgetem a régi 1100 Suzukimat is. Hát végül csak elkészült. Csináltam róluk képeket a garázs elött Szépek így együtt, de így hogy kész lett nem sokáig leszek már 600 as zzr tulaj. Bár van egy gyanúm hogy hamarosan nézek egy 1100 zzr-t mert régi vágyam volt.
Sziasztok! A ZX-12R fórumon tali szerveződik, lehet csatlakozni.
Sziasztok! A ZX-12R fórumon tali szereződik ,lehet csatlakozni.
Egyetlen dolgot kéne megmérni, a két csomagrögzitő fül távolságát és összehasonlitani egy későbbi modellével, max még benézni az ülés alá hogy van valami eltérés a helyet iletően. Szerintem fel megy rá.
A 422F karok az 1993 - 2001 között gyártott típusokra való a leírása szerint. Az enyém 1992- :-).
Az a baj nem látom, hogy mennyire illenének össze, ráadásul a közelben nincs is senki, még egy bolt sem, hogy esetleg összenézzem.
A srác, akit ajánlottál sajnos nem tud segíteni. Egyéb ötlet esetleg?
Köszönöm, a srácnak már írtam is.
Egyébkén elég erős, nekem sose volt vele gondom, pedig agyonig volt tömve sokszor a doboz, volt benne vagy 20 kiló cucc.
https://motoluka.pl/images/all...

SHAD vagy Kappa platni a rögzitőkkel. A rögzitő szintén Givi cucc, a karokkal együtt kell intézni, a platnit meg a dobozzal együtt.
A motor már rég nincs meg, 99-es gyártású volt. Givi monorack karok plusz univerzális rögzitőelem a tartókarokra és arra bármilyen platnit felfogathatsz. A platni a dobozhoz jár.
ZZR1100-re 422F karok kellenek plusz a rögzitő aminek nem tudom hirtelen a kódját.
Ilyen:
https://www.ebay.co.uk/itm/GIV...
Itt érdeklődhetsz. Új cuccokat árul a srác, bolti ár alatt. Hatalmas spíler. Én tőle szereztem be a cuccokat. Csak ajánlani tudom.
Ez igen. Ez milyen típus? Meglehetősen masszívnak tűnik. Gondolom a platni és a doboz valahogy szinkronban kell hogy legyenek. Te melyik típust választottad, nem látom a képről.
Mikori kiadású a motorod?